CashBack > Invatare

Oferta inactiva - AMZ Academy cashback - cumpara curs vanzari pe Amazon, lansare produs Amazon si castiga bani

AMZ Academy cashback - cumpara curs vanzari pe Amazon, lansare produs Amazon si castiga bani online
Oferta inactiva

AMZ Academy

Cashback cu AMZ Academy castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de curs vanzari pe Amazon, lansare produs Amazon inapoiem o parte din bani

Curs vanzari pe Amazon, lansare produs Amazon

AMZ Academy este mai mult decat o simpla companie ce furnizeaza cursuri despre vanzarea pe Amazon. Este partenerul de incredere pentru a invata cursantii acestuia cum sa faca un business de succes pe Amazon.
In prezent, suntem cursul de Amazon cu cea mai rapida crestere in 2018 si nu avem de gand sa ne oprim expansiunea.

Alegerea produsului perfect

Alegerea produsului este cea mai importanta faza a inceperii unui business pe Amazon. Multe dintre start-up-urile de pe Amazon se sfarsesc din cauza acestui aspect, vanzatorii pierd multi bani si cred ca este suficient doar sa duci un produs identic cu al concurentei, iar vanzarile curg de la sine. Noi iti vom arata o strategie sigura, absolut noua, care iti va garanta succesul pe Amazon, daca intr-adevar o respecti. Amazon este o mare oportunitate de a face bani online, dar cu toate astea, nu toti cei ce vand pe Amazon au succes.

Gasire furnizori produse pentru Amazon

Ce produse ar trebui sa alegi pentru vanzarea pe Amazon? Trebuie sa ai experienta in marketing sau in comertul electronic?
Dupa alegerea produsului, niste imbunatatiri sunt necesare pentru a-ti genera profit pe termen lung, nu ai vrea sa incerci sa vinzi un produs copiat de la altii, ci ca produsul tau sa se vanda si sa fie cat mai diferit pe nisa sa.
Brandul contribuie foarte mult la succesul afacerii tale deoarece in timp clientii incep sa te recunoasca si sa te recomande altor cumparatori.
Noua modalitate de a face bani nu mai tine de a investi intr-o industrie care este pe moarte, ci de a fi in cautare de trenduri pozitive si de viitor, care isi anunta longetivitatea. Cu siguranta retail-ul online este este nu numai unul dintre ele, ci cel mai mare si profitabil.
Avem sistemul care functioneaza, impreuna am dezvoltat serii de strategii si tactici de marketing ce revolutioneaza modul de a privi vanzarea pe Amazon. Stim cum sa gasim cel mai profitabil produs in cel mai scurt timp.
Toata viata ai acces la raspunsurile AMZ Academy, la modulele de curs, la tutorialele video etc. La fel, permanent ai acces la postarile din grupul de curs inchis, care se afla pe Facebook. Ai adresele de e-mail ale noastre, ne poti contacta. Ne intalnim la o cafea sau bere din cand in cand, deci nu iti face griji! Si noi, si colegii tai de curs iti vom fi aproape in permanenta.
Prin programul FBA - Fulfillment by Amazon, Amazon se ocupa de depozitarea, ambalarea si distribuirea produselor tale.

Cursul AMZ Academy

Cum sa gasesti cele mai profitabile produse pentru Amazon;
Cum sa gasesti furnizori si sa asiguri cea mai buna calitate pentru orice produs de oriunde din lume;
Procesul simplu de a crea propriul brand pentru orice produs pe care il vinzi;
Secretele pentru a realiza pagina perfecta de produs pe Amazon;
Noul nostru sistem de lansare a produselor in topul produselor de pe Amazon si depasirea brandurilor mari in mai putin de o luna;
Cum sa automatizezi intreaga logistica a acestei afaceri utilizand resursele proprii ale Amazonului;
Cum si cand sa maresti aceasta afacere prin dezvoltarea brandului tau cu noi produse.

Alte magazine recomandate

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Cashback 4%
GoldenSite cashback - cumpara cursuri video DVD, cursuri format electronic si castiga bani online
Cashback 10%

AMZ Academy cashback - cumpara curs vanzari pe Amazon, lansare produs Amazon si castiga bani online

Categorii disponibile in AMZ Academy

  • Invatare
Acest site foloseste cookieInchide