CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Avast cashback - cumpara licente antivirus, internet security, VPN, backup si castiga bani

Avast cashback - cumpara licente antivirus, internet security, VPN, backup si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Usd)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Avast

Cashback cu Avast castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de licente antivirus, internet security, VPN, backup inapoiem o parte din bani

Licente antivirus, internet security, VPN, backup

Avast este una dintre cele mai mari companii de securitate din lume care utilizeaza tehnologii de ultima generatie pentru a lupta impotriva atacurilor cibernetice in timp real. Avast Software este producatorul celei mai de incredere securitate mobila, Mac si PC din lume, protejeaza peste 400 de milioane de oameni si companii cu aplicatiile sale de securitate. Avast are mai multe produse antivirus, inclusiv VPN / Internet Security / Business Products si instrumente Clean Up.

Antivirus pentru companii si pentru acasa

Instalati antivirusul pe mai multe device-uri si dispozitive cu o singura comanda si gestionati-l central dintr-un tablou de bord usor de citit, care va permite sa vedeti totul, sa remediati automat problemele, sa reinstalati rapid software-ul de securitate si sa programati scanarile de sistem pentru a va asigura ca toata lumea are asugurata cea mai mare protectie a datelor.
Avast Free Antivirus scaneaza probleme de securitate si performanta si va spune cum sa remediati lucrurile instantaneu. Te protejeaza in timp real, analizand fisierele necunoscute inainte de a ajunge la tine. Deci, relaxati-va: cu Avast, veti rula cel mai de incredere antivirus local.
Antivirusul Standalone este ideal pentru intreprinderile mici care intentioneaza sa ramana mici - cel putin pe termen scurt.
Actualizarea regulata a bazei de date cu definitiile virusului (VPS) este necesara pentru a mentine protectia antivirus actualizata.
Puterea a 4 scuturi de protectie va impiedica oricine din biroul dvs. sa trimita sau sa primeasca e-mailuri infectate, sa descarce fisiere riscante si, de asemenea, va bloca accesul la site-urile web periculoase. Avast Business Standalone Antivirus ofera acelasi nivel de protectie fara Consola de Management. Patch Management identifica vulnerabilitatile critice in aplicatiile terte si faciliteaza implementarea de patch-uri testate in prealabil din Avast Business Cloud Management Console pe dispozitivele Windows si Windows Server.
Antivirusul gestionat de Avast Business ofera o protectie integrala care mentine utilizatorii si dispozitivele conectate - in cadrul retelei sau in retelele publice - in siguranta impotriva amenintarilor online sofisticate.

Network Security Solutions

Avast Business ofera solutii avansate, integrate si de securitate a retelei pentru companii si furnizori de servicii IT. Asigurati experiente de internet sigure pentru toti utilizatorii care acceseaza reteaua, din orice locatie, folosind orice dispozitiv. Am combatut fortele cu Zscaler, furnizorul principal de retele cloud firewall pentru intreprinderi, pentru a oferi primul firewall cloud de calitate pentru intreprinderi creat special pentru intreprinderile mici si mijlocii.
Avast Business Secure Internet Gateway inlocuieste hardware-ul traditional, oferind capacitati de firewall puternice, bazate pe cloud, 100% din reteaua noastra globala de cloud. Serviciul nostru va permite sa impiedicati atacurile sa intre in reteaua dvs. si sa sterilizati atacuri care sunt active sau incearca sa devina active.
Protejati retelele si utilizatorii deopotriva, blocand automat accesul la site-urile web riscante cunoscute pentru a furniza programe spyware, malware si alte amenintari web. Preveniti spamul, criptati e-mailurile si arhivati comunicatiile pentru o productivitate imbunatatita. Serviciile de securitate prin e-mail va protejeaza impotriva spamului, virusilor, atacurilor de phishing si altor amenintari transmise prin e-mail.

Backup si recuperare

Protejati datele printr-un proces de backup Avast automat si sigur, care este usor de implementat si recupereaza datele in cateva minute. Faceti o copie de siguranta a fisierelor si folderelor statiei de lucru sau efectuati backup-uri metalice goale pe servere pentru a va asigura ca toate datele critice pentru misiune sunt securizate. Generati rapoarte in timp real care includ istoricul copiilor de rezerva, utilizarea datelor stocate, utilizarea dispozitivului individual, planurile de rezerva, istoricul copiilor de rezerva si multe altele.

Cloud Management Console

Gestionarea setarilor dispozitivului dvs. din consola simplificata economiseste timp si latime de banda pentru dvs. si compania dvs. Mai important, imbunatateste performanta administratorului si va avertizeaza imediat despre vulnerabilitatile de securitate. Cloud Management Console este capabil sa genereze si sa implementeze instalatori pe toate dispozitivele dvs., astfel incat toate dispozitivele sunt apoi gestionate de la consola. in Management Console puteti incepe incercari ale celor trei planuri, adauga licente pentru mai multe dispozitive, extinde licente si edita orice reinnoire automata.
De asemenea, puteti combina diferite niveluri de protectie (licente de mixare, de exemplu Business Antivirus Avast cu Antivirus Pro Plus sau dispozitive de amestec cu diferite sisteme de operare) intr-o singura Consola de Management.

Locatie: Cehia

Interfata: engleza

Moneda: USD

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Avast cashback - cumpara licente antivirus, internet security, VPN, backup si castiga bani online

Categorii disponibile in Avast

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Acest site foloseste cookieInchide