CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Cadouri

Creativ Cards cashback - cumpara invitatii nunta botez evenimente accesorii si castiga bani

Creativ Cards cashback - cumpara invitatii nunta botez evenimente accesorii si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Creativ Cards

Cashback cu Creativ Cards castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de invitatii nunta botez evenimente accesorii inapoiem o parte din bani

Invitatii nunta botez evenimente accesorii

Creativ Cards este un magazin online ce comercializeaza articole pentru evenimente: invitatii de nunta, invitatii de botez si altele. Produsele noastre sunt de un real interes pentru clienti pe tot parcursul anului deoarece acoperim o gama variata de produse pentru evenimente.
Invitatii de calitate, confectionate manual, de cea mai buna calitate, special create pentru evenimentele importante din viata dumneavoastrea. Alege din modelele noastre de invitatii special concepute pentru a sarbatorii primul eveniment din viata copilului dumneavoastra.
Indiferent de tipul sau de cantitatea produselor CreativCards.ro pe care le comanzi, calitatea nu va avea de suferit niciodata. Fiecare produs va fi ambalat si transportat cu grija, astfel incat calitatea sa sa nu aiba de suferit pana ce comanda va ajunge la tine. Stim ca nu este usor sa alegi un cadou pentru o persoana draga, precum nu este usor nici sa organizezi un eveniment.
Creativ Cards a luat nastere din dorinta de a usura achizitionarea obiectelor personalizate, toate fiind aduse in acelasi loc – cadouri personalizate, materiale ajutatoare pentru evenimente, dar si materiale publicitare. Fiecare client este diferit, de aceea noi ne dorim sa aducem pe piata din Romania preturi avantajoase pentru produse intr-adevar de calitate, care sa fie accesibile pentru toata lumea.
O idee plina de personalitate, creativitate si seriozitate.

Invitatii de nunta


O noua gama de invitatii de nunta Creativ Cards la preturi super accesibile. Invitatie de nunta ECO, pentru tiparirea textului puteti alege orice culoare doriti, cu exceptia culorilor auriu si argintiu. Invitatie de nunta colectia popular, dupa receptionarea mail-ului cu formularul, noi ne ocupam de realizarea machetei pe care trebuie sa o confirmi dupa ce o verifici cu mare atentie. Invitatie de nunta, colectia Kristal, alege cantitatea de invitatii dorita. Invitatie de nunta colectia Alice, doar dupa confirmarea dumneavoastra se va tipari comanda. Invitatie de nunta colectia Concept, termenul de realizare al invitatiilor este intre 5-10 zile lucratoare.

Invitatii de botez Creativ Cards


Invitatie de botez Creativ Cards superbaby, daca doriti ca realizarea invitatiilor sa se realizeze in sistem de urgenta , 48-72 ore, trebuie sa ne contactati telefonic. Invitatie de botez puzzle Mickey, alege varianta in care doresti sa achizitionezi invitatiile: "Tiparite" sau "Tiparite si Asamblate". Invitatie de botez pasaport, plaseaza comanda si descarca formular invitatii. Invitatie de botez trasura, pentru a putea comanda trebuie sa urmati cativa pasi simpli. Invitatie de botez fairy, daca consideri ca este mai simplu ne poti trimite datele pentru invitatii si pe whatssapp.

Accesorii de nunta


Marturie saculet Creativ Cards plic de bani nunta. Cutie pentru dar, Meniu nunta, Marturie cutie. Numar de masa nunta, Interior plic. In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Istoric comenzi.

Accesorii de botez


Meniu botez, costul realizarii in sistem de urgenta este de 100 lei. Plic de bani botez, Marturie cutie botez. Numar de masa botez, atentia la detalii este nelipsita, indiferent de tipul produsului ales. Creativ Cards reuseste prin pasiune si creativitate, sa duca cele mai simple idei peste asteptari. Locul potrivit pentru cele mai frumoase cadouri personalizate.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Floria logo - cumpara buchete de flori, cosuri cu flori, trandafiri si castiga bani online
Cashback 6%
FlorideLux logo - cumpara buchete flori si aranjamente florale si castiga bani online
Cashback 6.5%
Mindblower cashback - cumpara cadouri haioase, idei cadou si castiga bani online
Cashback 5.5%
Celebook cashback - cumpara fotocarti, albume foto personalizate si castiga bani online
Cashback 4%
Tiparo cashback - cumpara cadouri personalizate si decor personalizat si castiga bani online
Cashback 10%

Creativ Cards cashback - cumpara invitatii nunta botez evenimente accesorii si castiga bani online

Categorii disponibile in Creativ Cards

  • Cadouri
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

CityFlowers logo cumpara buchete de flori, aranjamente florale, plante, cosuri si castiga bani online
Cashback 5%
GiftDay logo cumpara cadouri personalizate huse tricouri sacose cani covorase si castiga bani online
Cashback 5%
Creativ gift logo cumpara cadouri personalizate tricouri cani sorturi si castiga bani online
Cashback 7.5%
Giftwow cashback - cumpara idei cadouri haioase, amuzante aniversare si castiga bani online
Cashback 2.5%
3Gifts cashback - cumpara cadouri traditionale haioase, barbati, femei si castiga bani online
Cashback 7.5%
Acest site foloseste cookieInchide