CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii financiare

CreditFix cashback - aplica pentru un credit rapid online, pe termen scurt si castiga bani

CreditFix logo - aplica pentru un credit rapid online, pe termen scurt, nebancare si castiga bani online
Primesti 22.5 lei cash back

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


CreditFix

Cashback cu CreditFix castiga bani online la toate imprumuturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la aplicarea pentru un credit rapid online, pe termen scurt, nebancare IFN

Credit rapid online, pe termen scurt, nebancare

CreditFix IFN ofera credite rapide pe termen scurt. Pentru a putea solicita un credit rapid, un client, trebuie doar sa selecteze suma si perioada dorita pe site-ul creditfix.ro, sa completeze cererea de credit si sa incarce copia C.I. si extrasul de cont al cardului de salariu pe ultima luna incheiata. Oferim credite de pana la 2000 de lei pentru o perioada de maximum 55 de zile.
Pentru primul imprumut, de pana la 500 de lei, dobanda este zero!
Dupa finalizarea aplicatiei clientul poate primi banii pe cardul de salariu in aceeasi zi. Imprumuturile oferite de institutia noastra se adreseaza celor care au un venit lunar constant incasat pe un card bancar, chiar si celor cu pensii sau salarii mici si care avand de rezolvat o problema urgenta au nevoie de bani pe termen scurt. Conditiile de creditare si eligibilitate sunt si conditiile ca un lead sa fie considerat valid:

  • varsta cuprinsa intre 18 ani si 70 de ani
  • incasarea venitului pe card
  • venit lunar net de minim 500 de lei
  • completarea cererii de credit CreditFix
  • trimiterea /incarcarea documentelor necesare aprobarii (copie CI si extras de cont pe ultima luna)
Acceptam si persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit. Suntem o institutie financiara nebancara autorizata de Banca Nationala a Romaniei, fiind inscrisa in Registrul General cu numarul RG-PJR-43-110296.
0% dobanda la primul credit pentru sume pana la 2000 LEI!
Perioada maxima de returantre credit 62 zile.
Dupa data scadentei se va percepe o dobanda penalizatoare zilnica in valoare de 1,2% din suma imprumutata pe fiecare zi de intarziere.

Credit online urgent

Aplica pentru un imprumut online Urgent de la CreditFix. Daca ai nevoie de un credit online rapid, in regim de urgenta, atunci apeleaza la noi si in doar cateva ore iti aprobam imprumutul rapid, fara acte, de la al doilea credit. Avantajele acestui credit sunt urmatoarele: il obtii rapid cu minim de documente fara sa te deplasezi la o agentie si fara comisioane sau costuri de administrare. Pentru a putea APLICA la un credit online urgent trebuie sa ai cel putin 18 ani si sa ai un venit lunar de cel putin 500 lei pe care sa-l primesti pe un card bancar.

Credit pe termen scurt

Creditul pe termen scurt Credit Fix este creditul oferit pe o perioada de maximum 55 zile care te ajuta atunci cand ai nevoie de bani rapid si nu ai de unde imprumuta. Poti achita creditul si anticipat, fara niciun fel de penalitate, iar dobanda se va calcula pana la data la care vei achita.

Credite nebancare

Creditul rapid nebancar CreditFix este un nou produs oferit de institutiile financiare nebancare. Imprumuturile nebancare sunt solicitate intr-un numar mare in ultimii ani, atat ca urmare a conditiilor drastice de acordarea de credite impuse de banci, insa si pentru usurinta cu care se poate obtine imprumutul nebancar. Banii ii poti avea in cel mai scurt timp posibil de la finalizarea aplicatiei si trimiterii documentelor necesare aprobarii cererii.

Credit cu buletinul

De la CreditFix poti obtine simplu si rapid un credit de maxim 1000 lei doar cu buletinul si extrasul de cont pe luna precedenta la primul credit. Daca ai avut deja un credit si ai un istoric bun la noi, nu ti se vor mai solicita documente. Solicitarea ta va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil iar banii vor fi transferati imediat in contul tau de salariu sau pensie.

Credit pentru pensionari

CreditFix iti ofera ocazia sa obtii credite pentru pensionari fara limita de varsta, in valoare de maximum 3000 de lei, astfel incat sa iti poti satisface nevoile, sa desfasori activitati la care ai visat dintotdeauna, sa calatoresti sau, pur si simplu, sa iti rezolvi problemele cu care te confrunti zilnic. Asadar, in cazul in care iti doresti sa primesti credite pentru pensionari cu pensii mici, tot ce trebuie sa faci este sa completezi cererea de pe site-ul nostru.

Credit IFN

Creditul IFN este un credit oferit de institutii financiare nebancare, mult mai accesibile fata de creditele bancare. Nu sunt cerute garantii, giranti, comisioane sau alte tipuri de taxe pentru analiza si gestionare. Beneficiarul poate alege termenul de rambursare a imprumutului, cat si suma solicitata pentru acest interval de timp. CreditFix pune la dispozitia oricarui client posibilitatea de a beneficia de consultanta gratuita pentru acordarea unui credit ifn.
In cazul in care nu sunt respectate conditiile de eligibilitate sau nu ne pui la dispozitie documentele necesare, imprumutul solicitat nu va putea fi acordat.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Castiga bani la creditele Viva credit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 20 Lei
provident.ro cashback - castiga bani la toate imprumuturile obtinute
Cashback 10 Lei
Hora Credit cashback - cumpara oferte credite online, imprumut 0% dobanda si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
Credius.ro cashback - castiga bani online la cereri de credit
Cashback 75 Lei
Ferratum cashback - cumpara primul credit gratuit 0 comision, 0 DAE si castiga bani online
Cashback 35 Lei

CreditFix cashback - aplica pentru un credit rapid online, pe termen scurt, nebancare si castiga bani online

Informatii contact CreditFix

Tip companie: Organization
Nume companie: Credit Fix I.F.N. SA
Telefon: 0040374475000
Email: contact@creditfix.ro
Adresa: Splaiul Unirii Nr.16, Et.4, Muntenia Business Center, Bucuresti, Sector 4, 040035, Romania

Categorii disponibile in CreditFix

  • Servicii financiare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

AXI Card logo aplica la credit nevoi personale, cu card atasat, imprumut rapid si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
IQ Option logo cumpara cumparare crypto tranzactionare actiuni forex si castiga bani online
Cashback 17.5%
CuraDebt logo cumpara decontarea datoriilor, scutirea datoriei gestionarea si castiga bani online
Cashback 80 Lei
Nibble Finance logo investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani online
Cashback 0.7%

Recenzii si pareri CreditFix

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide