CashBack > Articole sportive si pescuit

Casti fullface cashback - cumpara casca full face Ruroc schi si snowboard si castiga bani

Casti fullface cashback - cumpara casca full face Ruroc schi si snowboard si castiga bani online
Primesti 3.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Casti fullface

Cashback cu Casti fullface castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de casca full face Ruroc schi si snowboard inapoiem o parte din bani

Casca full face Ruroc schi si snowboard

Ruroc este prima casca full face pentru sporturile de iarna de pe piata cu masca detasabila, conceputa special pentru a te proteja de vantul si temperaturile sub zero grade, de crengile copacilor de pe traseele din padure sau de obstacolele intalnite pe traseele de freeride sau freestyle. Ruroc- singura si cea mai cool casca full face pentru schi si snowboard de pe piata!
Castile Ruroc sunt aprobate pentru schi, snowboard, skate si biciclete, iar in curand ajung in stoc si cele pentru motociclete.
Prezente pe piata din Romania de 3 sezoane, castile Ruroc fac senzatie pe partiile din tara, vanzarile dublandu-se de la un sezon la altul!

Casti Ruroc full face


Ruroc RG1-DX Tribe casca fullface in editie limitata vine cu un invelis super rezistent din ABS, un liner EPS cu sistemul RAID patentat, ochelari premium Magloc, lentile Nastek, tehnologie de salvare in caz de avalanse. Ruroc RG1-DX CHAOS ICE seria Chaos cuprinde 4 modele complet noi cu un design nemaivazut pana acum. Fie ca esti in Backcountry sau pe traseul de SBX, vei fi cel mai tare rider de pe zapada. Ruroc RG1-DX TITAN, tehnologie de salvare in caz de avalanse Recco, liner de protectie la impacturi cu Rheon si o lentila Aurie Nastek!Rezistent, dar moale. Ruroc RG1 Core, robust si fiabil. Pastreaza doar esentialul. Modelul RG-1 Core te va proteja atunci cand viscolul loveste si temperaturile scad. Ruroc RG1-DX SHADOW CHROME, casca full face acest invelish chrome intunecat se comporta ca un cameleon, absorbind toate culorile din jur. Legenda spune ca nimeni nu stie cu adevarat cum arata culoarea de baza. Ruroc RG1-DX CHAOS INFERNO, casca pentru toata fata, toate castile Ruroc din noua seria Chaos vin complet echipate cu toata tehnologia noilor nostri parteneri si compatibile cu noul si mult imbunatatitul sistem audio prin Bluetooth Shockwave.

Lentile Ruroc


Pachet lentile vreme nefavorabila S0, S1, S2, lentile revolutionare cu tehnologie NASA, aceste lentile filtreaza 98.9% din lumina albastra, oferind astfel un contrast super puternic si detalii incredibile ale zapezii. Lentile Heliomate Nastek S1-S4, lentilele se adapteaza automat la schimbarea conditiilor meteo si nu este nevoie sa porti lentile suplimentare la tine, aceste lentile fac TOTUL. Lentile Polarizate Nastek Blackout S4, lentilele polarizate fac ceea ce nicio alta lentila sau tratament a lentilelor - blocheaza stralucirea orbitoare a soarelui. Lentilele polarizate Nastek sporesc dramatic contrastul si vizibilitatea, precum si blocheaza 100% din lumina daunatoare UVA si UVB.

Crash Replacement casca fullface


Aceasta asigurare iti da dreptul de a inlocui oricare dintre castile mentionate mai sus, in cazul unui accident, cu o casca noua, achizitionata cu o reducere de 50

Alte magazine recomandate

Maxlife cashback - cumpara articole de vanatoare si pescuit si castiga bani online
Cashback 3%
Bmx cashback - cumpara skate shoes, biciclete bmx, longboard, skate si castiga bani online
Cashback 2.5%
ProAlpin cashback - cumpara articole de munte si camping si castiga bani online
Cashback 5%
Biciclop cashback - cumpara biciclete, trotinete, accesorii piese biciclete si castiga bani online
Cashback 5%
AirSoft6 cashback - cumpara arme, echipamente tactice si consumabile airsoft si castiga bani online
Cashback 1.5%

Casti fullface cashback - cumpara casca full face Ruroc schi si snowboard si castiga bani online

Categorii disponibile in Casti fullface

  • Articole sportive si pescuit
Acest site foloseste cookieInchide