CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Auto moto

carVertical cashback - cumpara raport istoric autoturism vehicul auto si castiga bani

carVertical cashback - cumpara raport istoric autoturism vehicul auto si castiga bani online
Primesti 12.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


carVertical

Cashback cu carVertical castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de raport istoric autoturism vehicul auto inapoiem o parte din bani

Raport istoric autoturism vehicul auto

carVertical - Decodor VIN si raport istoric vehicul. Cea mai convenabila metoda de a detecta de la distanta frauda privind kilometrajul si accidentele.
Atunci cand utilizati platforma carVertical, instrumentele noastre Decodor VIN/Consultare VIN va ajuta sa obtineti cu usurinta un raport complet al istoricului vehiculului. Acces la afisajele reale ale kilometrajului, rapoarte detaliate despre accidente, cartea de service a vehiculului. Solutie bazata pe tehnologia blockchain care permite accesul la istoricul real al fiecarui vehicul din baza noastra de date.
Verificare serie masina auto.
1. O baza de date mare cu vehicule avariate
Pastram inregistrarile a peste 50 de milioane de vehicule raportate ca fiind avariate in diferite tari din Europa si America de Nord. Ne actualizam informatiile constant astfel incat sa putem oferi rapoarte care contin cele mai recente si relevante date privind accidentele rutiere, cazurile de vandalism sau daune cauzate de dezastre naturale.
2. Un raport universal
Majoritatea autoturismelor rulate sunt aduse dintr-o tara straina sau de pe un alt continent si este dificila urmarirea intorsaturilor si schimbarilor din istoricul lor. Va vom ajuta sa economisiti mult timp si bani furnizand toate datele disponibile intr-un singur raport exhaustiv.
3. Obtinerea datelor direct de la vehicule pe carVertical
Suntem primul furnizor din lume de rapoarte privind istoricul vehiculelor care primeste anumite date de la vehicule in timp real. Informatiile obtinute folosind aceasta metoda nu devin perimate asa cum se intampla cu diverse baze de date fiind astfel mai actualizate si dificil de falsificat. Inovatiile asigura transparenta!
4. Informatii usor de inteles
Rapoartele noastre nu contin glosare intrucat informatiile sunt prezentate intr-un mod clar si inteligibil pentru a facilita intelegerea pentru persoanele care nu sunt interesate de vehicule. Unde este posibil, am folosit solutii grafice pentru a va oferi o imagine imediata a starii vehiculului.
5. Tehnologie blockchain de ultima ora
Suntem o companie bazata pe blockchain astfel incat datele noastre de la carVertical sa fie mai dificil de falsificat, modificat sau manipulat comparativ cu informatiile pastrate in bazele de date centralizate. Mai multa incredere, mai putina ingrijorare.
Raport privind istoricul vehiculului in functie de seria de sasiu VIN. Verificarea prealabila este gratuita.
Obiectivul nostru este acela de a le permite tuturor cumparatorilor de masini de pe tot globul sa obtina informatii autentice si nefalsificate despre un anumit vehicul si de a ajuta consumatorii la intretinerea vehiculelor lor.
Clientii carVertical trebuie sa fie 100% siguri in ceea ce priveste starea masinii, atat in momentul in care o cumpara, cat si atunci cand se bucura de ea.
VIN, format in general din 17 caractere, ar putea fi usor de gasit fie in caroseria masinii, fie in documentele sale. Introduceti VIN-ul in campul dedicat de pe site-ul nostru web.
Scopul nostru este sa va furnizam cele mai bune rapoarte de pe piata privind istoricul vehiculului, de aceea ne actualizam permanent bazele de date. Colectam si analizam numai informatii din surse de incredere din intreaga lume.
La inceput, va oferim pe carVertical informatii gratuite despre aspectele importante pe care le veti gasi in raport: kilometraj, accidente, furturi etc.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Epiesa cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 4%
AutoHut cashback - cumpara piese auto online si castiga bani online
Cashback 2.5%
UpCar cashback - cumpara electronice auto, unelte si accesorii auto si castiga bani online
Cashback 3.5%
AutoBoca cashback - inchiriaza o masina auto, rent a car si castiga bani online
Cashback 5%
RevizieShop cashback - cumpara piese auto Opel originale GM si castiga bani online
Cashback 2.5%

carVertical cashback - cumpara raport istoric autoturism vehicul auto si castiga bani online

Categorii disponibile in carVertical

  • Auto moto
Acest site foloseste cookieInchide