CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice > Badabum > Campanii Badabum

Badabum magazin online cu telefoane, laptopuri, tablete la reducere

Primesti 1% cashback in plus

Vezi oferta Castiga comisionul

Perioada de valabilitate: 2018-03-20 - 2031-02-28

Campanie oferita de: Badabum

Tip oferta: Reducere

Badabum magazin online cu telefoane, laptopuri, tablete la reducere

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul cash back se acorda (in plus fata de reducerile oferite de magazin) in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Badabum magazin online cu telefoane, laptopuri, tablete la reducere

Reducerile Badabum la laptopuri, tablete si produse IT special gandite pentru tine. Cele mai bune oferte cu preturi speciale pe magazinul online care te asteapta cu oferte de nerefuzat.
Reducerile Badabum la telefoane special gandite pentru tine.
Laptopul Lenovo V310 la reducere pe Badabum este conceput pentru a va satisface necesitatile de afaceri, inclusiv bugetul. Este foarte configurabil si dispune de o gama variata de optiuni, de la procesoare de ultima generatie la un sistem flexibil dual de stocare.
Tableta Huawei MediaPad T1 7 8GB WiFi Android 4.4 Silver cu pret redus online la magazinul Badabum. Un display IPS reproduce "oncell" peste 90% din spatiul de culoare Adobe RGB pentru a oferi culori mai luminoase si contraste. Cu un ecran color WVGA 16M adevarat, puteti obtine, de asemenea, o afisare mai clara imagine în timp ce un unghi de vizualizare larg 178 ° face pentru un ecran rotativ în mod natural.
Caterpillar Resigilat Telefon mobil CAT S41, Dual SIM, 32GB, LTE, negru la reducere pe Badabum magazin online. CAT S41 beneficiaza de o baterie puternica de 5000 mAh, ce va ofera timp de asteptare de 44 de zile si timp de convorbire de pana la 38 de ore. In zilele in care nu aveti posibilitatea de a incarca telefonul, ramaneti conectat cu S41, indiferent de provocarile cu care va confruntati.
Resigilat Telefon mobil Nokia 216, Dual SIM, Grey la reducere.
Resigilat Telefon mobil Single SIM MaxCom Comfort MM721, 3G, Black la promotie pe BadaBum.
Lenovo Resigilat Docking Station notebook Thinkpad basic dock 65W la un pret special. Complet reproiectat pentru o noua generatie de ThinkPad, Thinkpad basic dock este ideal pentru persoanele care au nevoie de un dock cu functiile de baza online pe Badabum.


Ultimele campanii cu oferte, promotii si reduceri din Electronice

Oferte echipamente supraveghere video Spy Shop

Primesti 3%

Perioada de valabilitate: 2017-05-09 - 2039-04-07

Campanie oferita de: Spy Shop

Tip oferta: Reducere

Acest site foloseste cookieInchide