CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

3DSimo cashback - cumpara creare proiecte electronice, instrumente de gravare si castiga bani

3DSimo logo cumpara creare proiecte electronice, instrumente de gravare si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


3DSimo

Cashback cu 3DSimo castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de creare proiecte electronice, instrumente de gravare inapoiem o parte din bani

Creare proiecte electronice, instrumente de gravare

Shopsimo reunește toate mărcile și produsele companiei inovative 3Dsimo s.r.o. care este pe piață de peste 8 ani și deține mai multe brevete la nivel mondial. Numai produsele pe care le producem și le dezvoltăm intern sunt vândute în magazinul electronic. Datorită acestui fapt, putem maximiza calitatea produsului și viteza de livrare. Aceste mărci includ:

3DSimo

Produse creative nu numai pentru copii, ci și pentru pasionații de bricolaj și profesioniști. Produsul emblematic al mărcii este 3Dsimo MultiPro - un mic atelier care se potrivește în palma mâinii tale. Acest produs are 7 funcții: desen 3D, ardere, tăiere, gravare, lipire, înșurubare și sudare. 3Dsimo Kit 2 - Set mic de școală, imprimare 3D, lipire, ardere si taiere cu fir electric. 3Dsimo Multipro: Set creativ mare, mai multe accesorii cum ar fi ferăstrău, micro burghiu și șurubelniță electrică pot fi cumpărate pentru a adăuga și mai multă funcționalitate.
3Dsimo MultiPro poate fi conectat la un telefon prin Bluetooth și poate fi actualizat pentru a accepta noi atașamente. Set de noi accesorii MultiPro - burghiu, șurubelniță, ferăstrău, ferăstrău electric mic și ușor care poate tăia placaj, laminat, tablă de aluminiu, surubelnita este excelenta chiar și pentru înșurubarea șuruburilor autofiletante în lemn. Gravură: proiectați-vă ideile creative pe sticlă, metal sau alte materiale puternice.

3Dsimo Basic

Un alt produs este 3Dsimo Basic, un stilou 3D sigur pentru copii. Folosind acest stilou, copiii nu se pot arde singuri și în același timp filamentul folosit nu dăunează sănătății. Produsul final, dar nu mai puțin interesant, este 3Dsimo Ki2, primul stilou 3D open source din lume, care este excelent pentru pasionații de tipărire 3D sau pentru cei care fac asta. Set mare magnetic Boffin, o alegere excelentă pentru învățarea elementelor de bază ale electronicii și pentru dezvoltarea abilităților logice într-un mod distractiv și distractiv.
Micro-computer, vă poate permite să jucați jocuri sau să măsurați temperaturile sau alte variabile.

Noyce Joyce

Produsele Noyce Joyce unice sunt fabricate din materiale nobile și fiecare parte a acestora este, de asemenea, funcțională electronic. Datorită acestui fapt, puteți construi o mașină de jucărie RC funcțională sau accesorii pentru casă, care sunt atât distractive, cât și frumoase. Asamblarea este doar începutul distracției. Acest concept se bazează pe blocurile populare din lemn și le transformă în construcția secolului 21.
Electronică principală de rezervă (minivan RC), este format din 3 PCB-uri cu componente electronice și împreună formează un întreg funcțional.

Boffin magnetic - Kit de construcție electro

Boffin magnetic - Kit de construcție electro, care conține 58 de piese, inclusiv afișaj LCD sau un microcomputer. Acest kit vă va aduce o mulțime de distracție cu peste 200 de proiecte. Începând de la cele mai simple proiecte care se dezvoltă până la cele mai complexe. Începi cu construirea unui semafor, dar în timp înveți să-ți construiești propriul gameboy. Setul este de la 8 până la 99 de ani și este întotdeauna distractiv pentru întreaga familie. Trusă electrică de construcție a secolului XXI. Nixie clock (kit), o nouă generație de kit electronic care constă complet din plăci de circuite imprimate (PCB).

Locatie: Cehia

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Spy Shop logo- cumpara sisteme de supravegheresi castiga bani online
Cashback 0.5%
Badabum cashback - castiga bani online cu produesele IT&C la toate cumparaturile
Cashback 1%
Conectica cashback - cumpara cabluri, adaptoare, retelistica si castiga bani online
Cashback 3%
AVMall logo cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%
Case smart cashback - cumpara intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente si castiga bani online
Cashback 5%

3DSimo cashback - cumpara creare proiecte electronice, instrumente de gravare si castiga bani online

Informatii contact 3DSimo

Tip companie: Organization
Nume companie: 3Dsimo s.r.o.
Telefon: 00420720166431
Email: support@3dsimo.com
Adresa: K Žižkovu 640/9, Vysočany, Prague 9, 190 00, Cehia

Categorii disponibile in 3DSimo

  • Electronice
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

ShopRunner logo cumpara sisteme alarma, supraveghere video, interfoane, automatizari si castiga bani online
Cashback 2.5%
eSmart logo cumpara telefoane gadgeturi, boxe, electrocasnice, smart home si castiga bani online
Cashback 1.5%
Muziker logo cumpara chitare, instrumente muzicale, basuri clape DJ sonorizare si castiga bani online
Cashback 0.5%
Robot World logo - cumpara aspiratoare robot piscina masini tuns iarba si castiga bani online
Cashback 1.65%
Mobilab cashback - cumpara Electronice si castiga bani online
Cashback 6%

Recenzii si pareri 3DSimo

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide