CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Cazane centrale cashback - cumpara centrale termice, panouri solare si castiga bani

Cazane centrale cashback - cumpara centrale termice, panouri solare si castiga bani online
Primesti de la 1.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Cazane centrale

Cashback cu Cazane centrale castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de centrale termice, panouri solare inapoiem o parte din bani

Centrale termice, panouri solare, incalzire pardoseala

Magazinul online Cazane Centrale pune la dispozitia clientilor un portofoliu de peste 1.400 de produse din domeniul instalatiilor (centrale termice, cazane, boilere, termostate, aparate aer conditionat, kit-uri de montaj, accesorii, s.a.). Dorim sa continuam expansiunea online cu CazaneCentrale.ro si sa ne consolidam pozitia pe piata magazinelor online de profil, prin gama variata de produse, preturi foarte bune si servicii de ambalare si livrare de cea mai buna calitate.

Centrale termice conventionale


Centrala termica Motan Sigma 24 kW ERP, pe gaz cu un confort sporit pe circuitul de apa calda menajera determinat de schimbatorul secundar de caldura supradimensiona. Centrala termica Motan KPlus, este o centrala murala moderna si compacta care functioneaza cu gaz natural, cu doua schimbatoare de caldura, destinata incalzirii spatiilor de locuit si prepararii de apa calda menajera.

Centrale termice condensare


Centrala termica condensare Immergas Victrix Tera 24/28, beneficiaza de sistemul de ardere cu preamestec total. Centrala termica Cazane Centrale Ariston Alteas One Net 24 kW, pe gaz in condensatie, ofera posibilitatea gestionarii caldurii prin schimbatorul de caldura brevetat XtraTech. Centrala termica in condensatie Viessmann Vitodens 100-W 35 kW, optimizeaza incalzirea si economiseste costurile la energie. Centrala termica in condensatie Motan MKDens 25 ERP, ompa de circulatie functioneaza la cerere in afara ciclului de ardere. Centrala termica Vaillant Ecotec Pure VUW 236/7-2 20.2 KW, schimbator de caldura principal din otel inoxidabil.

Centrale electrice CazaneCentrale


Centrala murala electrica Ferroli LEB TS 15, pentru productia de agent termic de incalzire fiind o solutie alternativa la variantele conventionale cu combustibil gazos, solid sau lichid. Centrala Murala Electrica Ray 28kW Protherm, ajustat pentru incalzirea prin pardoseala.

Cazane combustibil solid


Cazan fonta Cazane Centrale Ferroli SFR PRO 7 38KW, cu functionare cu lemn, carbune, brichete din lemn, tocatura lemnoasa, orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere sau silvice. Centrala termica pe lemne Viadrus U22D-8E 40kw, produce agent termic utilizat in instalatii de incalzire cu circulatie naturala sau fortata. Cazan din otel cu functionare pe peleti Ferroli Biopellet PRO 30, cazane cu eficienta ridicata care folosesc arderea automatizata a peletilor. Termosemineu Ferroli Mirano Pellet 24. Cazan pe lemne cu gazeificare ATMOS DC50S-50 kw, cu un randament inalt pentru o ardere ecologica. Cazan pe peleti Alfaplam Grande 37 kW.

Panouri solare


Panou solar nepresurizat din inox Ecosole -12 tuburi si boiler 120L (cu vas flotor 5L si tija de aerisire), se bazeaza pe circulatia naturala a apei intre tuburile vidate. Panou solar presurizat din inox Ferroli Ecoheat 20 tuburi si boiler 200L, se bazeaza pe schimbul de energie dintre colector si apa din rezervor. Pompa Wilo Yonos Pico STG 30/1-7,5 180, pompa de circulatie cu rotor umed, cu racord tip fiting.

Puffere si boilere


Puffer Ferroli FB 1000 cu izolatie fara serpentina, sunt rezervoare intermediare de stocare a energiei neutilizate din diferite surse de caldura. Boiler cu 2 serpentine Ferroli Ecounit F 200 L, oferind posibilitatea de conectare la mai multe surse de incalzire. Boiler termoelectric Ferroli CALYPSO VEMT 100L, echipat cu dispozitive pentru protectia la supraincalzire si suprapresiune. Boiler electric ELDOM 80 litri, rezervor cu acoperire de email din zirconiu durabil. BOILER PE LEMN CU REZESTENTA ELECTRICA OMEGA 80 L, este prevazut cu supapa de siguranta si cu termometru.

Incalzire in pardoseala


Pachet Premium incalzire in pardoseala Cazane centrale 60mp. T30NC230 – Actuator termic, filet M30x1.5, normal inchis, 230 V, pentru distribuitoare, utilizat in sistemele de incalzire. Cutie distribuitor 9 circuite echipata. Set distribuitor tur/retur FORNARA 1 x 3/4"EK 9 cai cu debitmetre, asigurararea distributiei agentului termic in suprafata radianta si regularizarea debitelor acestuia pe fiecare bucla. Uponor Smart grup de pompare, pentru conectare directa la distribuitorul de incalzire prin pardoseala. PLACA CU NUTURI UPONOR SMART NUB 800x1200MM – 20MM, instalarea usoara a panourilor. Uponor Comfort Pipe PLUS teava PE-Xa 17×2, protectie exterioara suplimentara de culoare alba.

Accesorii instalatii termice


Filtru anti-magnetita Fernox TF1 Compact + fluid protector, pentru a indeparta toate impuritatile din apa sistemului. Kit Montaj Complet Centrala Termica. Set robineti semiolandex Filtru Fernox TF1. Detector gaz +Electrovana 3/4 PRO DETECT. Vas de expansiune CazaneCentrale cu membrana interschimbabila de 35 litri, cu membrana interschimbabila, vertical, cusuport de sustinere. Pompa evacuare condens GRUNDFOS CONLIFT1, elimina condensul din cazane, cosuri de fum, sisteme de aer conditionat, precum si din sisteme de racire si refrigerare.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
Romstal cashback - cumpara obiecte instalatii sanitare, centrale termice si castiga bani online
Cashback 2%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 2.5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
Lenjerii de pat CumparaMisim logo - cumpara lenjerii castiga bani online
Cashback 2.5%

Cazane centrale cashback - cumpara centrale termice, panouri solare si castiga bani online

Categorii disponibile in Cazane centrale

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Pentru casa mea logo - cumpara lenjerii pat cuverturi pilote huse si castiga bani online
Cashback 5.5%
AlindaShop cashback - cumpara articole sport si timp liber, casa si gradina si castiga bani online
Cashback 6%
Tablomania cashback - cumpara tablouri pictate manual, postere, fototapet si castiga bani online
Cashback 4%
Luminam logo - cumpara becuri lustre lampi spoturi aplice plafoniere si castiga bani online
Cashback 1.75%
Klarstein cashback - cumpara aparate bucatarie, uz casnic, hote, frigisere si castiga bani online
Cashback 1.5%
Acest site foloseste cookieInchide