CashBack > Carti muzica si filme

Oferta inactiva - Book House cashback - cumpara carti crestine, spirituale, dezvoltare leader si castiga bani

Book House cashback - cumpara carti crestine, spirituale, dezvoltare leader si castiga bani online
Oferta inactiva

Book House

Cashback cu Book House castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti crestine, spirituale, dezvoltare leader inapoiem o parte din bani

Carti crestine, spirituale, dezvoltare leader

Book-House este un proiect fundamentat pe pasiunea de a citi. Ulterior, ne-am propus sa le oferim si altora oportunitatea de a-si crea un intreg univers in care cartea inspira si ofera momente de reflectie, liniste si beatitudine. in timp, pasiunea noastra s-a transformat intr-un obiectiv pe care il vom urmari continuu – acela de a oferi celor interesati posibilitatea de a se apropia de valorile crestine, citind.
Misiunea Book-House este de a veni in sprijinul oamenilor care vor sa parcurga acest intens proces al dezvoltarii personale. in acest sens, ne-am propus sa oferim celor care au dezvoltat o pasiune pentru citit, similar noua, sau celor care cauta calea cea mai potrivita pentru a se dezvolta personal, literatura care poate contribui la progresul lor moral, profesional si relational.

Romane crestine si fictiune

Rascumparata prin iubire – Francine Rivers, pune in scena o poveste de dragoste inspirata de iubirea dintre Osea si Gomera, personaje ale Vechiului Testament. Quo Vadis - Henryk Sienkiewicz, conform acesteia, pe vremea persecutiilor starnite de Nero impotriva crestinilor din Roma, apostolul Petru fuge din cetate ca sa-si scape viata. Cand o lume intreaga ne desparte Lynn Austin pe Book House, roman crestin recomandat, tanara nu putea sa-si aminteasca vreo clipa din viata ei cand sa nu fi fost indragostita de baiatul inalt, cu par balai, ce locuia alaturi. De la sclava la doamna. Verisoarele din Carolina vol. 2 - Michael Phillips, reda o fascinanta naratiune despre progresul social de care poate avea parte oricine pastreaza valorile credintei.

Carti spirituale pe Book House

Pune-ti creierul in functiune – dr. Caroline Leaf, cartea contine Planul de detoxifiere a creierului in 21 de zile. Dragostea fara limite - Nick Vujicic & Kanae Vujicic, povestesc despre modul aproape incredibil in care s-au cunoscut, s-au indragostit si apoi s-au luptat pentru a depasi scepticismul celor din jur cu privire la relatia lor. Tanjirea dupa Dumnezeu - Richard J Foster & Gayle D. Beebe, este o veritabila resursa spirituala pentru toti cei care doresc sa fie mai aproape de Creatorul lor. Adevarata valoare a unei femei – Lisa Bevere, cuprinde un set de revelatii profunde din Cuvantul lui Dumnezeu pentru femeia crestina a zilelor noastre.

Carti autodezvoltare si motivationale

Zece fete care au schimbat lumea - Irene Howat de la Book House, prezinta scurta poveste a unor fete care au avut un singur tel: schimbarea lumii. Ai vrea sa schimbi lumea in care traiesti? Aceste zece fete au reusit! Si tu ai creier - Ben Carson, este un excelent ghid pentru adolescentii (si nu numai) care doresc sa isi dezvolte abilitatea de a gandi. 12 reguli de viata - Jordan B. Peterson, este un antidot la haosul din jurul nostru. Jordan B. Peterson este unul dintre cei mai sclipitori ganditori ai momentului.

Carti leadership si conducere spirituala

Cele 21 de legi supreme ale liderului – John C. Maxwell, este o declaratie de sustinere puternica si neconditionata a unor legi fara varsta pe care pur si simplu trebuie sa le respecti pentru a fi un lider apreciat. Dezvolta liderii din jurul tau – John C. Maxwell, este calea spre succes in lumea competitiva de azi. Singurul bun de valoare in oricare organizatie sunt oamenii care o compun. Cele 17 legi supreme ale muncii in echipa – John C. Maxwell pe Book House, ce anume determina succesul unei echipe? De ce unele echipe ajung in varf si isi vad viziunea devenita realitate, in timp ce altele par a nu se indrepta spre nicaieri?

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
Books Express cashback - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%
Carti Okian cashback - cumpara carti si castiga bani online
Cashback 4%

Book House cashback - cumpara carti crestine, spirituale, dezvoltare leader si castiga bani online

Categorii disponibile in Book House

  • Carti muzica si filme
Acest site foloseste cookieInchide