CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

AIM Group cashback - cumpara aparate de echilibrare energetica si castiga bani

AIM Group logo- cumpara aparate de echilibrare energetica si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


AIM Group

Cashback cu AIM Group castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de aparate de echilibrare energetica, Mind Synergy

Aparate de echilibrare energetica, Mind Synergy

AIM Group este un grup de cercetare din Romania care activeaza din anul 1993 in domeniul sanatatii, terapiilor bioenergetice, stimularii cerebrale prin lumina si sunet si parapsihologiei. Aparatele AIMGroup sunt unice la ora actuala pe piata din Romania prin rezultatele pe care le produc asupra fiintei umane pe toate cele trei niveluri – mental, spiritual si fizic.
Dispozitivele realizate de Eugen Birgaoanu, liderul grupului, specialist in microscopie electronica si electronica medicala, actioneaza bland asupra organismului stimuland dinamizarea fortei vitale, echilibrarea energetica, cresterea nivelului imunitar si declansarea naturala a proceselor de vindecare.
Dispozitivele produse de AIM Group reprezinta rezultatele studiilor si experimentelor desfasurate de un grup de cercetatori romani, in colaborare cu cativa specialisti straini. Aceste tehnologii sunt unice in Romania prin faptul ca produc efecte holistice (armonizarea fiintei umane pe toate nivelurile sale), imbunatatesc substantial performantele intelectuale, contribuie la ameliorarea si chiar vindecarea unor probleme grave de sanatate (precum cele legate de inima, creier, aparat digestiv, cancer, etc.).
Dispozitivul MIND SYNERGY produs de AIM Group este o tehnologie folosita cu succes in intreaga lume si mai ales de catre membrii MENSA (organizatie internationala non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasandu-se printre primii 2% la testele de inteligenta folosite de organizatie. Bazele acestei organizatii au fost puse in 1946 la Oxford, Anglia). Este cea mai eficienta tehnologie pentru relaxare, eliminarea stresului si imbunatatirea performantelor intelectuale.
AIM Group se remarca de asemenea prin faptul ca produce singurul dispozitiv cunoscut in lume care poate reface fizic tesutul nervos – BIO SYNERGY.

Mind Synergy II


Aceasta tehnologie revolutionara Mind Synergy pentru stimulare mentala si relaxare fizica totala se adreseaza in mod deosebit persoanelor care sufera de stres cronic si acut, tulburari emotionale intense, oboseala psihica si fizica, nivel scazut de energie,

Bio Synergy


Biorezonanta cu aur AIM Group terapia cu aur coloidal, Bio Synergy se afla in topul celor mai performante solutii pentru stimularea proceselor de reintinerire si regenerare celulara. Bio Synergy este un aparat usor si placut de folosit, care se conecteaza la corp prin intermediul a doua bratari ce se vor atasa la mana si la picior.

Atlantis


Accelereaza materializarea obiectivelor prin amplificarea fortei gandului. Dizolva blocajele emotionale si activeaza centrii de forta din corp. Creeaza un mediu favorabil proceselor naturale de reechilibrare energetica AIM Group. Radionica realizeaza o punte prin care mintea operatorului alimenteaza permanent un gand, fara ca utilizatorul sa fie permanent focalizat si constient asupra lui. Cu Atlantis puterea de materializare a formelor gand este mult mai mare.

Vital Protect Home


Vital Protect Home, dispozitiv unic in Romania pentru protectia si revitalizarea campului energetic al intregii tale case. Ofera o protectie activa intregii case, protectie impotriva tuturor surselor emitatoare de radiatii nocive pentru organism. Protectie activa a intregului camin: emite pe 7,83Hz frecventa naturala a Pamantului, pe o raza de 10m.

Programe Mind Synergy


Invatare accelerata AIM Group Dezvoltare personala, invata intr-o ora cat altii in zece accesandu-ti memoria de lunga durata. Motivatie – Materializarea obiectivelor, acest program este despre producerea de schimbari profunde si de durata in subconstientul tau. Program sanatate si armonie, program audio destinat activarii functiei primordiale a creierului de a reveni automat la starea de sanatate, vitalitate si armonie interioara, indiferent de provocarile prin care treci in viata. Program imbunatatirea memoriei, program audio cu sugestii pozitive si tehnici hipnotice avansate pentru imbunatatirea memoriei de scurta si lunga durata.
Putere de concentrare adulti, program audio pentru amplificarea puterii de concentrare, focalizarea pe o singura activitate si amintirea completa a informatiilor pe care le inveti.

Accesorii


Ochelari Mind Synergy, Baterie Vital Protect, Bratari Bio Synergy.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Spy Shop logo- cumpara sisteme de supravegheresi castiga bani online
Cashback 0.5%
Atu Tech logo - cumpara camere supraveghere video si castiga bani online
Cashback 2.5%
Badabum cashback - castiga bani online cu produesele IT&C la toate cumparaturile
Cashback 1%
Conectica cashback - cumpara cabluri, adaptoare, retelistica si castiga bani online
Cashback 3%
AVMall logo cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%

AIM Group cashback - cumpara aparate de echilibrare energetica si castiga bani online

Categorii disponibile in AIM Group

  • Electronice
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Room alert logo cumpara servere monitorizare temperatura, fum senzori si castiga bani online
Cashback 3%
Robot World logo - cumpara aspiratoare robot piscina masini tuns iarba si castiga bani online
Cashback 5%
Mobilab cashback - cumpara Electronice si castiga bani online
Cashback 4%
Robofun cashback - cumpara arduino, raspberry PI, imprimante 3D, roboti si castiga bani online
Cashback 2.5%
PNI cashback - cumpara statii radio, electronice si electrice, gadgeturi si castiga bani online
Cashback 3%
Acest site foloseste cookieInchide