CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Bijuterii

AiVrea cashback - cumpara bijuterii cristale Swarovski bratati pandantive si castiga bani

AiVrea cashback - cumpara bijuterii cristale Swarovski bratati pandantive si castiga bani online
Primesti 10% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


AiVrea

Cashback cu AiVrea castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de bijuterii cristale Swarovski bratati pandantive inapoiem o parte din bani

Bijuterii cristale Swarovski bratati pandantive

AiVrea.ro este un site specializat pe vanzarea bijuteriilor din cristale Swarovski. Bijuteriile sunt gama premium si sunt insotite de o cutie cu LED ce fac cristalele Swarovski sa straluceasca intr-un mod deosebit. Lantisoare, bratari si pandantive Swarovski Crystals pentru toate gusturile. Magazin online specializat in vanzarea bijuteriilor premium confectionate din cristale Swarovski ce vin insotite de certificat de autenticitate si cutie cu LED.

Bratari cu cristale Swarovski


Bratara “Diamond Shape” placata cu aur 24k cu Swarovski Crystals si cutie cu LED, creeaza din aceasta bratara un cadou unic pe care il poti darui persoanei iubite. Bratara cu Swarovski Crystals si Pietre Naturale, cutie cu LED, autentice si pietre naturale. Bratara cu Swarovski Crystals, cutie cu LED, Cutie Rosie cu LED extraordinar de placuta la atingere. Bratara Diamond Shape placata cu aur 24k cu Swarovski® Crystals si cutie cu LED.

Lantisoare si pandantive cu cristale Swarovski la AiVrea


Lantisor Placat cu Aur Alb Rodiat si Pandantiv Blue Heart cu Swarovski Crystals + cutie LED, marime lantisor: 50 cm, brand Milena Swarovski Crystals. Lantisor S925 si Pandantiv CUBIX cu Swarovski Crystals + Cutie LED, marime Cristal Swarovski pandantiv: 9 x 9 mm. Lantisor Placat cu Aur Alb Rodiat si Pandantiv 7 Heaven cu Swarovski Crystals de pe AiVrea + cutie LED, rodiul previne innegrirea. Lantisor Placat cu Aur Alb Rodiat si Pandantiv Angel Heart cu Swarovski Crystals + cutie LED, de culoare albastru. Lantisor Placat cu Aur Alb Rodiat si Pandantiv Shiny Bunny cu Swarovski Crystals + cutie LED, cu certificat de autenticitate, iepurasul este adorabil. Lantisor Placat cu Aur Alb Rodiat si Pandantiv Blue Ocean cu Swarovski® Crystals + cutie LED.

Seturi de bijuterii cu cristale Swarovski


Set bratara ajustabila si pandantiv Blue Heart din cristale Swarovski Crystals, cutie cu LED, setul este placat cu rodiu pentru a preveni innegrirea. Set Cercei + Pandantiv din cristale Swarovski Crystals, cutie cu LED, marime Cristal Swarovski pandantiv: 2 cm. Set Cercei + Pandantiv CUBIX din cristale Swarovski Crystals, cutie cu LED, Set Cercei + Pandantiv Teardrop din cristale Swarovski Crystals, cutie cu LED. Cercei din Argint 925 Blue Gift cu Swarovski Crystals + cutie LED pe AiVrea, marime cercei: 2 cm, brand Milena Swarovski Crystals.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Monarch cashback - cumpara bratari de lux aur 24kt pentru barbati si femei si castiga bani online
Cashback 10%
Meli Melo Paris logo - cumpara bijuterii, genti, esarfe, decoratiuni si castiga bani online
Cashback 5%
Ijoo cashback - cumpara bijuterii argint, perle pietre semipretioase ceasuri si castiga bani online
Cashback 5%
Roxanne's cashback - cumpara bijuterii aur si argint realizate manual si castiga bani online
Cashback 7.5%
Muranos cashback - cumpara bijuterii unice din sticla de Murano si castiga bani online
Cashback 6%

AiVrea cashback - cumpara bijuterii cristale Swarovski bratati pandantive si castiga bani online

Categorii disponibile in AiVrea

  • Bijuterii
  • Cadouri
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide