CashBack > Electronice

Cleste cashback - cumpara piese si componente electronice, senzori, module si castiga bani

Cleste cashback - cumpara piese si componente electronice, senzori, module si castiga bani online
Primesti 4% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Cleste

Cashback cu Cleste castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de piese si componente electronice, senzori, module inapoiem o parte din bani

Piese si componente electronice, senzori, module

Cleste vrea sa distribuie dispozitive extraterestre ai sa invete oamenii sa foloseasca tehnologii smart avansate.
Senzorii sunt dispozitive care convertesc o cantitate fizica, cum ar fi intensitatea luminii sau temperatura, intr-o cantitate electrica.
Modul Detector Gaz MQ-6, acest modul de detectie gaz functioneaza la o tensiune de 5V si se foloseste pentru detectarea emisiilor de gaz butan, iso-butan si propan lichefiat.
Alimentarea cu energie electrica este esentiala pentru orice circuit electric.
Sursa de alimentare 3.3-5V de pe Cleste, aceasta placa primeste 6-12V la intrare si furnizeaza 5 sau 3.3v pe fiecare din cele doua iesiri.
Modul LCD 1602 albastru cu butoane, modulul contine un ecran LCD 1602 (2 randuri a cate 16 caractere) de culoare albastra, compatibil cu HD44780 si 6 butoane.
Modul 6 pini Uart Micro USB - TTL, convertor serial STC ce inlocuieste modelul FT232 si are la baza cipul CP2102.
readboard-ul este o placa pe care se pot pune elemente de circuit. Aceasta placa se foloseste in fazele incipiente ale proiectelor, pentru teste. Pe aceasta nu se lipeste nimic, ceea ce permite modificarea circuitului sau remedierea erorilor.
Breadboard 830 puncte MB102 de pe Cleste, piesele se pot conecta prin fire de tip tata-tata, mama-mama sau direct in gaurile din placa breadboard . Fiecare pin se poate conecta se poate conecta prin cele 4 gauri asezate perpendicular pe circuit.
Modul Joystick PS2 compatibil Arduino, prezinta 3 output-uri, dintre care doua sunt analogice si unul digital. Doua output-uri analogice ce arata inclinatia fata de pozitia normala de repaus a butonului; output-urile dau doua tensiuni separate pentru axele Ox si Oy.
Kit 37 senzori Arduino, este perfect pentru cei ce vor sa se initieze in domeniul electronicii si automatizarilor.
Modul Termostat cu LED si releu, va puteti crea propriul termostat, care cu ajutorul releului de la bord, va putea actiona diverse aparate de incalzire sau racire, odata ce valoarea impusa va fi depasita.
Placile de expansiune contin conectori care sunt utilizati pentru a crea o legatura intre placa de dezvoltare si placa de expansiune, permitand astfel acestora sa comunice.
Placa expansiune compatibila Arduino V5.0 online la Cleste, fiecare modul are port de VCC, GND si iesire. Este necesar doar un cablu simplu de 2,54 mm pentru a incepe sa lucrati.
O placa de dezvoltare este o solutie de prototipare care include procesoare cu putere redusa ce suporta diferite medii de programare, colecteaza datele senzorilor, ce se pot transfera ulterior la un server local sau intr-un cloud.
Placa de dezvoltare LilyPad Arduino 328 este un microcontroler Arduino proiectat pentru a fi usor integrat in e-textile si proiecte care pot fi purtate. Ofera aceeasi functionalitate pe care o gasiti si in alte placi Arduino, intr-un pachet usor, rotund, proiectat sa minimizeze profilul, cu urechi largi care pot fi cusute cu asa conductoare.
Motor servo 360 12kg, acest motor servo se controleaza foarte usor, doar prin folosirea unui microcontroler; nu este necesara folosirea unei punti H, de exemplu.
Raspberry Pi 3 Model B + este cel mai nou produs din gama Raspberry Pi 3, cu un procesor quad core pe 64 de biti care ruleaza la 1.4GHz ( cu 15% mai rapid decat Raspberry Pi 3 Model B ), WiFi dual-band 2.4 GHz si 5GHz, Bluetooth 4.2 / BLE, Ethernet mai rapid si PoE printr-un HAT PoE separat.
Raspberry Pi Zero W Kit de start la Cleste, este un calculator low-cost, care a fost initial destinat sa ajute la stimularea interesului in randul copiilor de varsta scolara. Raspberry Pi este continut pe o singura placa de circuite si are porturi pentru: HDMI. USB, video compozit, placa audio, slot de card.

Alte magazine recomandate

Spy Shop cashback - cumpara sisteme de supravegheresi castiga bani online
Cashback 0.5%
Atu Tech cashback - cumpara sisteme supraveghere video si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acumulator Shop cashback - cumpara acumulatori, baterii si incarcatoare si castiga bani online
Cashback 4%
AIMGroup cashback - cumpara aparate de echilibrare energetica si castiga bani online
Cashback 5%
AVMall cashback - cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%

Cleste cashback - cumpara piese si componente electronice, senzori, module si castiga bani online

Categorii disponibile in Cleste

  • Electronice
  • IT&C
Acest site foloseste cookieInchide