CashBack > Auto moto

Oferta inactiva - Anvelope foarte ieftine cashback - cumpara all season, iarna, vara si castiga bani

Anvelope foarte ieftine cashback - cumpara all season, iarna, vara si castiga bani online
Oferta inactiva

Anvelope foarte ieftine

Cashback cu Anvelope foarte ieftine castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de all season, iarna, vara inapoiem o parte din bani

All season, iarna, vara

La noi gasiti cele mai ieftine anvelope din piata! De ce? Pentru ca suntem direct producatori. Noi comercializam anvelope produse in propria fabrica la preturi imbatabile. Anvelope de la 99 lei. Brandurile de top sunt si ele prezente la noi pe site cu pret mai mic decat restul comerciantilor. Practic orice posesor de automovhicul isi poate gasi la noi anvelopele dorite la cel mai mic pret din piata. Mai mult de atat avem si anvelope pentru: Dube, Autobuze, Autocare, Caminoane, Tiruri, Utilaje Agricole si AutoSpeciale.
Anvelope ALL SEASON Touring R16C/205/65 Tyres International, anvelope camionete, Diametru: R16C; Latime: 205; Inaltime: 65; Indice Sarcina: 105; Indice Viteza: T (190 km/h); Productie: Reconstruire; Garantie: 3 Ani.
Anvelope IARNA Agis Snow Ice R15C/195/70 pe anvelopefoarteieftine.ro, anvelope camioneta, Tyres International, Diametru: R15C; Latime: 195; Inaltime: 70; Indice Sarcina: 104/102; Indice Viteza: R (155 km/h); Productie: Reconstruire; Garantie: 3 Ani.
Anvelope ALL SEASON Jungle R16/205/80, anvelope 4x4, Diametru: R16; Latime: 205; Inaltime: 80; Indice Sarcina: 103; Indice Viteza: S (180 km/h); Productie: Reconstruire; Garantie: 3 Ani.
Anvelope IARNA S500 R15/195/60, Diametru: R15; Latime: 195; Inaltime: 60; Indice Sarcina: 84; Indice Viteza: U (230 km/h); Productie: Reconstruire; Garantie: 3 Ani.
Anvelope VARA XT R15/195/65, Diametru: R15; Latime: 195; Inaltime: 65; Indice Sarcina: 9; Indice Viteza: T (190 km/h); Productie: Reconstruire; Garantie: 3 Ani; Produs: Nou.
Profilul asimetric al acestei game de anvelope International Tyres si punctele de articulare de designer pe canelurile centrale ofera o flexibilitatea optimizata pentru o rezistenta mica la rulare, o pata buna de contact si o distributie uniforma a presiunii pe toata suprafata de rulare. Toate aceste caracteristici genereaza o durata mare de viata si o manevrabilitate excelente pe circuite umede si uscate. Cele 4 calenuri circumferentiale late cu care este prevazut acest model de cauciucuri au rolul de a elimina apa in afara caii de rulare pentru o tractiune sporita si pentru o minimizare a fenomenului de acvaplanare pe timp de ploaie. Strategia inteligenta de pozitionare a blocurilor din zona umerilor asigura distante mici de franare pe suprafete umede si un nivel redus de zgomot.
Anvelope IARNA POWER ALPIN R16/205/55 online pe anvelopefoarteieftine.ro, Diametru: R16; Latime: 205; Inaltime: 55; Indice Sarcina: 91; Indice Viteza: V (240 km/h); Garantie: 3 Ani.
Anvelopele POWER ALPIN sunt anvelope de iarna premium cu profil directional pentru autoturisme, oferind cea mai buna clasa de aderenta pe drum umed pentru pneuri in mai multe dimensiuni, aceasta inseamnand pentru sofer o diferenta de distanta de franare de peste 18 metri, sau cu alte cuvinte, patru lungimi de masina. Anvelopele POWER ALPIN sunt campioane ale aderentei, ale caror inovatii unice permit o conducere echilibrata si in siguranta pe timp de iarna, deopotriva pe carosabil uscat, umed sau pe zapada.
Anvelope IARNA VS790 R16/205/55 de pe anvelopefoarteieftine.ro, Diametru: R16; Latime: 205; Inaltime: 55; Indice Sarcina: 91; Indice Viteza: H (210 km/h); Productie: Reconstruire; Garantie: 3 Ani.
Numarul mare de lamele de pe suprafata caii de rulare a acestor anvelope iarna mareste semnificativ prinderea pe apa si pe gheata. Blocurile laterale largi ale umerilor determina o distanta scurta de franare si o stabilitate sporita in viraje. Numarul mare de caneluri circumferentiale asigura o drenare eficienta a apei pentru a reduce acvaplanarea acestor cauciucuri si pentru a mari aderenta pe timp de ploaie.

Alte magazine recomandate

Epiesa cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 4%
AutoHut cashback - cumpara piese auto online si castiga bani online
Cashback 2.5%
UpCar cashback - cumpara electronice auto, unelte si accesorii auto si castiga bani online
Cashback 3.5%
AutoBoca cashback - inchiriaza o masina auto, rent a car si castiga bani online
Cashback 5%
RevizieShop cashback - cumpara piese auto Opel originale GM si castiga bani online
Cashback 2.5%

Anvelope foarte ieftine cashback - cumpara all season, iarna, vara si castiga bani online

Categorii disponibile in Anvelope foarte ieftine

  • Auto moto
Acest site foloseste cookieInchide