CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Oferta inactiva - CTemplar cashback - cumpara servicii criptare email, plati email securizate si castiga bani

CTemplar logo cumpara servicii criptare email, plati email securizate si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


CTemplar

Cashback cu CTemplar castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de servicii criptare email, plati email securizate inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Servicii criptare email, plati email securizate

Inspirat in modurile cavalerilor templieri medievali, posta CTemplar a fost creata pentru a oferi o posta criptata anonima si de la capat la cap, pentru oricine are nevoie de comunicatiile lor ferite de ochii curiosi. Noi, la CTemplar, recunoastem valoarea in criptografie si criptomoneda, de unde si numele CTemplar sau Cripto Templier.
Protejati-va datele profesionale si personale folosind un e-mail criptat anonim si sigur.
Suntem detinute in mod independent, finantate, iar partile-cheie ale bazei noastre de cod sunt eliberate public sub o licenta permisa de tip open-source. Subventiile guvernamentale si corporative si propunerile de investitii pe care le-am vazut au fost intotdeauna concepute pentru a incalca confidentialitatea utilizatorului nostru. Prin urmare, refuzam activ toate investitiile sau subventiile din partea guvernelor si corporatiilor.

Protejati-va datele cu CTemplar

Cel mai dedicat serviciu de e-mail pentru confidentialitate si securitate, tehnologia de ultima ora CTemplar ofera caracteristici premium unice pentru protectia e-mailurilor. Stiati ca toate e-mailurile pe care le trimiteti si le primiti sunt inregistrate permanent in centre de date accesibile guvernelor si marilor corporatii?
Serviciile noastre de criptare codifica subiectul e-mailului, corpul continutului si contactele. Nimeni, cu exceptia dvs. si a persoanei la care trimiteti e-mailul, nu il poate accesa. Nici macar noi.

Caracteristici CTemplar

Folosim o tehnologie de parola fara cunostinte care garanteaza o protectie absoluta. CTemplar nu va cunoaste parola sau expresia de acces PGP. Pe masura ce predicam anonimatul, il practicam si noi. CTemplar este singurul serviciu de e-mail care accepta plati anonime, inclusiv XMR si BTC. Platile cu cardul sunt, de asemenea, acceptate, daca preferati. Dezvoltarea noastra include aplicatii mobile personalizate, inclusiv suport pentru F-Droid. De asemenea, va puteti accesa e-mailurile in siguranta folosind aplicatiile CTemplar Apple sau Google Play de pe dispozitivele dvs. preferate.
Ne protejam utilizatorii de scripturi rau intentionate folosind SRI, ceea ce face CTemplar imun la atacurile Man-in-the-Middle si, de asemenea, ne asigura ca nici noi nu putem trimite niciun script rau intentionat de pe serverul nostru.
Toate e-mailurile trimise nu va pot fi urmarite. Nu va cunoastem adresa IP si folosim adresa IP a CTemplar pentru toate e-mailurile. in plus, cutiile postale nu sunt legate in niciun fel de adresele IP. Serverele Cloud au riscuri legale si de acces neautorizate. Folosim servere fizice situate in Islanda pentru a va proteja datele.

Securitate

Sustinem utilizarea anonima si nu stocam datele dvs. personale. Prin urmare, nu se poate face nimic care sa o dezvaluie. Folosim criptare puternica si tehnologii de ultima generatie. Acest lucru asigura confidentialitatea mesajelor dvs. Islanda are printre cele mai puternice legi privind confidentialitatea care permit utilizarea anonima si stergerea instantanee a datelor dvs. Protectia exclusiva cu 4 pereti a CTemplar garanteaza protectia completa a datelor de la perete la perete.

Locatie: Islanda

Interfata: engleza

Moneda: EUR


CTemplar cashback - cumpara servicii criptare email, plati email securizate si castiga bani online

Categorii disponibile in CTemplar

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Wondershare logo cumpara software productie video editare video creare editare pdf si castiga bani online
Cashback 15%
Acest site foloseste cookieInchide