CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

2Performant cashback - participa in programul de marketing afiliat si castiga bani

2Performant logo - participa in programul de marketing afiliat, promovare magazine si castiga bani online
Primesti 50 Eur cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Eur)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


2Performant

Cashback cu 2Performant castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la participarea in programul de marketing afiliat, promovare magazine

Marketing afiliat, promovare magazine

Prin aderarea la programul 2performant de afiliere si prin promovarea serviciilor noastre, veti inregistra comisioane pentru noi utilizatori adusi de dvs. atat pentru noii afiliati, cat si pentru noile magazine.
Promovati-ne la magazinele cu care doriti sa colaborati.
In acest moment aveti puterea de a alege cu cine vreti sa lucrati!
Te poti conecta cu 72,305 de afiliati care il pot promova, iar tu platesti doar pentru rezultate!
Marketingul online poate deveni accesibil oricui are cunostintele potrivite, iar efortul va fi intotdeauna rasplatit pe masura rezultatelor.
Platforma a fost dezvoltata folosind cele mai noi technologii, pentru a aduce acuratete datelor, dar si pentru a uni advertiserii si afiliatii care doresc sa faca performanta in online. Marketingul afiliat este o forma de marketing bazat exclusiv pe performanta, in care o comunitate de afiliatii promoveza produsele sau serviciile advertiserilor si sunt recompensati financiar doar pentru vanzarile sau lead-urile generate de acestia.
Marketingul afiliat 2Performant Network este un canal alcatuit dintr-un ecosistem format din afiliati, retea si advertiseri care interectioneaza intre ei cu scopul de a creste numarul de conversii de pe site-ul advertiserului.
Pentru a fi viabil pentru un program de marketing afiliat, site-ul promovat prin campanie trebuie sa permita finalizarea de catre utilizatori a unei actiuni clar masurabile online (cumparare produse, deschidere cont, abonare newsletter, completare sondaj etc.).

Beneficii inregistrare Advertiseri

Mai multe vanzari este scopul tuturor magazinelor online. Afilierea 2Performant iti poate creste vanzarile cu 15%-20%. Instaleaza-ti codul de tracking, acest cod iti va spune cu precizie cine a adus o vanzare, pentru ce produse, cand si de unde a venit acest cumparator si cat te costa aceasta tranzactie. Castiga acces la mai mult de 10 ani de experienta in crearea de tehnologie destinata marketingului de performanta si imbunatateste-ti sansele de a indeplini KPI-urile tale in marketing, conectandu-te cu un ecosistem de peste 65.000 de afiliati cu peste 4.000.000 de vanzari generate. Platesti afiliatii doar pentru comenzile finalizate.
Stii mereu cum stau lucrurile: de unde vin vanzarile, cine si unde iti promoveaza magazinul. API 2Performant pentru magazinele mari ce au nevoie de automatizari.

Comisioane si costuri de promovare

Tu alegi procentul maxim pe care esti dispus sa il platesti catre afiliati pentru o vanzare/lead. Noi vom percepe un comision din acel procent. Poti alege din cele 4 planuri tarifare. Alege-l pe cel care se potriveste mai bine nevoilor tale. Vei putea oricand alege unul mai mare, daca este cazul.
2Performant aduce si in industria de influencer marketing avantajele care au stat la baza succesului pentru utilizatorii nostri in afiliere: transparenta in alegea colaboratorilor, usurinta in administrarea campaniilor de promovare, o singura plata si un singur contract indiferent de numarul de colaborari.

2Performant API

Dupa accesarea unei resurse in API-ul 2Performat, in anteturi, veti primi un nou simbol de acces. Ar trebui sa injectati valoarea acelui token de acces in antetul urmatoarei solicitari si asa mai departe. in prezent, acceptam doar formatul JSON. Pentru a face orice solicitare catre API-ul 2Performant, trebuie mai intai sa va autentificati in platforma.

Locatie: Romania

Interfata: engleza

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
CreditPrime cashback - cumpara imprumuturi, credite online cu dobanda 0 si castiga bani online
Cashback 22.5 Lei
Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 17.5%
Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
Profitshare logo - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 100 Lei

2Performant cashback - participa in programul de marketing afiliat, promovare magazine si castiga bani online

Informatii contact 2Performant

Tip companie: Organization
Nume companie: 2Performant Network SA
Telefon: 0040372979295
Email: hi@2performant.com
Adresa: Boulevard Corneliu Coposu, Nr. 6 - 8, Unirii View Building, Floor 2, (office) ResCo-working09, Bucuresti, Sector 3, 030606, Romania

Categorii disponibile in 2Performant

  • Servicii

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Doar recomandand un magazin online (si convingandu-i sa se alature echipei 2Performant), veti castiga daca veti fi inscrisi ca si afiliat (promovati magazine) 0.05 Euro la inscriere; 1.75 Euro daca inregistrati un comision in primele 2 luni de la inscriere; si veti castiga un comision de 12.5 Euro daca se efectueaza o retragere in primul an de activitate; Daca sunteti inscrisi ca si magazin: incasati un comision de 12.5 Euro pentru fiecare magazn nou inscris; plus suma platita pe prima luna daca magazinul plateste pentru 6 luni inscrierea. Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Namecheap logo cumpara hosting domenii web email wordpress, gazduire VPS si castiga bani online
Cashback 6.425%
tsoHost logo cumpara gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress si castiga bani online
Cashback 5%
Media Temple logo cumpara gazduire web wordpress shared VPS administrare AWS si castiga bani online
Cashback 5%
Job Done logo cumpara servicii web design, internet marketing, web development si castiga bani online
Cashback 5%
Fever UP logo cumpara bilete concerte, spectacole, teatru, evenimente, festivaluri si castiga bani online
Cashback 3%

Recenzii si pareri 2Performant

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide