CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Auto moto

Oferta inactiva - Carista cashback - cumpara tester auto diagnoza auto telefon scanare masina si castiga bani

Carista logo cumpara tester auto diagnoza auto telefon scanare masina si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Carista

Cashback cu Carista castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de tester auto diagnoza auto telefon scanare masina inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Suport bicicleta cashback - cumpara bare transversale, suport ski, cutii auto si castiga bani online
Cashback 5%
Obdeleven cashback - cumpara sistem diagnoza auto, teste auto, scanner OBD2 si castiga bani online
Cashback 2.5%
UpCar cashback - cumpara statii radio, portbagaje auto, accesorii auto si castiga bani online
Cashback 3.5%
Janta cashback - cumpara jante aliaj otel anvelope iarna vara roti complete si castiga bani online
Cashback 1.5%
PieseMotor cashback - cumpara piese de schimb pentru motociclete si castiga bani online
Cashback 5%

Tester auto diagnoza auto telefon scanare masina

Carista este un tester auto care utilizat cu un telefon Android sau iOS, se conecteaza prin Bluetooth la masina. Din punct de vedere al capabilitatilor, Aplicatia Carista si testerul auto pot efectua urmatoarele operatiuni: Diagnoza auto ( Scanare si stergere Erori ) pentru Motor si Toate modulele Masinii, Modificarea functiilor masinii ( Activare / Dezactivare / Adaugare de Noi Functii ), Resetare interval Service si Operatiuni service.
Ceea ce il diferentiaza de alte produse similare ca pret este capabilitatea de a activa functii din aplicatie, cu un singur click, fara a avea nevoie de cunostinte de programare (De exemplu : Activare/Dezactivare Start/Stop Engine, Video in motion, Mirror Link, Mirror Dip, Setari Lumini, etc).
Reseteaza indicatorul de service al uleiului, elibereaza frana electronica de parcare, afla informatii detaliate despre unitatile de control electronic (ECU) ale masinii, inclusiv seria pieselor. Diagnoza Auto Carista poate detecta defectiunile masinii tale fara a fi nevoie de operatiuni complicate. Verifica starea motorului si toate unitatile de control existente.

Diagnoza Auto Carista


Diagnoza Auto Carista comunica cu toate unitatile de control ale masinii, astfel ai acces la toate functiile. Prin activarea licentei saptamanale, veti putea utiliza toate caracteristicile aplicatiei o saptamana. Scanarea si stergerea erorilor motorului (OBDII). Scaneaza si sterge erorile modulelor (CAN). Informatii dataliate despre ECU. Deblocarea franei electronice. Recunoasterea seriei VIN. Cumpara Testerul Auto Carista, si primesti prima Luna Gratuita cu acces la toate functiile.

Cum functioneaza Carista OBD2


Carista are cunostintele de a identifica orice problema cu masina dvs. in orice moment, fara liniile lungi si taxele surpriza de la dealer. Carista va ofera puterea de a personaliza comportamentul ferestrelor, luminilor, instrumentelor si multe altele ale masinii dvs. cu un buton. Am mentionat deblocarea functiilor ascunse? Cu instrumentele de bricolaj ale Carista, resetarea indicatorului de service al uleiului, deservirea franei de parcare electronica sau verificarea numarului de control al lansarii devine o actiune de un clic.
Diagnosticati, personalizati si intretineti masina fara probleme. Trebuie doar sa conectati adaptorul OBD2, sa lansati aplicatia si sa economisiti timp si bani pe dealeri si mecanici.

Tester auto diadgnoza


Diagnosticare electronica la nivel de distribuitor (verificarea si resetarea codului de eroare) a tuturor modulelor din vehicul, inclusiv ABS, airbag si alte sisteme specifice producatorului. Personalizarea caracteristicilor de confort si comoditate ale masinii. Acest lucru va permite sa va personalizati masina dupa bunul plac si sa scapati de toate acele enervari cu care trebuie sa faceti fata de fiecare data cand va urcati in masina. Puteti activa chiar si functii ascunse pe care nici nu stiati ca le are masina dvs.!
Carista va arata daca masina dvs. este pregatita pentru testele de emisie - astfel puteti evita deplasarea la statia de testare inainte ca sistemele vehiculului sa adune suficiente date de conducere pentru a fi gata pentru testare. Aflati de ce este aprins indicatorul dvs. Motor de verificare: Carista va arata o lista a codurilor de eroare stocate in vehiculul dvs., precum si semnificatiile acestora. Puteti reseta, de asemenea, lumina Verifica motorul.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Carista cashback - cumpara tester auto diagnoza auto telefon scanare masina si castiga bani online

Categorii disponibile in Carista

  • Auto moto
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Anvelope Autobon logo cumpara cauciucuri anvelope iarna vara si jante si castiga bani online
Cashback 1.5%
Radburg logo cumpara anvelope turisme, 4x4, camioane, second hand, cauciucuri si castiga bani online
Cashback 2.5%
Kinderauto logo cumpara mini atv, masinute electrice copii, scutere trotinete si castiga bani online
Cashback 4%
ChromeBurner logo cumpara casti motociclete imbracaminte manusi cizme si castiga bani online
Cashback 3%
Kparts logo cumpara piese auto anvelope acumulatori caroseri filtre placute frana si castiga bani online
Cashback 3%
Acest site foloseste cookieInchide