CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Bibo Box cashback - cumpara cutie educationala copii intre 3 si 6 ani si castiga bani

Bibo Box cashback - cumpara cutie educationala copii intre 3 si 6 ani si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Bibo Box

Cashback cu Bibo Box castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cutie educationala copii intre 3 si 6 ani inapoiem o parte din bani

Cutie educationala copii intre 3 si 6 ani

Bibo Box este SINGURUL subscription box din Romania care livreaza LUNAR o cutie educationala care contine tot ce este necesar pentru o luna de distractie.
Cutia educationala Bibo Box este gandita pentru copii cu varsta intre 3 si 6 ani. In magazinul nostrul online www.bibo-box.ro avem un singur produs la pretul de 99 lei (transport gratuit).
Materialele folosite pentru activitatile din subscription box-ul Bibo Box sunt realizate cu ajutorul pedagogilor, toate activitatile si materiale livrate sunt testate sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.
Facand activitati impreuna cu copilul tau poti crea o bucurie de neinlocuit si poti crea amintiri de durata. Cititi impreuna cu copilul de la o varsta frageda si expuneti-l in mod regulat la activitati pentru dezvoltarea cognitiva si a abilitatilor motrice.
Cutia include idei de activitati precum si toate materialele de care ai nevoie sa poti incepe oricand. O singura cutie ce contine zeci de activitati livrata lunar.
Citirea la o varsta frageda duce la o mai buna indeplinire academica, la abilitati de comunicare mai bune, la o mai buna concentrare si abilitati lingvistice. Cititi-le pentru a creste ca oameni inteligenti si realizati. Faceti activitati impreuna pentru a stabili conexiuni puternice si pentru a deprinde munca in echipa.
Conceptul de subscription box decicat zonei educationale din Romania te va ajuta sa salvezi timp si bani castigand, in schimb, timp de calitate cu copilul tau. Acesta este deopotriva un cadou cat si o necesitate pentru buna dezvoltare a copilului.

Continut cutie educationala

Fiecare cutie educationala Bibo Box este ambalata cu atentie si contine activitati pentru 10 zile precum si alte lucruri aditionale cum ar fi: carte pentru scris, carte de citit, jucarie, dulce fara alergeni, acuarele, creioane, lipici. in cutie vei gasi tot ce ai nevoie pentru a face toate activitatile fara a fi nevoie sa mai mergi la papetarie.
Materialele folosite pentru activitatile din subscription box-urile Bibo Box sunt realizate la indrumarea cadrelor didactice si adaptate modelului de invatamant primar. Toate activitatile propuse sunt testate de catre copii din grupa de varsta 3-6 ani, iar continutul este divers si imbina distractia cu invatarea. Asiguram calitatea produselor si apelam la furnizori de incredere pentru cea mai placuta experienta.
Ne dorim ca, in fiecare familie sa existe un mediu de dezvoltare fara restrictii, ce promoveaza un spirit de libertate, iar copiii sa deprinda o usoara independenta care sa-i ajute in procesul de luare a deciziilor.
Petrece timp de calitate alaturi de micuti in ciuda unei vieti aglomerate si ofera-le inca de la inceput posibilitatea de a se educa intr-o cultura asemeni multor tari din Europa.
Credem ca joaca si cititul sunt un ghid esential in primii ani de viata ai copiilor, perioada cand acestia incep sa dezvolte obiceiuri si sa memoreze intamplari.
Primul subscription box educational din Romania.
Bibo Box poate sa fie de asemenea si un cadou deosebit si educativ. Acest subscription box este o cutie educationala livrata lunar in data de 15 si se adreseaza copiilor cu varsta de 3 ani, 4 ani, 5 ani si 6 ani.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Lexshop cashback - cumpara jocuri de societate, board games sau lego si castiga bani online
Cashback 2.5%
Jucarie si magie cashback - cumpara carti de joc trucuri de magie si castiga bani online
Cashback 4%
Toyz cashback - cumpara jucarii copii, jocuri educative complexe, lego si castiga bani online
Cashback 2.5%
Ollivander cashback - cumpara articole de colectie Harry Potter si castiga bani online
Cashback 5%
PitiClic cashback - cumpara CD-uri cu software educational pentru copii si castiga bani online
Cashback 15%

Bibo Box cashback - cumpara cutie educationala copii intre 3 si 6 ani si castiga bani online

Categorii disponibile in Bibo Box

  • Jucarii, jocuri si divertisment
  • Carti muzica si filme
  • Copii si bebelusi
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide