CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Ingrijire personala si sanatate

Aromateria cashback - cumpara uleiuri esentiale pure hidrolati difuzoare dilutie si castiga bani

Aromateria logo cumpara uleiuri esentiale pure hidrolati difuzoare dilutie si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Aromateria

Cashback cu Aromateria castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de uleiuri esentiale pure hidrolati difuzoare dilutie inapoiem o parte din bani

Uleiuri esentiale pure hidrolati difuzoare dilutie

Aromateria comercializeaza uleiuri esentiale pure, premium, cu grad terapeutic si eficiente si isi invata clientii cum sa le foloseasca corect. Uleiuri esentiale pure sunt obtinute din plante crescute in intreaga lume. Asiguram trasabilitatea fiecarui lot de ulei esential pentru ca sa stim mereu ce este in fiecare sticluta. Colaboram direct cu distilerii, fara intermediari si doar cu cele care pun la dispozitie rapoarte GC/MS, rapoarte pe care le gasesti si tu la descrierea fiecarui ulei.

Uleiuri esentiale Aromateria


Ulei esential Aromateria Bergamota FCF, este un ulei calmant, relaxant, extrem de util in lupta cu depresia si anxietatea. Ulei esential de brad balsamic, este un puternic antimicrobian, folosit cu succes pentru raceala si gripa. Ulei esential de Chiparos, are un efect tonic general, atat pe plan fizic cat si pe plan emotional. Ulei esential Aromateria coriandru, este un ulei foarte des folosit mai ales pentru efectele pe care le are asupra sistemelor nervos si digestiv. Ulei esential de Lavanda, este unul dintre cele mai cunoscute si folosite uleiuri esentiale. Ulei esential Aromateria Menta, are capacitatea de a creste starea de alerta si de a reduce presiunea arteriala. Ulei esential de Bergamota FCF, este un ulei calmant, relaxant, extrem de util in lupta cu depresia si anxietatea.

Dilutii uleiuri pretioase


Dilutii Trandafir 10% sunt uleiuri esentiale pretioase si foarte scumpe diluate in ulei vegetal Aromateria cocos fractionat, in asa fel incat sa fie accesibile tuturor. Dilutie ulei esential Musetel roman 10%, aduce cu el calm, blandete, relaxare, serenitate, stabilitate emotionala, pace interioara. Dilutie ulei esential Immortelle 10%, este ulei esential pur obtinut prin distilare din florile de helichrysum italicum, diluat 10% in ulei de cocos fractionat. Dilutie ulei esential Deplin 10%, diluate in ulei de cocos fractionat.

Hidrolati


Hidrolat de Lavanda Aromateria, obtinut prin distilarea cu aburi a florilor de Lavandula angustifolia. Hidrolat de melissa, are actiune calmanta si poate fi folosit in caz de stres, anxietate si tantrumurile copiilor. Hidrolat de Musetel roman, va ajuta la reducerea stresului, a depresiei, a insomniei si va induce o stare de relaxare.

Difuzoare aromaterapie pentru uleiuri esentiale


Difuzor nebulizator Daolia, foloseste nebulizarea ca metoda de difuzare la rece a uleiurilor esentiale. Difuzor Aromateria ultrasonic Cube, uleiurile esentiale sunt diluate in apa, iar cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete, aparatul emite un vapor subtil de apa cu uleiuri esentiale care umidifica aerul in timp ce difuzeaza uleiurile esentiale intr-un mod luxuriant. Difuzor ultrasonic cu temporizator Woody, pentru difuzarea uleiurilor esentiale sau difuzorul pentru aromaterapie cu ultrasunete este un dispozitiv care livreaza uleiurile esentiale sub forma unor vapori reci, usor de inhalat si de asimilat de catre organism. Difuzor ultrasonic Ocelia, combina beneficile aromaterapiei cu variatii subtile de lumina.

Sinergii de uleiuri esentiale pure


Sinergie Aromateria uleiuri esentiale pure Inspiratie este o sinergie de uleiuri esentiale pure care vine sa te inspire in a fi exact asa cum esti. Alinare sinergie uleiuri esentiale pure 100 ml este o combinatie de uleiuri esentiale pure care are rolul de a sustine sistemul digestiv. Sinergie uleiuri esentiale pure Armonia este echilibru, pace, unire, consens, imbinare melodioasa, sinergie. Praf de Stele este o sinergie de uleiuri esentiale pure menita sa insufle calm, liniste, pace – absolut necesare pentru un somn odihnitor si sanatos. Sinergie cu efect repelent pentru insecte – Colectia Aromateria Special, pentru a tine insectele la distanta.

Uleiuri esentiale copii


Kit Aromateria Copiilor, uleiurile esentiale din acest kit sunt alese in asa fel incat sa ii ajute pe cei mici sa scape de mici probleme care tin de sistemele respirator, digestiv, imunitar, muscular si articular sau probleme ale pielii. Ulei esential de Geranium, are un efect bland asupra sistemului limfatic si poate, de asemenea sa reduca spasmele si durerile minore.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Farmec cashback - cumpara produse cosmetice pentru ten par corp, machiaje si castiga bani online
Cashback 3.5%
CaliVita cashback - cumpara produse tratamente terapii naturiste si castiga bani online
Cashback 3%
Mattca cashback - cumpara suplimente, vitamine, cosmetice, apicole si castiga bani online
Cashback 3%
Oralix logo - cumpara periute de dinti, dusuri bucale, pasta de dinti si castiga bani online
Cashback 1.5%
Rangali cashback - cumpara produse cosmetice organice 100% naturale si castiga bani online
Cashback 4%

Aromateria cashback - cumpara uleiuri esentiale pure hidrolati difuzoare dilutie si castiga bani online

Categorii disponibile in Aromateria

  • Ingrijire personala si sanatate
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

ImunoFix logo cumpara purificator aer apa carne legume fructe generator ozon si castiga bani online
Cashback 5%
Ezen logo cumpara difuzoare aromoterapie uleiuri esentiale apa zen si castiga bani online
Cashback 4.5%
Fares logo cumpara ceaiuri medicinale traditionale siropuri tincturi si castiga bani online
Cashback 4%
Aronia Charlottenburg cashback - cumpara suc de aronia natural bio fructe desihidratate si castiga bani online
Cashback 3.5%
SmartCare logo cumpara produse igiena orala, periute electrice, cosmetice si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide