CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

AIMGroup cashback - cumpara aparate de echilibrare energetica si castiga bani

AIMGroup cashback - cumpara aparate de echilibrare energetica si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


AIMGroup

Cashback cu AIMGroup castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de aparate de echilibrare energetica

AIMGroup este un grup de cercetare din Romania care activeaza din anul 1993 in domeniul sanatatii, terapiilor bioenergetice, stimularii cerebrale prin lumina si sunet si parapsihologiei. Aparatele AIMGroup sunt unice la ora actuala pe piata din Romania prin rezultatele pe care le produc asupra fiintei umane pe toate cele trei niveluri – mental, spiritual si fizic.
Dispozitivele realizate de Eugen Birgaoanu, liderul grupului, specialist in microscopie electronica si electronica medicala, actioneaza bland asupra organismului stimuland dinamizarea fortei vitale, echilibrarea energetica, cresterea nivelului imunitar si declansarea naturala a proceselor de vindecare.
Dispozitivele produse de AIM Group reprezinta rezultatele studiilor si experimentelor desfasurate de un grup de cercetatori romani, in colaborare cu cativa specialisti straini. Aceste tehnologii sunt unice in Romania prin faptul ca produc efecte holistice (armonizarea fiintei umane pe toate nivelurile sale), imbunatatesc substantial performantele intelectuale, contribuie la ameliorarea si chiar vindecarea unor probleme grave de sanatate (precum cele legate de inima, creier, aparat digestiv, cancer, etc.).
Dispozitivul MIND SYNERGY produs de AIM Group este o tehnologie folosita cu succes in intreaga lume si mai ales de catre membrii MENSA (organizatie internationala non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasandu-se printre primii 2% la testele de inteligenta folosite de organizatie. Bazele acestei organizatii au fost puse in 1946 la Oxford, Anglia). Este cea mai eficienta tehnologie pentru relaxare, eliminarea stresului si imbunatatirea performantelor intelectuale.
AIM Group se remarca de asemenea prin faptul ca produce singurul dispozitiv cunoscut in lume care poate reface fizic tesutul nervos – BIO SYNERGY.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

AVMall cashback - cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%
Case smart cashback - cumpara intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente si castiga bani online
Cashback 5%
Mag Discount GSM cashback - cumpara huse, bumpere, folii de protectie si castiga bani online
Cashback 0.5%
Zonic cashback - cumpara boxe active stereo portabile bluetooth si castiga bani online
Cashback 5%
GlobalHubb cashback - cumpara lichide tigari electronice e-lichide premium si castiga bani online
Cashback 6.25%

AIMGroup cashback - cumpara aparate de echilibrare energetica si castiga bani online

Categorii disponibile in AIMGroup

  • Electronice
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide