CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani

Curs Titi Aur logo cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Primesti 4% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Curs Titi Aur

Cashback cu Curs Titi Aur castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cursul de conducere defensiva ATA inapoiem o parte din bani

Cursul de conducere defensiva ATA

Curs Titi Aur platforma de cursuri online a Academiei Titi Aur.
ACADEMIA TITI AUR, cel mai performant mediu pentru conducatorii auto de toate varstele in conducerea defensiva. Dispune de autodrom ce se intinde pe 12.5 hectare si cuprinde opt zone diferite de teste auto. Titi Aur este cel care pentru prima data a initiat si dezvoltat in Romania cursul de conducere defensiva.
Platforma cursATA contine partea teoretica a cursului de conducere defensiva. Este transpusa online prin 67 de video cu Titi Aur care explica toate capitolele in detaliu cu video si animatii specifice. Cursantii care parcurg on-line acest curs, pot ulterior sa se inscrie si la proba practica din cadrul autodromului Academia Titi Aur.
Produsul cursul on-line de conducere defensiva este singurul produs on-line de acest gen de pe piata si este construit ca urmare a 20 de ani de experienta in acest domeniu.
Curs online de conducere defensiva, un mod inovativ de aprofundare a cunostintelor, ce urmareste pregatirea conducatorilor auto prin metode alternative de invatare.
Dupa un curs online de conducere defensiva, veti deprinde un comportament mai constient de riscurile existente in traficul cotidian. Informatiile sunt structurate pe capitole, astfel incat, dupa finalizarea online a modulului teoretic, sa va puteti verifica cunostintele acumulate si sa continuati, daca doriti, cu modulul practic pe autodromul Academiei Titi Aur. Scopul cursului de conducere defensiva ATA, prin cele doua module: teorie si practica, este de a imbunatati stilul de conducere a autoturismului, indiferent de vechimea si experienta soferilor.
Energia instructorilor ATA vine din dorinta permanenta de a invata, de a avea rezultate si de a reusi. La Cursuri Titi Aur, trainerii urmaresc un proces continuu de pregatire, astfel incat sa adapteze eficient experienta si rezultatele cu metode noi de invatare, pentru o inalta performanta a cursurilor.
Reprezinta partea de teorie a cursului de conducere defensiva pe care il derulam la ATA, insa, prin aceasta platforma, aveti posibilitatea de aprofunda notiunile, individual, urmarind materialele video.
Pasul urmator, dupa finalizarea teoriei online si testarea cunostintelor, este sa veniti la Cursuri Titi Aur. Pentru modulul practic aveti incluse ACTIVITATI SUPLIMENTARE fata de cursul standard de conducere defensiva!
Avantajele parcurgerii unui curs online de conducere defensiva Curs Titi Aur: riscul producerii unui accident grav scade considerabil, diminuarea costurilor de intretinere si exploatare a masinii, daca inveti sa conduci defensiv, reduci consumul de combustibil.

Modul teoretic curs Titi Aur


Explica, capitol cu capitol, cum poti ajunge sa creezi o legatura sofer-masina, indiferent de vechimea pe care o ai sau de prezenta/lipsa unor incidente neplacute. Ai parcurs toate capitolele cursului online de conducere defensiva.Felicitari! Pentru a finaliza MODULUL TEORETIC, trebuie sa continui cu etapa de EXAMINARE. ti-am pregatit 20 de intrebari din continutul cursului, la care trebuie sa raspunzi intr-un interval de max. 5 minute. Pentru a fi declarat admis, numarul minim de RASPUNSURI CORECTE este de 15.
Programeaza-te, la alegere, intr-o grupa de curs pentru practica.

Avantajele parcurgerii online a unui curs conducere Titi Aur


  • Titi Aur iti explica pas cu pas ce inseamna sa conduci defensiv
  • Poti fi oriunde si poti parcurge cursul in functie de programul tau
  • Ai o perioada de 3 luni in care vei aprofunda toate capitolele video
  • Vei intelege usor notiunile explicate, pentru ca materialele sunt ilustrate
  • La final iti vei testa singur(a) cunostintele si vei putea relua evaluarea

Inforamtii modul teoretic curs Titi Aur


Toate activitatile incluse in modulul practic al cursului de conducere defensiva sunt gandite sa duca conducatorul auto la limita, in conditii de siguranta. Pentru a finaliza cursul de conducere defensiva, ai nevoie sa pui in practica ceea ce ai invatat online. Te asteptam pe autodromul Academiei Titi Aur, unde si-am pregatit o serie de simulatoare indoor si outdoor, care te vor ajuta sa constientizezi si sa inveti cum sa reactionezi la volan.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

ITuniversity cashback - cumpara cursuri video securitare hacking blockchain si castiga bani online
Cashback 15%
Photoinsights cashback - cumpara cursuri fotografie online, workshop photo si castiga bani online
Cashback 5%
Rosetta Stone logo cumpara cursuri limba engleza invata lectii online si castiga bani online
Cashback 5%
Lingoda logo cumpara invata online limbi straine cursuri engleza si castiga bani online
Cashback 112.5 Lei
Online Mastery logo cumpara curs certificat Marketing Online platforma si castiga bani online
Cashback 10%

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online

Categorii disponibile in Curs Titi Aur

  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Eduonix logo cumpara tutoriale online cursuri training invatare si castiga bani online
Cashback 17.5%
Udemy logo cumpara cursuri online invata programare C# git engleza si castiga bani online
Cashback 7.5%
Skillshare logo cumpara cursuri online, predare online clase video si castiga bani online
Cashback 50.85 Lei
Acest site foloseste cookieInchide