CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Optica

Oferta inactiva - Conga cashback - cumpara optica medicala, lentile de contact medicale si castiga bani

Conga cashback - cumpara optica medicala, lentile de contact medicale si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Conga

Cashback cu Conga castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de optica medicala, lentile de contact medicale inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Lensa cashback - castiga bani online produse de optica
Cashback 5%
iShoot logo - cumpara accesorii camere foto si video, obiective, blitz grip si castiga bani online
Cashback 2.5%
Lentiamo logo - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si castiga bani online
Cashback 5.5%
XLentile cashback - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si vedere si castiga bani online
Cashback 7.5%
netOptica cashback - cumpara lentile de contact, solutii intretinere si castiga bani online
Cashback 5%

Optica medicala, lentile de contact medicale

Conga by Optiblu este magazinul on line de optica medicala, numarul 1 in Romania. Conga, este brand Optical Network, importatorul si distribuitorul Safilo Grup in Romania (Hugo Boss, Carrera, Gucci, Dior, Polaroid, etc). Optical Network este cea mai mare companie de optica medicala din Romania prin divizia de retail (Optiblu, Ono, Klarmann), divizia on line (Conga.ro) si divizia de distributie.
Comanda online lentile de contact, solutii de intretinere, picaturi oftalmice, ochelari de soare 100% originali, rame ochelari de vedere si accesorii.
Ofera cea mai variata gama de ochelari de soare originali, lentile de contact medicale si cosmetice (colorate), solutii de intretinere si accesorii. Pe site se regasesc peste 350 produse, in permanenta in stoc. Pentru a putea fi in permanenta competitivi, Conga.ro by Optiblu vine cu cele mai bune preturi, stoc mare de produse si promotii permanente. In anumite situatii putem asigura livrarea produselor in 2-4 ore.
Lentilele de contact au multiple avantaje pentru portul de zi cu zi: camp vizual mult marit fata de ochelari, insotit de vederea periferica buna, corectia vederii se realizeaza in orice directie a privirii, iar efectul psihologic si estetic este mult imbunatatit fata de ochelari.
Gama de lentile de contact este completata de solutii de intretinere si curatare, picaturi oftalmologice, accesorii pentru lentile de contact, iar fiecare pereche de ochelari de soare sau rame de vedere comandata de pe Conga este livrata in toc si beneficiaza de certificat de garantie (2 ani).
Pe Conga.ro, veti gasi o gama variata de lentile de contact (lentile zilnice, lunare, saptamanale, anuale; lentile cu dioptrii, pentru corectia viciilor de refractie sau lentile cosmetice), ochelari de soare 100% originali (dama, barbati si copii; in ton cu ultimele tendinte), rame pentru ochelari de vedere (adulti si copii) si accesorii de la branduri de renume. Toate acestea, la preturi avantajoase. In plus, lansam frecvent campanii cu reduceri si promotii atractive. Conga colaboreaza direct cu producatorii si distribuitorii oficiali al celor mai renumite branduri de ochelari de soare, lentile de contact si rame de vedere, astfel ai garantia ca achizitionezi produse 100% autentice, de calitate.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Conga cashback - cumpara optica medicala, lentile de contact medicale si castiga bani online

Categorii disponibile in Conga

  • Optica
  • Ingrijire personala si sanatate

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Cashback oferit:
  • 7.5% Lentile de contact
  • 5% Ochelari de soare
  • 3% solutii de intretinere, picaturi si accesorii
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Gunnar logo - cumpara ochelari protectie calculator, ochelari gaming si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acest site foloseste cookieInchide