CashBack > Articole sportive si pescuit

AirSoft6 cashback - cumpara arme, echipamente tactice si consumabile airsoft si castiga bani

AirSoft6 cashback - cumpara arme, echipamente tactice si consumabile airsoft si castiga bani online
Primesti 1.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


AirSoft6

Cashback cu AirSoft6 castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de arme, echipamente tactice si consumabile airsoft inapoiem o parte din bani

Arme, echipamente tactice si consumabile airsoft

Imbinand placutul cu utilul, Airsoft6 isi doreste sa ofere un suport stabil si fiabil pentru camarazii pasionati de airsoft de pretutindeni, prin asigurarea, atat a produselor de calitate la un pret cat mai accesibil cat si suport tehnic la cele mai inalte standarde. Magazinul gazduieste toate produsele necesare practicarii jocului de airsoft, cat si echipamente outdoor potrivite si pentru alte tipuri de activitati.
Orice impatimit de arme si replici de airsoft6.ro, cel putin odata si-a dorit sa stea in spatele manerului unei mitraliere de companie. Este mare, grea si dificil de manevrat dar odata pusa pe pozitie, va ramane acolo, deasemenea si zambetul de pe buzele utilizatorului.
In majoritatea cazurilor pistoalele pe gaz se aseamana foarte mult cu cele reale, uneori chiar pana la ultimul detaliu. Principiul este unul simplu; gazul este inmagazinat intr-un compartiment special, integrat in replica, deseori in incarcatorul pentru bile iar pentru fiecare actionare este eliberata o cantitate suficienta de gaz pentru a propulsa bila.
Pistoalele electrice, estetic, se aseamana mult cu cele reale si cam atat. Inlocuind Gazul sau CO2'ul cu electricitatea, principiul de functionare este cu totul altul.
Pistoalele pe baza de CO2 adica Dioxid de Carbon, ca si pistoalele pe Gaz au o nota de realism foarte mare, ele asemanandu-se foarte mult cu pistoalele adevarate.
Pustile cu luneta manuale replica cu succes armele adevarate actionate manual folosite de lunetistii fortelor speciale. Principiul de functionare este simplu; comprimarea manuala a unui resort si eliberarea lui creaza presiune ce propulseaza bila.
Pustile cu luneta pe baza de CO2 se aseamana mult cu cele manuale, asadar cu armele manuale adevarate folosite de lunetistii de elita. Spre deosebire de cele cu actionare pe baza comprimarii unui arc acestea se bazeaza pe dozarea Gaz'ului sau a CO2'ului la fiecare actionare pentru propulsarea bilei.
Cand nu vrei sa-ti bati capul prea mult cu baterii, gaz sau CO2 ca sa iti poti folosi jucaria pe teren, mereu poti alege acest tip de replici de airsoft. Nu iti trebuie decat jucaria,bile si chef de distractie. Distantele de angajare nu sunt foarte mari si nici capacitatea incarcatoarelor, dar prin simplitatea lor raman mereu o categorie aparte de distratie.
Una din componentele principale ale tinutelor de airsoft este vestonul. Acesta este destinat partii superioare a corpului si este conceput in semenea maniera incat acopera o mare parte a corpului oferind elemente de camuflaj, accerizare si o posibilitate cat mai mare de transport.
Casca de protectie ar trebui sa fie de nelipsit din echipamentul oricarui jucator de airsoft. Datorita terenurilor degradate/abandonate pe care sunt practicate jocurile de airsoft, exista mereu probabilitatea de a ne lovi la cap.
Incarcatoare pentru replica principale, incarcatoare pentru replica secundara, statie, baterii de rezerva, casca pentru statie, unele/scule, apa, mancare, piese de schimb, alte incarcatoare... cu timpul aceste elemente reprezinta o parte din echipamentul pe care un jucator va trebui sa le transporte cu el.
Aruncatoarele de grenade vin sub multe forme si dimensiuni. Atasabile pe un anumit tip de replica sau atasate cu ajutorul unui rail, scurte, lungi, diverse culori pentru toate gusturile. Bineinteles, scopul principal e acelasi, intimidarea oponentului atat psihologic cat si fizic.

Alte magazine recomandate

Maxlife cashback - cumpara articole de vanatoare si pescuit si castiga bani online
Cashback 3%
Bmx cashback - cumpara skate shoes, biciclete bmx, longboard, skate si castiga bani online
Cashback 2.5%
ProAlpin cashback - cumpara articole de munte si camping si castiga bani online
Cashback 5%
Biciclop cashback - cumpara biciclete, trotinete, accesorii piese biciclete si castiga bani online
Cashback 5%
Kettler cashback - cumpara echipamente sportive aparate fitness premium si castiga bani online
Cashback 6%

AirSoft6 cashback - cumpara arme, echipamente tactice si consumabile airsoft si castiga bani online

Categorii disponibile in AirSoft6

  • Articole sportive si pescuit
Acest site foloseste cookieInchide