CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Aer conditionat cashback - cumpara aparate de aer conditionat inverter si castiga bani

Aer conditionat cashback - cumpara aparate de aer conditionat inverter si castiga bani online
Primesti 2% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Aer conditionat

Cashback cu Aer conditionat castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de aparate de aer conditionat inverter inapoiem o parte din bani

Aparate de aer conditionat inverter

Lider in comercializarea aparatelor de aer conditionat din Romania. La noi gasesti toate tipurile de aparate de aer conditionat. Aparatele de aer conditionat au nevoie de personal specializat pentru a putea fi montate. Oferim 3 pachete diferite de montaj la fiecare sistem, rapid si fara degajare de praf, efectuate de catre personal calificat in frigotehnie.
Aparate Rezidentiale - Aer Conditionat Daikin - 18.000 btu, toate aparatele Daikin din gama 2018 sunt fabricate folosind tehnologia Bluevolution cu refrigerant R-32, mai ecologic cu aprox. 70%, decat vechiul refrigerant R410A, fiind singurul acceptat in Comunitatea Europeana din 2019.
Aparate Rezidentiale - Aer Conditionat Gree - 12.000 btu, Gree detine in Romania ravnitul titlu BestBuy Award, aparatele Gree fiind prima optiune pentru consumatorul roman de aparate de aer conditionat.
Aer Conditionat Fujitsu Standard Inverter 24.000btu model ASYG24LFCC, avÄnd in vedere consumul relativ mare de energie al aparatelor de capacitate peste 18.000 btu, Fujitsu a proiectat aceste modele ca sa se incadreze in clasa A++ de consum, economia de energie fata de un aparat in clasa A fiind evidenta, ceea ce duce ca in cazul unei utilizari frecvente diferenta de pret sa se amortizeze intr-un timp foarte scurt.
Aer Conditionat Hitachi Eco-Comfort 18.000btu model RAK-50PEB/RAC-50WEB, in functie de preferintele utilizatorului, aparatul poate fi folosit pe functia "Power" pentru a raci sau incalzi camera intr-un timp scurt, sau pe functia "Econo" pentru un consum minim de energie electrica.
Aer Conditionat Mitsubishi Kirigamine Zen 12.000btu MSZ-EF35VEW+MUZ-EF35, filtru de praf lavabil long-life + filtru antibacterian, antiviral si dezodorizant Nano Platinum + (optional) filtru antialergic cu enzime.
Aparat de Aer Conditionat LG Artcool Inverter 12.000btu model AM12BP, Racire, incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat.
Aer Conditionat Skyworth Premium Inverter 18.000btu SMVH18B-4A1A1NC, noul model Skyworth seria Delfin se integreaza foarte usor in orice interior datorita panoului frontal al aparatului avand un design curbat in ton cu ultimele tendinte in design, fiind in acelasi timp si foarte simplu de curatat. Jaluzelele de dirijare a aerului au functia de baleiaj pe verticala, fiind astfel asigurata distributia uniforma a aerului conditionat in intreg volumul incaperii.
Aer Conitionat Haier Inverter model Tundra 12.000btu AS12TA2HRA+1U12BE8ERA, Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Mod Automat, Filtru ESF, Filtru Anti-Praf.
Aer conditionat Inverter Toshiba AvAnt 9.000btu model RAS-107SKV-E6, filtru de praf lavabil long-life + sistem filtrare 3 in 1 (antibacterian, antialergic, dezodorizant).
Descopera gama noua 2018 de aparate de aer conditionat Gree care cuprinde modelele Bora A4, Bora A5, Viola, Bora R-32, Hansol si Consola. Gree detine in Romania ravnitul titlu BestBuy Award, aparatele Gree fiind prima optiune pentru consumatorul roman de aparate de aer conditionat.
Tehnologia inverter este cea mai avansata tehnologie pentru constructia aparatelor de aer conditionat, avantajul principal fiind consumul de energie electrica redus cu 30%, fiind alegerea ideala pentru confortul tau termic si ... financiar.

Alte magazine recomandate

SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Lenjerii de pat CumparaMisim cashback - cumpara lenjerii castiga bani online
Cashback 2.5%
ScauneOnline cashback - cumpara scaune si mese si castiga bani online
Cashback 4%
Bonami cashback - cumpara accesorii si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 3.5%
AlecoAir cashback - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 3%

Aer conditionat cashback - cumpara aparate de aer conditionat inverter si castiga bani online

Categorii disponibile in Aer conditionat

  • Casa decoratiuni si gradina
Acest site foloseste cookieInchide