CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Busuu cashback - cumpara invata engleza online germana spaniola franceza si castiga bani

Busuu logo cumpara invata engleza online germana spaniola franceza si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Busuu

Cashback cu Busuu castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de invata engleza online germana spaniola franceza inapoiem o parte din bani

Invata engleza online germana spaniola franceza

Busuu este o aplicatie care face invatarea unei limbi mai usoara pentru toata lumea. Indiferent daca stapaneste elementele de baza sau obtine fluenta, peste 100 de milioane de oameni invata cu Busuu sa deschida o lume de oportunitati, atat personal, cat si profesional. Combinand invatarea inteligenta cu accesul la o comunitate globala de vorbitori nativi, experienta de invatare a lui Busuu este atat de eficienta, incat rivalizeaza cu imersiunea intr-o alta tara. Cu 12 cursuri de limba pe web si mobil, ne-am angajat sa ajutam elevii sa-si depaseasca barierele de limba, o etapa la un moment dat.

Invata engleza Busuu online cursuri

Aflati cum sa vorbiti limba engleza rapid cu cursul nostru online complet de engleza. Indiferent daca inveti ca incepator sau la un nivel mai avansat, cursul engleza Busuu care acopera totul, de la pronuntia si gramatica engleza la expresiile englezesti - te va ajuta sa treci de la elementele de baza si sa devii fluent in engleza. Daca ati rezervat o calatorie intr-o tara de limba engleza Busuu, s-ar putea sa va placa cursul nostru de engleza pentru calatorii.

Invata spaniola online

Incepeti sa invatati sa vorbiti, sa ascultati, sa cititi si sa scrieti in spaniola gratuit cu cursul nostru online complet de spaniola. Acoperind totul, de la invatarea vocabularului de baza din spaniola la gramatica Busuu, continutul nostru va va ajuta sa studiati limba spaniola rapid si eficient. Evaluarea gramaticala si revizuirea vocabularului aplicatiei noastre spaniole te asigura ca inveti limba spaniola in fraze utile si ca intelegi cum sa le structurezi in propozitii.

Invata germana online

Imbunatatiti-va abilitatile de citire, ascultare, vorbire si scriere a limbii germane Busuu cu cursul nostru complet de germana. Oricare ar fi situatia dvs., continutul nostru (ganditi-va la toate, de la gramatica germana la vocabular, pentru incepatori si studenti mai avansati) v-a acoperit. Cresteti curajul de a vorbi in Busuu limba germana, utilizand functia dedicata a aplicatiei noastre. Incepeti sa invatati elementele de baza sau la un nivel mai avansat, incercand prima lectie de germana online gratuit.

Invata franceza online

Vrei sa iei lectii de franceza pentru incepatori sau la un nivel mai avansat? Imbunatatiti-va abilitatile de scriere, ascultare, citire si vorbire in limba franceza cu cursul nostru online complet francez. Cu totul, de la vocabularul francez de baza pana la gramatica, te-am acoperit. Vorbiti franceza cu incredere la locul de munca, prin stapanirea frazelor si etichetelor in limba franceza a afacerilor Busuu indiferent daca inveti limba franceza pentru un interviu sau pentru a-ti face clientii.

Invata italiana online

Incepeti sa invatati sa cititi, sa vorbiti si sa scrieti in italiana cu cursul nostru online complet italian Busuu. Continutul nostru - gandeste totul, de la gramatica italiana la vocabularul de baza - te va ajuta sa devii fluent in limba italiana. Evaluarea gramaticala si revizuirea vocabularului aplicatiei noastre italiene va asigura ca invatati limba italiana in fraze si intelegeti cum sa le structurati in propozitii. Aflati totul, de la gramatica italiana de baza pentru incepatori pana la puncte mai avansate.

Locatie: Anglia

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Lingoda logo cumpara invata online limbi straine cursuri engleza si castiga bani online
Cashback 121.25 Lei
Edureka logo cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani online
Cashback 7%
Mondly logo cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani online
Cashback 20%
Futurelearn logo cumpara cursuri online it programare limbi straine management si castiga bani online
Cashback 16.65%
Udemy logo cumpara cursuri online invata programare C# git engleza si castiga bani online
Cashback 4%

Busuu cashback - cumpara invata engleza online germana spaniola franceza si castiga bani online

Informatii contact Busuu

Tip companie: Organization
Nume companie: Busuu Limited
Telefon: 0034915763150
Email: info@busuu.com
Adresa: 55 Basinghall Street, City Place House, London, EC2V 5DX, Anglia

Categorii disponibile in Busuu

  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

British Council logo cumpara invata limba engleza, cursuri online limba engleza si castiga bani online
Cashback 24.25 Eur
Life University logo cumpara cursuri online marketing business beauty masterclass si castiga bani online
Cashback 10%

Recenzii si pareri Busuu

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide