CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Oferta inactiva - Crime Scene Press cashback - cumpara reviste calendare carti mystery thriller si castiga bani

Crime Scene Press logo cumpara reviste calendare carti mystery thriller si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Crime Scene Press

Cashback cu Crime Scene Press castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de reviste calendare carti mystery thriller inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 4.5%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
SoundCreation logo - cumpara instrumente muzicale si castiga bani online
Cashback 1.5%
Nemira logo - cumpara carti si ebooks, carti copii, fictiune si castiga bani online
Cashback 5%

Reviste calendare carti mystery thriller

CRIME SCENE PRESS este singura editură din ţară cu un program dedicat în exclusivitate literaturii mystery thriller. Printr-o selecţie riguroasă a titlurilor, girată de către George Arion, cel mai bun scriitor de suspans din România, editura urmărește promovarea genului în rândul cititorilor, arătând faptul că mystery thriller este, de multe ori, o expresie literară la fel de valoroasă ca oricare alta. Planul editorial Crime Scene Press cuprinde atât autori români cât și străini, clasici, dar și contemporani, care reprezintă repere de valoare pentru timpul sau spaţiul cultural din care provin.

Reviste Crime Scene Press


Magazinul Verde, noul număr al revistei, nr. pagini: 68. Almanah Rebus de Buzunar Crime Scene Press. Almanah Rebus 2022, o carte pentru vacanță și nu numai.

Calendarele


CALENDAR CÂINI, dimensiuni: 230 x 110 mm, full color. CALENDAR PISICI, copertă: DCL 200 g/m2. Crime Scene Press CALENDAR PĂSĂRI, hârtie: DCL 130 g/m2. CALENDAR WILDLIFE ÎN ROMÂNIA, dimensiuni: 310 x 425 mm. CALENDAR SPIRITUAL, dimensiune 580 x 310mm. CALENDAR ARANJAMENTE FLORALE, copertă: DCL 200 g/m2.

Crime Scene Press carti mystery thriller


Clubul Crimelor de Joi Crime Scene Press, autor Richard Osman, ajutați de o tânără polițistă dornică să se afirme. Aer rarefiat, Ann Cleeves este considerată noua Agatha Christie a literaturii britanice. Întuneric autor Ragnar Jonasson, primul volum din seria bestseller Hulda. Mâna care închide ochii de George Arion, angoasele personajelor se confundă cu angoasele scriitorului. Stare de teroare de Hillary Rodham Clinton, Louise Penny, captivantă, extrem de credibilă.
Dragă Poona de Karin Fossum Crime Scene Press, un thriller procedural de excepție, obsedant, cu atmosferă unică și care te face să te întrebi ce monștri poate naște hazardul. Adevărul absolut de James Rayburn, o poveste brutală, violentă, cu răsturnări de situație ingenioase. Calea răzbunării autor Antonin Varenne Crime Scene Press, un roman care vă va bântui încă mult timp după ce terminați să îl citiți. Noaptea de Sfântul Andrei de Oana Stoica-Mujea, Iolanda, eroina pe care a creat-o, este afectată psihologic de către propria-i familie și duce zilnic o luptă să se echilibreze. BOX 88, nimeni nu scrie thrillere de spionaj mai captivante decât Charles Cumming. Ultima vînătoare de Jean-Christophe Grange, o carte care te captivează, te tulbură, te devorează încă de la prima pagină.
Pandemicon (hardcover) de Crime Scene Press, textele lor sunt o modalitate de eliberare de fricile care, în mod firesc, ne macină în această perioadă nefastă, cum n-a mai cunoscut omenirea de multă vreme. Caz închis de Stelian Țurlea, cheamă în scenă o sumedenie de personaje din diverse categorii sociale şi de vârste diferite. CrimeScenePress Ape moarte de Ann Cleeves, conflictul dintre cei care caută să-și păstreze tradițiile și cei care urmăresc ocazii de a pune în aplicare noile tehnologii e subtil ilustrat. Orb în zăpadă de Ragnar Jonasson, un mister uluitor din cel mai nordic oraș al Islandei, scris de unul dintre cei mai buni autori ai țării. Recviem pentru nimeni de Caius Dobrescu, cadențele ironice, insinuante, impertinente ale vocii ei se transformă, treptat, într-o legănare melancolică, tristă. Crime Scene Press fără simțuri de Stona Fitch, Eliott Gast e un tip care apreciază și se bucură de cele mai rafinate lucruri pe care i le oferă viața – delicatese, vinuri excelente, confort, muzică bună.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Crime Scene Press cashback - cumpara reviste calendare carti mystery thriller si castiga bani online

Informatii contact Crime Scene Press

Tip companie: Organization
Nume companie: Crime Scene Press SRL
Telefon: 0040213179137
Email: office@crimescenepress.ro
Adresa: Piața Presei Libere nr. 1, Corp A 1, parter, Bucuresti, Sector 1, 013701, Romania

Categorii disponibile in Crime Scene Press

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Editura Corint logo cumpara carti educationale, fictiune, non fictiune, pentru copii si castiga bani online
Cashback 4.5%
Voyo logo cumpara emisiuni seriale tv, filme online fara reclame si castiga bani online
Cashback 37.5%
Storycraft logo cumpara carti fictiune, aventura, dragoste, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 6%
Libraria cu idei logo cumpara carti, carti copii, jucarii, colectii art craft si castiga bani online
Cashback 3.5%
Editura Gama logo cumpara carti pentru copii cu povesti, montesori, cu activitati si castiga bani online
Cashback 7.5%

Recenzii si pareri Crime Scene Press

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide