CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Carti pentru oameni dragi cashback - cumpara carti personalizate cadou si castiga bani

Carti pentru oameni dragi logo cumpara carti personalizate si castiga bani online
Primesti 10% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Carti pentru oameni dragi

Cashback cu Carti pentru oameni dragi castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti personalizate cadou inapoiem o parte din bani

Carti personalizate cadou

Cartipentruoamenidragi.ro este singurul magazin online unde oamenii pot comanda carti cu poza lor pe coperta. Cel mai des se comanda cartile de cuplu, tRai in doi sau Cartea de citit in doi pentru a se oferi partenerului. La mare cautare este si volumul de poezii Mama, mai ales in varianta personalizata. Toate textele apartin lui Victor Miron, initiatorul campaniei de promovare a lecturii Cartile pe fata.
Cumparand carti pentru oameni dragi sustii campania de promovare a lecturii Cartile pe fata.

Carti personalizate premium


Cartea mama personalizata de la Cartipentruoamenidragi, un volum de versuri dedicat Mamei, de Victor Miron, include: coperta tare, semn de carte personalizat, ambalare cadou si autograful autorului, o poezie creata de autor, special pentru persoana iubita pentru varianta deluxe. Trai in doi de Victor Miron, personalizata premium, este un volum de poezii de dragoste despre tRaiul in doi. Cartea de citit in doi este cartea pe care sa o citesti impreuna cu iubitul sau iubita ta. E gandita ca un club de lectura intim si exclusivist, in care fiecare citeste cu voce tare pe el sau pe ea. A fost gandita pentru a fi citita in doi, ofera sansa de a personaliza coperta si combina poezia cu proza. E acea carte, pe care poti sa o citesti oricand, oriunde insa doar cu acelasi om.
Cartile pe fata spune povestea campaniei de promovare a lecturii cu acelasi nume. Scrisa sub forma unui jurnal de campanie, cartea divulga cu entuziasm si franchete cum s-a ajuns la o comunitate de peste 100 000 de cititori si cum s-au gandit si implementat peste 20 de actiuni de incurajare a lecturii. De la mers gratis cu autobuzul citind, intrare gratuita la gradina botanica daca ai o carte la tine, biblioteca vecinilor, gala cititorilor, clasa cititoare, cluburile de lectura Vocea cititorului si pana la sutinerea publica din partea unor persoane ca H-R Patapievici, Andi Moisescu sau Adrian Despot.

Carti de Victor Miron


fOameni autor Victor Miron Carti pentru oameni dragi, o satira despre comportamentul oamenilor pe Facebook. Lasa-ma sa te las autor Victor Miron, povestea unui tanar care se lasa de fumat cu ajutorul baloanelor sa sapun. Se repara prin înlocuire, o poveste despre masini si relatii.

Carti eveminente pe Cartipentruoamenidragi


Ofera in dar o carte personalizata la evenimentul tau. Pentru o nunta ca la carte ofera marturie volumul de poezii de dragoste tRai in doi, personalizat cu poza voastra pe coperta. Daca nunta a trecut deja si organizezi botezul, ofera cadou volumul de poezii MAma de pe Cartipentruoamenidragi, personalizat cu poza mamei si a bebelusului pe coperta. Cartea personalizata cu coperta ilustrata realizata dupa fotografia trimisa de tine.

Carti evenimente


Ofera în dar o carte personalizata la evenimentul tau Carti pentru oameni dragi. Marturie nunta, pentru o nunta ca la carte ofera marturie volumul de poezii de dragoste tRai în doi, personalizat cu poza voastra pe coperta. Cadou botez, daca nunta a trecut deja ?i organizezi botezul, ofera cadou volumul de poezii MAma, personalizat cu poza mamei si a bebelusului pe coperta personalizata.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
Books Express logo - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%

Carti pentru oameni dragi cashback - cumpara carti personalizate cadou si castiga bani online

Categorii disponibile in Carti pentru oameni dragi

  • Carti muzica si filme
  • Cadouri
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Librex cashback - cumpara carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate si castiga bani online
Cashback 5%
Editura Bestseller cashback - cumpara carti bestseller cu autograf si castiga bani online
Cashback 7.5%
Librarie pentru pici cashback - cumpara carti cu activitati, muzicale si castiga bani online
Cashback 5%
Andra Olarean cashback - cumpara carti bestseller cariera femei si castiga bani online
Cashback 9%
Libraria Delfin cashback - cumpara manuale scolare, medicina, enciclopedii si castiga bani online
Cashback 4.5%
Acest site foloseste cookieInchide