CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Ingrijire personala si sanatate

Bio Kult cashback - cumpara probiotice naturale si castiga bani

Bio Kult cashback - cumpara probiotice naturale si castiga bani online
Primesti 6% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Bio Kult

Cashback cu Bio Kult castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de probiotice naturale inapoiem o parte din bani

Probiotice naturale

Bio-Kult este o gama de probiotice naturale cu multiple tulpini active pentru toata familia.
Dintre multele beneficii ale probioticelor Bio-Kult amintim: formula avansata cu 14 tulpini active, pot fi pastrate la temperatura camerei (obtinute prin criogenare), nu contin gluten - supliment alimentar sigur, fara contraindicatii sau riscuri de supradozaj, pot fi administrate atat adultilor cat si copiilor.
Recomandate pentru: refacerea florei intestinale, intarirea sistemului imunitar, alergii, prevenirea si tratarea infectiilor urinare.
Fiecare capsula Bio-Kult contine: minim 2 miliarde de microorganisme vii / capsula (2×109CFU/capsula), echivalent a 10 miliarde de microorganisme vii pe gram (1×1010 CFU/gram). Bio-Kult este un supliment probiotic sigur, fara contraindicatii si fara risc de supradoza.
Probioticele sunt niste organisme microscopice sau microorganisme vii care, in urma analizelor stiintifice de laborator, s-au dovedit a fi benefice organismului uman. Cel mai adesea sunt numite bacterii, doar ca nu sunt acel gen de bacterii daunatoare organismului.

Bio-Kult Pro-Cyan


Bio-Kult Pro-Cyan este o formula dezvoltata stiintific cu tripla actiune, care alaturi de organismul uman, lupta pentru mentinerea nivelului normal de bacterii din intestin pentru un tract urinar sanatos: extract de merisor, recomandat pentru preventia si tratarea infectiilor urinare. Formula cu tripla actiune, cu extract de merisoare, bacterii vii si Vitamina A.

Bio-Kult Infantis


Bio-Kult Infantis are o formula avansata cu multiple tulpini vii, fiind destinata copiilor. Formula sa contine si Omega-3 si Vitamina D3. Tulpinii de bacterii vii: Lactobacillus casei PXN 37, Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Streptococcus thermophilus PXN 66, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Bifidobacterium breve PXN 25, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN 39, Bifidobacterium infantis PXN 27.

Bio-Kult Candea


Bio-Kult Candea de la Protexin este un supliment alimentar cu bacterii vii si extracte de usturoi si seminte de grepfrut, cunoscute pentru efectele lor benefice. Acesta este recomandat in special pentru femei, intrucat previne aparitia Candidozei, asociata cu tratamentele cu antibiotice. Extract de usturoi si seminte de grepfrut. Acestea s-au dovedit, in urma testelor, compatibile cu bacteriile vii din Bio-Kult Candea.
Probioticele Bio-Kult sunt benefice fie folosite zilnic, in mod constant sau numai pe perioade limitate (de exemplu, cand luati antibiotice).
Sunt protejate de mediul acid foarte dur din stomac si deci sunt apte sa colonizeze intregul tract gastro-intestinal (intestin subtire, intestin gros), fara a fi distruse pe parcurs.
Procesul de extractie al bacteriilor vii face posibila pastrarea Bio-Kult la temperatura camerei, fara a fi tinut la frigider.

Cum functioneaza probioticele


Probiticele au rolul de a sprijini capacitatea organismului in a remedia aceste deficiente. in sistemul digestiv, probioticele contribuie la buna digerare a alimentelor, ajutand organismul sa asimileze nutrientii, astfel contribuind si la metabolismul acizilor biliari si accelerarea eliminarii acestora, producand enzime digestive.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Farmec cashback - cumpara produse cosmetice pentru ten par corp, machiaje si castiga bani online
Cashback 3.5%
CaliVita cashback - cumpara produse tratamente terapii naturiste si castiga bani online
Cashback 3%
Mattca cashback - cumpara suplimente, vitamine, cosmetice, apicole si castiga bani online
Cashback 3%
Oralix logo - cumpara periute de dinti, dusuri bucale, pasta de dinti si castiga bani online
Cashback 1.5%
Rangali cashback - cumpara produse cosmetice organice 100% naturale si castiga bani online
Cashback 4%

Bio Kult cashback - cumpara probiotice naturale si castiga bani online

Categorii disponibile in Bio Kult

  • Ingrijire personala si sanatate
  • Produse farmaceutice
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

ImunoFix logo cumpara purificator aer apa carne legume fructe generator ozon si castiga bani online
Cashback 5%
Aromateria logo cumpara uleiuri esentiale pure hidrolati difuzoare dilutie si castiga bani online
Cashback 5%
Ezen logo cumpara difuzoare aromoterapie uleiuri esentiale apa zen si castiga bani online
Cashback 4.5%
Fares logo cumpara ceaiuri medicinale traditionale siropuri tincturi si castiga bani online
Cashback 4%
Aronia Charlottenburg cashback - cumpara suc de aronia natural bio fructe desihidratate si castiga bani online
Cashback 3.5%
Acest site foloseste cookieInchide