CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Oferta inactiva - Centrul Unirea cashback - cumpara cursuri limbi straine, meditatii scolare si castiga bani

Centrul Unirea cashback - cumpara cursuri limbi straine, meditatii scolare si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Centrul Unirea

Cashback cu Centrul Unirea castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cursuri limbi straine, meditatii scolare inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Cashback 4%
Cursuri BeStoryTeller cashback - cumpara curs prajituri fructe in ciocolata si castiga bani online
Cashback 20 Eur
ITuniversity cashback - cumpara cursuri video securitare hacking blockchain si castiga bani online
Cashback 15%

Cursuri limbi straine, meditatii scolare

In cadrul Centrului Unirea se predau cursuri de limbi straine, meditatii de limbi straine si meditatii pentru toate disciplinele scolare. Cursurile noastre sunt dedicate pentru : scolari, liceeni, studenti si nu numai. Centrul Educational Unirea este suportul pefect pentru fiecare dintre noi , ce ne ofera superputerea de a excela, invata, exprima si cel mai important, ce ne ajuta sa ne descoperim sau redescoperim pentru a putea fi in final cea mai buna versiune a noastra.
Centrul Educational UNIREA va ofera solutii si servicii personalizate, cursurile fiind structurate in functie de aspiratiile, cererile si nevoile specifice companiei dumneavoastra.

  • Meditatii Discipline Scolare : Matematica, Romana, Fizica, Chimie, Biologie, Geografie, Istorie, Informatica

  • Meditatii Limi Straine: Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Rusa, Araba

  • Cursuri Limbi Straine Adulti, Studenti, Copii : Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Rusa, Araba

Atat meditatiile cat si cursurile se desfasoara in locatiile noastre sau online. Dispunem de mai multe pachete pentru fiecare dintre serviciile pe care le oferim astfel incat clientul sa aibe mai multe optiuni dar si mai multe discount-uri.

Cursuri limbi straine


Centrul Educational Unirea vine cu o oferta variata de cursuri de limba engleza, sustinute de profesori cu experienta care folosesc tehnici de predare inovatoare, materiale didactice recomandate de experti in educatie si creative.
Curs Engleza A1 Incepatori, Weekend, Cursurile sunt formate din 7 sedinte, fiecare sedinta de curs avand o durata de 3 ore. Curs Franceza A1.1 Incepatori, Weekend. Curs Germana B1.1 Intermediar, Dimineata, se va consolida si se vor revizui structurile de baza ale gramaticii studiate in modulele precedente. Curs Germana A1.1 Incepatori, Seara, se vor studia urmatoarele: pronuntia, alfabetul, pronumele personal, conjugarea verbului la prezent, conjugarea verbelor nehotarate, topica propozitiei si a intrebarii, articolul personal, articolul hotarat, pluralul substantivelor, prepozitii temporale, acuzativul si intrebarile inchise.

Meditatii discipline scolare


Meditatii Matematica Concursuri Scolare, meditatiile la matematica se desfasoara individual sau in grup, timp de 2 ore, iar acestea sunt special concepute pentru fiecare cursant. Meditatii Fizica Online, profesorul de fizica ofera elevului instrumentele necesare pentru a invata simplu, logic si usor niste notiuni pe care majoritatea elevilor nu le conidera usoare. Meditatii Romana Evaluare Nationala, meditatiile la limba romana sunt concepute pentru elevii sau studentii care se pregatesc pentru diferite examene; pentru cei care doresc sa invete un limbaj specific unui anumit domeniu: de afaceri, medical, tehnic. Meditatii Informatica Bacalaureat in locatiile din diferite orase ale Centrului Unirea, meditatiile la informatica te vor ajuta sa intelegi si sa inveti cu usurinta toate tainele acestui domeniu care este intr-o continua dezvoltare in zilele noastre.

Meditatii limbi straine la Centrul Unirea


Meditatii Engleza Copii la Centrul Unirea, medintele de pregatire au durata de doua ore si se pot programa in orice interval orar de luni pana duminica, in functie de disponibilitatea profesorilor. Meditatii Engleza Online, Meditatii Engleza Pregatire Cambridge, sedinta are o durata de doua ore. Meditatii Germana Limbaj Profesional.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Centrul Unirea cashback - cumpara cursuri limbi straine, meditatii scolare si castiga bani online

Categorii disponibile in Centrul Unirea

  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide