CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Optica

Binoclu copii cashback - cumpara binoclu copii zoom 8X obiectiv 22 mm si castiga bani

Binoclu copii logo cumpara binoclu copii zoom 8X obiectiv 22 mm si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Binoclu copii

Cashback cu Binoclu copii castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de binoclu copii zoom 8X obiectiv 22 mm inapoiem o parte din bani

Binoclu copii zoom 8X obiectiv 22 mm

Cu o experienta de cativa ani Binoclu copii, in care am vandut doar in USA peste 30.000 de binocluri, timp in care am imbunatatit an de an calitatea serviciilor oferite, ne-am decis sa comercializam binoclurile noastre pentru copii si in Romania incepand cu toamna anului 2020.
Avand optica de nivel HD 8x22, lentine cu prisma BAK4, fiind realizate doar din materiale PREMIUM, ne da posibilitatea sa va oferim GARANȚIE pe viata la orice defect care este legat de procesul de fabricatie si restituire a banilor timp de 30 de zile daca cineva nu este multumit de produsul oferit!
Aceste binocluri sunt destinate in special copiilor de peste 3 ani, dar nu numai. Avand dimensiuni mici, compacte, pot fi folosite de asemenea si de catre adulti la iesirile in aer liber, vanatoare, pe stadioane, la birdwatching, etc
Momentan avem disponibile o gama de 8 culori Binoclu copii, iar incepand cu luna Martie a anului 2021, o sa avem la vanzare nu mai putin de 11 culori, ceea ce va da clientilor o posibilitate mare in a alege culoarea favorita a copilului si ii va face acestuia un cadou de neuitat!!
Binoclul reprezintă accesoriul potrivit care vine în ajutorul dezvoltării armonioase, dar și a captării atenției și interesului copiilor.

Binoclu pentru Copii

Ocularul este acoperit cu cauciuc moale prevenind ranirea accidentala a ochilor si ofera confort chiar si dupa ore intregi de observare a pasarilor, deasemenea este rezistent la șocuri. Designul Grind ajuta copilul să poată prinde binoclul mai constant; Cureaua pentru gât poate preveni căderea accidentală a binoclului în timpul utilizării. Diamentru obiectivului: 22 mm. Distanta de focalizare : 123 m / 1000 m. Dimensiunea produsului : 10 x 8 x 4,5 cm. De asemenea, este și un binoclu pentru copii rezistent la șocuri. Binoclurile sunt construite pentru a rezista la uzură, la activități în aer liber, ieșiri în natură, vânătoare, meciuri de fotbal, etc.
Din fericire există nenumărate opțiuni de culori pentru binoclurile de copii. Există binocluri de copii pe roșu, verde, alb, roz, negru, mov, galben, albastru, gri, maro sau portocaliu. Pentru copii contează foarte mult culoarea.

Cele 8 motive pentru a alege un binoclu copii

Consider că o jucărie outdoor trebuie să fie calitativă pentru a fi îndrăgită de copii. Un binoclu pentru copii îți va încuraja copilul să privească păsările indiferent că o va face într-o drumeție sau din balcon. Având în vedere pandemia există posibilitatea ca anul acesta să nu mergi prea curând într-un safari, însă cu ajutorul unui binoclu pentru copii poți observa animalele de departe într-o vizită la grădina zoologică. Până și insectele pot fi observate cu ușurință, iar copilul tău ar putea privi minute în șir ce fac fluturașii pe petalele florilor.
Există nenumărate modalități de joacă cu binoclul, iar joaca de-a detectivii și spionii e doar unul dintre exemplele care îmi vin în minte. Primăvara abia începe și după ea urmează vara, așa că ieșirile în aer liber, drumețiile și poate campingul vor fi o alegere inspirată pentru vacanța copiiilor. Un binoclu pentru copii poate fi jucăria de exterior pentru copii care poate deschide apetitul acestuia către știință și astronomie.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Lensa cashback - castiga bani online produse de optica
Cashback 7.5%
Optiplaza logo - cumpara ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile si castiga bani online
Cashback 5%
iShoot logo - cumpara accesorii camere foto si video, obiective, blitz grip si castiga bani online
Cashback 2.5%
Videt logo cumpara lentile de contact, solutii lentile, ochelari de soare si castiga bani online
Cashback 5%
Optiblu cashback - cumpara ochelari de soare, rame ochelari de vedere si castiga bani online
Cashback 5%

Binoclu copii cashback - cumpara binoclu copii zoom 8X obiectiv 22 mm si castiga bani online

Informatii contact Binoclu copii

Tip companie: Organization
Nume companie: Bry & Bvl Company SRL
Telefon: 0040745306260
Email: bry.bvl_company@yahoo.com
Adresa: Str. Blidari, Nr.127d, Baia Mare, Maramures, 430001, Romania

Categorii disponibile in Binoclu copii

  • Optica
  • Jucarii, jocuri si divertisment
Inscrie-te pe CashBack Romania

Recenzii si pareri Binoclu copii

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide