CashBack > Cadouri

Azay cashback - cumpara cadouri nunta, botez, craciun, paste, corporate si castiga bani

Azay cashback - cumpara cadouri nunta, botez, craciun, paste, corporate si castiga bani online
Primesti 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Azay

Cashback cu Azay castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cadouri nunta, botez, craciun, paste, corporate inapoiem o parte din bani

Cadouri nunta, botez, craciun, paste, corporate

Infiintat in 2007, brandul AZAY reprezinta un stil de viata si o stare prin care celebram tot ce e estetic si vibrant.
Suntem Furnizor al Casei Regale a Romaniei, cu misiunea asumata de a reinventa in tara noastra conceptul art de la table. In acest sens, AZAY este sinonimul rafinamentului regal in arta aranjarii mesei; cele mai fine si pretioase colectii de servicii de masa, tacamuri, pahare, obiecte decorative si cadouri pentru momentele importante ale vietii pot face parte din viata dumneavoastra. Am adus in Romania Furnizori Oficiali ai Casei Regale a Marii Britanii, manufacturi istorice de patrimoniu, designeri si ateliere ale caror nume cladite in sute de ani definesc pasiunea pentru frumos si maiestria acestora pentru crearea confortului. Ne implicam in schimbarea mentalitatii legata de cadourile care se fac cu ocazia unei nunti prin inlocuirea cadourilor clasice cu o Lista de casatorie – un gest civilizat si elegant.
Prin intermediul acestei liste, viata de cuplu incepe cu obiectele cu adevarat necesare si care ii reprezinta pe tinerii casatoriti.
La fel cum oamenii pe care alegem sa ii avem in preajma vorbesc despre personalitatea noastra, in aceeasi maniera, obiectele care fac parte din viata noastra ne definesc. Ele nu sunt simple obiecte, ci fac parte din ritualul mesei in familie, sunt alaturi de noi atunci cand bem un ceai cu prietenii si ne reprezinta atunci cand le facem cadou apropiatilor nostri sau partenerilor de business.
AZAY aduce valoare vietii dumneavoastra prin estetica obiectelor si a emotiilor pe care acestea le transmit. Sunt obiecte-povesti ce ne insotesc pe parcursul vietii si care, prin calitate si durabilitate, se pot lasa mostenire.
Punem la dispozitia clientilor nostri un portofoliu select de producatori premium de cristal si portelan, furnizori ai Caselor Regale din intreaga lume, cu o experienta remarcabila si notorietate mondiala:

 • JL Coquet – portelan de Limoges pictat manual cu aur si platina;
 • Wedgwood (1754) – seturi de masa din cel mai fin portelan englezesc;
 • Salviati (1859) – pahare si obiecte decorative din cristal de Venetia, preferate de nobilime si casele regale din intreaga lume;
 • Arthur Price of England (1902) – cadouri, obiecte decorative si tacamuri din argint;
 • Mario Cioni (1953) – cristal modelat manual de maestrii cristalieri de la Florenta;
 • Clive Christian – portelan si tacamuri aurite;
 • Vera Wang – portelan, cristal, cadouri si obiecte decorative argintate.

Lista completa a brandurilor din portofoliul AZAY: Wedgwood, Arthur Price of London, Mario Cioni, JL Coquet, Royal Albert, Vera Wang, Valenti, Royal Buckingham, Argenesi, Carverswall, Jaune de Chrome, Waterford, Wedgwood & Bentley
Experienta AZAY inseamna obiecte care aduc individualitate si eleganta in arta mesei, dar reprezinta si crearea unor spatii estetice (acasa sau la birou).
Pasiunea noastra pentru frumos inseamna dezvoltarea unor relatii autentice cu clientii nostri, pe termen lung, oferind cu adevarat servicii personalizate. Fiecare client sau potential client primeste din partea noastra servicii premium care se materializeaza in: timp de calitate, energie, cunostinte de specialitate si cele mai bune indrumari pentru a alege ceea ce isi doresc.
Obiectele pe care vi le propunem se armonizeaza perfect cu:
 • Arta mesei
 • Arta decorarii interioarelor
 • Lista de casatorie
 • Lista de casa noua Cadouri pentru nunta, pentru nasi sau pentru botez
 • Cadouri pentru familie si prieteni
 • Cadouri corporate
 • Personalizarea codourilor: seturi de masa, de ceai sau de cafea personalizate cu monograma celui care le primeste in dar.

Alte magazine recomandate

Floria cashback - cumpara flori si castiga bani online
Cashback 6%
Feng Shui 4Life cashback - cumpara produse si cadouri feng shui si castiga bani online
Cashback 7.5%
IdeaPlaza cashback - cumpara cadouri, idei de cadouri personalizate si castiga bani online
Cashback 5%
Carnaval24 cashback - cumpara costume tematice sau rochii pentru carnaval si castiga bani online
Cashback 5%
Cadouri inedite cashback - cumpara cadouri haioase obiecte decorative si castiga bani online
Cashback 5%

Azay cashback - cumpara cadouri nunta, botez, craciun, paste, corporate si castiga bani online

Categorii disponibile in Azay

 • Cadouri
 • Casa decoratiuni si gradina
Acest site foloseste cookieInchide