CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

BBMag cashback - cumpara jucarii muzicale, de plus, dentitie, activitate si castiga bani

BBMag cashback - cumpara jucarii muzicale, de plus, dentitie, activitate si castiga bani online
Primesti 6.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


BBMag

Cashback cu BBMag castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de jucarii muzicale, de plus, dentitie, activitate inapoiem o parte din bani

Jucarii muzicale, de plus, dentitie, activitate

BBMag este un magazin online, care a fost lansat in 2019 cu scopul de a ajunge unul dintre cele mai mari magazine online dedicate copiilor. Suntem in continua expansiune si incercam sa diversificam si sa marim cat de mult posibil gama de produse.

Jucarii muzicale


Olita Muzicala, Tip WC, Cheer For Me, este special desinata pentru renuntarea mult mai usoara la scutece. Jucarii interactive, Ratusca Muzicala Cu Lumini, porneste-o din butonul special si urmeaza ritmul muzicii. Jucarii interactive, Masuta Muzicala Interactiva BBMag, speciala pentru dezvoltarea armonioasa a bebelusului, contribuind prin lumini si muzica la dezvoltarea simturilor vizuale, auditive si tactile, dar si a coordonarii. Jucarii Interactive, Trenulet Muzical Cu Lumini, se misca, canta si ofera un joc de lumini, contribuind la dezvoltarea simturilor auditive, vizuale si motorii. Jucarie Interactiva, Cheie Muzicala De Masina, un cadou minunat pentru copilul tau, ii dezvolta abilitatile vizuale si auditive.

Jucarii de plus


Jucarii De Plus, Leu Cu Zornaitoare, ajuta bebelusul si in cazul mancarimilor gingivale cauzate de aparitia primilor dintisori. Jucarii BBMag De Plus, Ratusca Cu Zornaitoare, ideala pentru bebelusul tau. Jucarie De Plus, Rubble Patrula Catelusilor, imaginatia copilului tau va fi incarcata cu misiuni de salvare inspirate de catelusi, pline de prietenie, munca in echipa si vitejie. Jucarii De Plus, Mickey Mouse Cu Muzica, ajute in dezvoltarea sociala, constientizare si responsabilizare, favorizand dezvoltarea limbajului si incurajand compasiunea. Jucarie De Plus Purcelusa Peppa – Daddy Pig, jocul cu aceasta jucarie va ajuta la dezvoltarea emotionala a copilului, va imbunatati comunicarea, precum si simturile tactile.
Jucarii de dezvoltare
Carusel Muzical Patut Cu Proiectii, va imbunatati simturile auditive, vizuale si senzoriale. Set Jucarii De Plus Cu Zornaitoare, modele: leu, casel, elefant, rata. Carusel Patut, 5 jucarii rotative, cutie muzicala cu melodii linistitoare. Jucarii educative BBMag, Cub Interactiv, micutului tau ii va placea sa exploreze activitati distractive care introduc culori, numere, animale, forme, sunete si multe alte lucruri care il ajuta sa se dezvolte.

Jucarii activitate


Centru De Activitati, 3 in 1 Cu Bile Si Tarc, Tip Leu, este o alegere ideala ajutand la imbunatatirea abilitatilor motorii. Fotoliu Plus Bebelusi Chase Patrula Catelusilor, este gata sa patrunda in casa ta. Ghizodan Protectie Cap, Tip Inger, Albastru Si Roz, este usor de folosit si ofera protectie, reducand impactul asupra capului si spatelui copilului in cazul in care se dezechilibreaza si cade.

Jucarii dentitie BBMag


Jucarie Dentitie Bebelusi, Elefantul Muzical, are suprafete moi, texturate, care maseaza gingiile pe masura ce dintii incep sa creasca. Jucarie Dentitie, Cheie Cu Lumini, este prietenul bebelusului pentru gingii fericite. Jucarie Dentitie Bebelusi, Fructe Din Silicon, sunt special concepute pentru a scapa de neplacerile cauzate de aparitia primilor dintisori. Set Jucarii Dentitie, special pentru ameliorarea durerilor si mancarimilor gingivale. Set 2 in 1 – Jucarii Dentitie Bebelusi Si Zornaitoare BBMag, un sprijin in momentul aparitiei primilor dintisori.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Lexshop cashback - cumpara jocuri de societate, board games sau lego si castiga bani online
Cashback 2.5%
Jucarie si magie cashback - cumpara carti de joc trucuri de magie si castiga bani online
Cashback 4%
Toyz cashback - cumpara jucarii copii, jocuri educative complexe, lego si castiga bani online
Cashback 2.5%
Ollivander cashback - cumpara articole de colectie Harry Potter si castiga bani online
Cashback 5%
PitiClic cashback - cumpara CD-uri cu software educational pentru copii si castiga bani online
Cashback 15%

BBMag cashback - cumpara jucarii muzicale, de plus, dentitie, activitate si castiga bani online

Categorii disponibile in BBMag

  • Jucarii, jocuri si divertisment
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide