CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

Academia Titi Aur cashback - cumpara conducere defensiva, cursuri auto, scoala conducere si castiga bani

Academia Titi Aur logo cumpara conducere defensiva, cursuri auto, scoala conducere si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Academia Titi Aur

Cashback cu Academia Titi Aur castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de conducere defensiva, cursuri auto, scoala conducere inapoiem o parte din bani

Conducere defensiva, cursuri auto, scoala conducere

Academia Titi Aur este cel mai complex autodrom din Europa de Est, la doar 29 km de centrul Bucurestiului.Suntem cel mai important furnizor de servicii automobilistice din Romania, motiv pentru care am pregatit un mediu performant pentru a forma conducatorul auto, astfel incat sa fie instruit pentru a circula in siguranta.
Academia Titi Aur este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autoturismului. Dupa un curs la ATA, veti deprinde un comportament, la volan, constient de riscurile existente in traficul cotidian.

Curs conducere defensiva


Conducerea defensiva Academia Titi Aur, din punctul de vedere al deplasarii cu un vehicul este definita ca un set de practici sau actiuni intreprinse proactiv pentru anticiparea si evitarea situatiilor periculoase indiferent de mediul inconjurator sau greselile celorlalti participanti la trafic. Iti va imbunatati relatia cu autovehiculul in conditii limita ( spre exemplu, atunci cand este necesara o franare de urgenta sau readucerea masinii sub control in cazul unui derapaj surpriza, iar la final vei obtine un grad superior de constientizare a riscurilor din trafic si de intelegere a modului in care functioneaza sistemele de siguranta activa si pasiva ale autovehiculului.
Cursul de Conducere Defensiva dezvoltat de ATA Academia Titi Aur este structurat pe 3 niveluri, acestea nefiind influentate de vechimea permisului de conducere sau experienta conducatorului auto.

Curs moto – Siguranta & Perfectionare


Curs moto de conducere defensiva la Academia Titi Aur: un training pentru siguranta si perfectionarea in conducerea motociclistilor de orice varsta posesori de permis categoria A sau B. In cele 3 zile de curs, sunt aprofundate notiuni teoretice si practice extrem de utile, pentru perfectionarea stilului de a conduce in siguranta, in special pentru cei care se deplaseaza pentru livrari rapide, dar si pentru dezvoltarea abilitatilor si tehnicilor de pilotaj.

Experienta Performance


Acum ai ocazia să experimentezi emoția simțită la volanul unei mașini electrice de 513 CP cu care în doar 3 secunde vei ajunge la 100 km/h. Tesla Model 3 Performance nu este doar rapidă pe liniile drepte, îi vei simți agilitatea și performanța în cele 8 ture de circuit. (1 tură de recunoaștere/încălzire, 5 ture pline de adrenalină și 2 ture de răcire la final) Academia Titi Aur. Dar performanța nu este doar despre viteză și manevrabilitate, ci și despre eficiență. Pentru a ne asigura că vei profita de tot ceea ce oferă Tesla, înainte de a te urca la volanul ei vei învăța să controlezi derapajul conducând simulatoarele noastre, mașina cu două volane și mașina cu roți libere pe spate.

Curs conducere sportiva Academia Titi Aur


Cursul de conducere sportiva dezvoltat de Academia Titi Aur a fost optimizat astfel incat sa ofere o experienta unica pasionatilor si se adreseaza celor care isi doresc sa stapaneasca masinile puternice, in conditii spre limita.
Cursul se desfasoara cu instructor dedicat, cu autovehiculele din flota ATA, pe pista de asfalt, in intervalul 10:00 – 17:00.

Curs de conducere defensiva N3 – Avansat


Acesta este un curs individual Academia Titi Aur, cu trainer dedicat care va contribui la slefuirea stilului tau de conducere defensiva. Procesul include o etapa initiala de evaluare a problemelor tale specifice in diferite variante de trafic deschis si apoi adresarea lor. După parcurgerea acestui nivel vei putea recunoaste pericolele din trafic și le vei putea anticipa si prioritiza, astfel încat sa eviti situatiile limita.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 17.5%
Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
Hostico cashback - cumpara gazduire web SSD, VPS SSD, hosting site si castiga bani online
Cashback 12.5%
Daedalus Online logo - inscriete pentru realizarea de sondaje online pentru firme si castiga bani online
Cashback 1.25%

Academia Titi Aur cashback - cumpara conducere defensiva, cursuri auto, scoala conducere si castiga bani online

Informatii contact Academia Titi Aur

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: Titi Aur SRL
Telefon: 0040755800500
Email: office@titiaur.ro
Adresa: Sos. Bucuresti-Targoviste nr.205, la iesirea din Crevedia, Cocani, Dambovita, 137181, Romania

Categorii disponibile in Academia Titi Aur

  • Servicii
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Telerenta logo cumpara inchiriere televizoare, electronice si castiga bani online
Cashback 10 Lei
Startco logo cumpara servicii infiintare srl pfa, contabilitate, facturare onine si castiga bani online
Cashback 5%
Auto Europe logo cumpara inchiriere masini, rezervare masina de lux si castiga bani online
Cashback 2.5%
Shutterstock logo cumpara vinde fotografii imagini video muzica si castiga bani online
Cashback 2.115%
Depositphotos cashback - cumpara fotografii imagini vectoriale videoclipuri si castiga bani online
Cashback 14.995%

Recenzii si pareri Academia Titi Aur

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide