CashBack > Carti muzica si filme

Bia Books cashback - cumpara carti pentru copii in engleza, germana si castiga bani

Bia Books cashback - cumpara carti pentru copii in engleza, germana si castiga bani online
Primesti 0.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Bia Books

Cashback cu Bia Books castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti pentru copii in engleza, germana inapoiem o parte din bani

Carti pentru copii in engleza, germana

Librarie online Bia Books dedicata exclusiv copiilor. In general derulam promotii atractive pentru clientii nostrii oferindu-le cele mai mici preturi de pe piata pentru o gama variata de carti. Avem in stoc peste 500 de titluri putand asigura livrare imediata prin curier rapid. Clientii tinta sunt persoane tinere, de obicei cei care au copii pana in 10 ani deschisi spre cumparaturi online.
Carti pentru copii cu varste intre 0 si 2 ani: The Little Gardener, in aceasta poveste blanda si frumoasa, Emily Hughes, autorul celebrului Wild, se indeparteaza de la cea mai mare parte a vietii, de la debutul ei, pentru a cauta un animal mai mic decat Gardener, intr-o poveste care ne invata cat de importanta este sa persistam si incercati, indiferent de cote.
Carti in limba engleza de copii 2 la 5 ani: Things to Do, in aceasta colectie de poezii geniala si ingenioasa, Elaine Magliaro, profesor de scoala primara de mai bine de trei decenii si un bibliotecar scolar timp de trei ani, si ilustratorul Catia Chien ofera o lumina luminoasa a minunilor obitnuite din jurul nostru.
Carti Bia Books in limba engleza 5 - 7 ani: Enormous Smallness : A Story of E. E. Cummings, copiii si poezia apartin impreuna! Atat jocul, cat si pentru copii, logica vietii este inca poetica, mai degraba decat rationala, asa cum este pentru adulti. Capitanul, parintii, bunicii: toata lumea iubeste poezia cu copiii.
Carti pentru copii cu de la 7 la 11 ani de la Bia Books: History of the world in 100 pictures, descoperiti cat de mari erau imperiile, au fost castigate celebre batalii si cum artistii, inventatorii, oamenii de stiinta si exploratorii au schimbat lumea noastra prin intermediul a 100 de imagini uimitoare. Aceasta carte informativa acopera istoria de la epoca de piatra pana in prezent si include continutul si paginile de index, plus linkuri catre site-urile special selectate cu mai multe informatii.
Carti Bia Books in limba engleza de copii cu varte intre 11 si 13 ani: Oxford First Atlas, Oxford First Atlas este un atlas accesibil si informativ pentru tinerii care invata in primii ani de scoala. Este complet actualizat si ofera o cartografie colorata precisa si usor de citit, prezentata intr-un aspect accesibil vizual bazat pe cercetarea in ce mod copiii folosesc harti. Incurajeaza copiii sa invete despre lumea lor si sa dezvolte abilitati de atlas si harta.
Carti in limba engleza de copii pente 13 ani de la Bia Books, Lola and the Boy Next Door: Designerul Lola Nolan nu crede in moda ... crede in costum. Cu cat este mai expresiva tinuta - cu atat mai sclipitoare si mai salbatica - cu atat mai bine. Si viata este destul de aproape de a fi perfecta pentru Lola, mai ales cu iubitul ei rocker. Adica, pana cand gemenii Bell, Calliope si Cricket se vor intoarce in cartier si vor descoperi un trecut de ranire pe care Lola a crezut-o ca a fost ingropat de mult timp.
The Snow Queen de la Bia Books: aceasta carte fermecatoare ii va incanta pe copiii mici, urmandu-i pe Gerda in cautarea ei de a-si salva cel mai bun prieten de la regina zapada rea. Operele de arta originale uimitoare si evocatoare, combinate cu un text simplu si atragator, aduc la iveala aceasta poveste. O reluare incantatoare a basmului incantator al lui Hans Christian Andersen, ca atat copiii, cat si parintii se vor bucura de lectura din cand in cand.

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
Books Express cashback - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%
Carti Okian cashback - cumpara carti si castiga bani online
Cashback 4%

Bia Books cashback - cumpara carti pentru copii in engleza, germana si castiga bani online

Categorii disponibile in Bia Books

  • Carti muzica si filme
  • Copii si bebelusi
  • Invatare
Acest site foloseste cookieInchide