CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Primesti 4% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Curs Titi Aur

Cashback cu Curs Titi Aur castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cursul de conducere defensiva ATA inapoiem o parte din bani

Cursul de conducere defensiva ATA

Platforma de cursuri online a Academiei Titi Aur.
ACADEMIA TITI AUR, cel mai performant mediu pentru conducatorii auto de toate vârstele în conducerea defensiva. Dispune de autodrom ce se întinde pe 12.5 hectare si cuprinde opt zone diferite de teste auto. Titi Aur este cel care pentru prima data a initiat si dezvoltat in Romania cursul de conducere defensiva.
Platforma cursATA contine partea teoretica a cursului de conducere defensiva. Este transpusa online prin 67 de video cu Titi Aur care explica toate capitolele in detaliu cu video si animatii specifice. Cursantii care parcurg on-line acest curs, pot ulterior sa se inscrie si la proba practica din cadrul autodromului Academia Titi Aur.
Produsul cursul on-line de conducere defensiva este singurul produs on-line de acest gen de pe piata si este construit ca urmare a 20 de ani de experienta in acest domeniu.
Curs online de conducere defensiva, un mod inovativ de aprofundare a cunostintelor, ce urmareste pregatirea conducatorilor auto prin metode alternative de invatare.
Dupa un curs online de conducere defensiva, veti deprinde un comportament mai constient de riscurile existente in traficul cotidian. Informatiile sunt structurate pe capitole, astfel incat, dupa finalizarea online a modulului teoretic, sa va puteti verifica cunostintele acumulate si sa continuati, daca doriti, cu modulul practic pe autodromul Academiei Titi Aur. Scopul cursului de conducere defensiva ATA, prin cele doua module: teorie si practica, este de a imbunatati stilul de conducere a autoturismului, indiferent de vechimea si experienta soferilor.
Energia instructorilor ATA vine din dorinta permanenta de a invata, de a avea rezultate si de a reusi. La Academia Titi Aur, trainerii urmaresc un proces continuu de pregatire, astfel incat sa adapteze eficient experienta si rezultatele cu metode noi de invatare, pentru o inalta performanta a cursurilor.
Reprezinta partea de teorie a cursului de conducere defensiva pe care il derulam la ATA, insa, prin aceasta platforma, aveti posibilitatea de aprofunda notiunile, individual, urmarind materialele video.
Pasul urmator, dupa finalizarea teoriei online si testarea cunostintelor, este sa veniti la Academia Titi Aur. Pentru modulul practic aveti incluse ACTIVITATI SUPLIMENTARE fata de cursul standard de conducere defensiva!
Avantajele parcurgerii unui curs online de conducere defensiva: riscul producerii unui accident grav scade considerabil, diminuarea costurilor de intretinere si exploatare a masinii, daca inveti sa conduci defensiv, reduci consumul de combustibil.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

GoldenSite cashback - cumpara cursuri video DVD, cursuri format electronic si castiga bani online
Cashback 25%
Cursuri BeStoryTeller cashback - cumpara curs prajituri fructe in ciocolata si castiga bani online
Cashback 20 Eur
Centrul Unirea cashback - cumpara cursuri limbi straine, meditatii scolare si castiga bani online
Cashback 5%
Programarea Succesului cashback - cumpara cursuri online de Leadership si castiga bani online
Cashback 10%

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online

Categorii disponibile in Curs Titi Aur

  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide