CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Bijuterii

Oferta inactiva - AiVrea cashback - cumpara bijuterii cristale Swarovski bratati pandantive si castiga bani

AiVrea logo cumpara bijuterii cristale Swarovski bratati pandantive si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


AiVrea

Cashback cu AiVrea castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de bijuterii cristale Swarovski bratati pandantive inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Meli Melo Paris logo - cumpara bijuterii, genti, esarfe, decoratiuni si castiga bani online
Cashback 5%
Borealy cashback - cumpara cadouri online, bijuterii premium si castiga bani online
Cashback 7.5%
Monarch cashback - cumpara bratari de lux aur 24kt pentru barbati si femei si castiga bani online
Cashback 10%
Indira Bijoux cashback - cumpara bijuertii din argint de lux, inele, cercei si castiga bani online
Cashback 5.5%
Sabion cashback - cumpara bijuterii aur, verighete inele logodna, cercei si castiga bani online
Cashback 5%

Bijuterii cristale Swarovski bratati pandantive

AiVrea este un site specializat pe vanzarea bijuteriilor din cristale Swarovski. Bijuteriile sunt gama premium si sunt insotite de o cutie cu LED ce fac cristalele Swarovski sa straluceasca intr-un mod deosebit. Lantisoare, bratari si pandantive Swarovski Crystals pentru toate gusturile. Magazin online AiVrea.ro specializat in vanzarea bijuteriilor premium confectionate din cristale Swarovski ce vin insotite de certificat de autenticitate si cutie cu LED.

Bratari cu cristale Swarovski AiVrea


Bratara “Diamond Shape” placata cu aur 24k cu Swarovski Crystals AiVrea cutie cu LED, creeaza din aceasta bratara un cadou unic pe care il poti darui persoanei iubite. Bratara cu Swarovski Crystals si Pietre Naturale, cutie cu LED, autentice si pietre naturale. Bratara cu Swarovski Crystals, cutie cu LED, Cutie Rosie cu LED extraordinar de placuta la atingere. Bratara Diamond Shape placata cu aur 24k cu Swarovski® Crystals si cutie cu LED. Bratara cu Swarovski Crystals si Pietre Naturale de JAD, din Cristale Swarovski autentice si pietre naturale de Jad.

Lantisoare si pandantive cu cristale Swarovski la AiVrea


Lantisor Placat cu Aur Alb Rodiat si Pandantiv Blue Heart cu Swarovski Crystals + cutie LED, marime lantisor: 50 cm, brand Milena Swarovski Crystals. Lantisor S925 si Pandantiv CUBIX cu Swarovski Crystals + Cutie LED, marime Cristal Swarovski pandantiv: 9 x 9 mm. Lantisor Placat cu Aur Alb Rodiat si Pandantiv 7 Heaven cu Swarovski Crystals de pe AiVrea + cutie LED, rodiul previne innegrirea. Lantisor Placat cu Aur Alb Rodiat si Pandantiv Angel Heart cu Swarovski Crystals + cutie LED, de culoare albastru. Lantisor Placat cu Aur Alb Rodiat si Pandantiv Shiny Bunny cu Swarovski Crystals + cutie LED, cu certificat de autenticitate, iepurasul este adorabil. Lantisor Placat cu Aur Alb Rodiat si Pandantiv Blue Ocean cu Swarovski® Crystals + cutie LED.
Lantisor AiVrea Pandantiv STAR cu Swarovski Crystals, lantisorul din argint S925 este rodiat iar pandantivul din Cristale Swarovski Crystals autentice si argint 925. Lantisor si Pandantive Dual Shine cu Swarovski Crystals, marime lantisor: 50 cm, marime Pandantiv 2: 0,8 cm. AiVrea Lantisor si Pandantiv Argint 925 PURE ANGEL cu Swarovski Crystals, lantisorul din argint S925 este rodiat, marime Cristal Swarovski pandantiv: 16 x 19 mm.

Seturi de bijuterii cu cristale Swarovski


Set bratara ajustabila si pandantiv Blue Heart din cristale Swarovski Crystals, cutie cu LED, setul este placat cu rodiu pentru a preveni innegrirea. Set Cercei + Pandantiv din cristale Swarovski Crystals, cutie cu LED, marime Cristal Swarovski pandantiv: 2 cm. Set Cercei + Pandantiv CUBIX din cristale Swarovski Crystals, cutie cu LED, Set Cercei AiVrea Pandantiv Teardrop din cristale Swarovski Crystals, cutie cu LED. Cercei din Argint 925 Blue Gift cu Swarovski Crystals + cutie LED pe AiVrea, marime cercei: 2 cm, brand Milena Swarovski Crystals. Set Angel Heart cu Swarovski Crystals, marime cercei: 15 x 14 mm, certificat de autenticitate, marime lantisor: 40 cm.
Set Cercei + Pandantiv Geometric AiVrea cristale Swarovski Crystals, o pereche de cercei placati cu aur alb 24k rodiat pentru a preveni innegrirea. Set Cercei + Pandantiv Titanic Green din cristale Swarovski® Crystals, marime lantisor: 50 cm, marime Cristal Swarovski pandantiv: 1 cm.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


AiVrea cashback - cumpara bijuterii cristale Swarovski bratati pandantive si castiga bani online

Categorii disponibile in AiVrea

  • Bijuterii
  • Cadouri
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Edenboutique logo cumpara bijuterii argint cercei inele bratari coliere talismane si castiga bani online
Cashback 5%
Personally me logo cumpara bijuterii personalizate bratari coliere si castiga bani online
Cashback 5%
Gabriel logo cumpara bijuterii cercei inele bratari coliere si castiga bani online
Cashback 2.5%
Crazy Factory logo - cumpara piercing bijuterii cercei inele bratari si castiga bani online
Cashback 2.5%
SaraTremo cashback - cumpara bijuterii dama barbati copii, cercei, inele si castiga bani online
Cashback 7.5%
Acest site foloseste cookieInchide