CashBack > Servicii financiare

CryptoCoin cashback - cumpara vanzare cumparare bitcoin ether criptomonede si castiga bani

CryptoCoin cashback - cumpara vanzare cumparare bitcoin ether criptomonede si castiga bani online
Primesti 2.15 Eur + 1.25 Eur cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Eur)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


CryptoCoin

Cashback cu CryptoCoin castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de vanzare cumparare bitcoin ether criptomonede inapoiem o parte din bani

Vanzare cumparare bitcoin ether criptomonede

CryptoCoin Pro SRL este o companie specializata in vanzarea si cumpararea de Bitcoin, precum si a altor criptomonede.
Echipa noastra este dedicata pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri, oferind o selectie tot mai mare de oportunitati de tranzactionare si de investire.
Profitati acum de oportunitatile de tranzactionare cu criptomonede.
Poti stoca in siguranta criptomonedele direct in contul tau.
Credem cu tarie in puterea inovatiei in lumea financiara. Misiunea noastra este sa oferim servicii de investitii, de cea mai inalta calitate si cu securitate avansata.
Suntem o echipa profesionista axata pe furnizarea celor mai bune servicii clientilor CryptoCoin.
Cautam intotdeauna noi oportunitati de investitii si noi parteneri pentru a maximiza investitiile actuale si viitoare.
Platformele noastre faciliteaza schimbul intre monede conventionale si tokeni / monede virtuale si tokeni, precum si tranzactiile cu VISA/MasterCard si Transferuri Bancare, largind astfel audienta tinta a proiectului.
Platforma All-In-One CryptoCoin.pro poate actiona si ca un portofel virtual, oferind investitorului atat posibilitatea sa isi tina tokenii in siguranta, cat si sa cumpere sau sa vanda acesti tokeni folosind monede conventionale.
ACCES PRIN API – Toate datele sunt disponibile printr-un API usor de manevrat, inclusiv istoricul tranzactiilor pentru fiecare utilizator, documentele de KYC si de raportare a fodurilor, precum si o documentatie cuprinzatoare.
Card, Transfer Bancar & Transfer Wired, acoperim toate tipurile de plati, precum si tranzactii cu VISA/Mastercard si Transfer Bancar prin SEPA.
Produsele si serviciile noastre sunt create sa sustina ICO-urile pe toata durata acestora de dezvoltare si sa le ajute sa depaseasca orice bariera de a investi sau adoptie, oferind siguranta din punct de vedere al reglementarilor si cu sustinere din partea bancilor.
CryptoCoin.Pro ofera proiectelor pe Blockchain o lista de solutii pentru imbunatatirea fazei de pre-vanzare. Folosind CryptoCoin.Pro, tokenii pot fi vanduti atat direct pentru monede conventionale (Carti de Credit, Transfer Bancar), cat si pentru monede virtuale (ETH / BTC).
CryptoCoin.PRO ofera solutii pentru a achizitiona monede virtuale direct cu monede conventionale, prin intermediul cartilor de credit (MasterCard, VISA) si ajuta fondatorii de ICO sa isi acopere nevoia de lichiditate rapid.
Garantam asigurarea veridicitatii fodurilor fiind o enitate licentiata care asigura corpurile de reglementare si bancile de provenienta corecta a banilor.
Servicii reglementate si aprobate de catre banci de "Cunoastere si verificare a clientului", care acopera atat procesul cat si procesarea datelor, urmand o procedura stricta si reglementata, bazata pe ghidul celor mai bune practici.
Asigurarea relatiilor cu institutii bancare, de la stabilirea si intretinerea acestora, la asigurarea conversiei intre crypto monede si monede conventionale, precum si implementarea tuturor metodelor de plata necesare.
Platforma CryptoCoin este acreditata de exchange pentru proiecte pe Blockchain.

Alte magazine recomandate

Credius.ro cashback - castiga bani online la cererile de credit
Cashback 2.5%
provident.ro cashback - castiga bani la toate imprumuturile obtinute
Cashback 10 Lei
Castiga bani la imprumuturile Telecredit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 10 Lei
Castiga bani la creditele Vivacredit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 20 Lei
CreditFix cashback - aplica pentru un credit rapid online si castiga bani online
Cashback 10 lei

CryptoCoin cashback - cumpara vanzare cumparare bitcoin ether criptomonede si castiga bani online

Categorii disponibile in CryptoCoin

  • Servicii financiare
Acest site foloseste cookieInchide