CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

CV perfect cashback - cumpara servicii redactare CV scrisoare de intentie teste si castiga bani

CV perfect logo cumpara servicii redactare CV scrisoare de intentie teste si castiga bani online
Primesti 5.25% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


CV perfect

Cashback cu CV perfect castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de servicii redactare CV scrisoare de intentie teste inapoiem o parte din bani

Servicii redactare CV scrisoare de intentie teste

CV perfect este un serviciu unic de redactare cv si scrisori de intentie prin faptul ca este 100% personalizat si adaptat nevoilor clientilor nostri care cauta o oportunitate de angajare in job-ul dorit. CV Perfect te asigura ca intri pe lista scurta a candidatilor invitati la interviu. CV Perfect iti ofera serviciul profesional de redactare CV si Scrisoare de Intentie si te pregateste pentru interviu astfel incat sa iti maximizezi sansele de reusita. CV Perfect iti sta alaturi si te sfatuieste in legatura cu dezvoltarea carierei tale.
Redactare CV si Scrisori de Intentie personalizate de catre specialisti in domeniu, cu experienta in activitatile de selectie si recrutare pentru companii romanesti sau multinationale.
Indiferent ca esti la inceput de cariera sau cauti sa-ti pui in valoare experienta dobandita in ani de activitate profesionala este bine sa stii cum este vazut CV-ul tau de catre recruteri cu experienta. Pentru ca, inevitabil, vei fi evaluat de catre unul dintre ei. Procesul de redactare a CV-ului perfect si s Scrisorii de Intentie trebuie sa reprezinte o oportunitate de a-ti pune intrebari si a te autoevalua.

Pachete redactare CV


Serviciul Redactare CV – START, de catre profesionisti in recrutare care stiu ce trebuie sa contina si cum trebuie sa arate un CV. Pachetul Basic va garanteaza un CV scris de specialisti pentru a pune intr-o lumina puternica si relevanta putina experienta pe care o aveti. Pachetul Premier – Avantaj Competitiv – include: CV scris de profesionisti in domeniu, Scrisoare de Intentie CV perfect, Introducere CV nou sau Actualizare CV existent la doua site-uri de job-uri.
Pachetul Pro – Cariera de succes, specialistii nostri vor pune in evidenta toate realizarile cuantificabile si toate succesele.

Manuale pregatire interviu


Pregatire Interviu CV perfect Sesiune Online, Identificarea punctelor slabe si a punctelor forte, Identificarea obiectivelor de cariera pe termen scurt si mediu, Pozitionare strategica, Intrebari frecvente / raspunsuri recomandate. Manual Pregatire pentru Interviu CV perfect, Sfaturi despre cum trebuie sa te pregatesti pentru un interviu, Zeci de intrebari dintre cele mai intalnite la interviuri, Intrebari capcana, Raspunsurile cele mai asteptate, inteligente si surprinzatoare, sugestii despre cum sa raspunzi si cum sa te comporti la un interviu.

Specialistii CV-Perfect


Specialistii CV-Perfect au experienta intr-o mare varietate de domenii, experienta lor provenind din multi ani de lucru in domenii precum HR, recrutare, marketing, vanzari, operatiuni cu expunere la o multitudine de industrii si companii nationale sau multinationale. In cazul celorlalte servicii veti intra in contact direct cu unul dintre specialistii nostri si veti putea discuta in detaliu despre experienta sa.

De ce ai nevoie de cineva sa iti scrie CV-ul?


Specialistii nostri printre care se numara recrutori, head hunteri, copyrighteri, marketeri, oameni de vanzari vor analiza si vor critica CV-ul tau actual pentru a-l rescrie ca pe un document relevant pentru ceea ce esti tu ca persoana si profesionist.
Portofoliul CV perfect de servicii este gandit pentru a acoperi intreaga evolutie profesionala a unei persoane – de la absolventi care se straduiesc sa gaseasca primul loc de munca, profesionisti care urmaresc sa faca urmatoarea miscare in cariera, profesionisti cu experienta care doresc sa faca pasul spre o functie manageriala sau manageri cu experienta.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
CreditPrime cashback - cumpara imprumuturi, credite online cu dobanda 0 si castiga bani online
Cashback 22.5 Lei
Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 5 Lei
Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
2Performant logo - participa in programul de marketing afiliat, promovare magazine si castiga bani online
Cashback 50 Eur

CV perfect cashback - cumpara servicii redactare CV scrisoare de intentie teste si castiga bani online

Categorii disponibile in CV perfect

  • Servicii
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Nova Power Gas logo cumpara gaze naturale Câmpulung Moldovenesc electricitate si castiga bani online
Cashback 15 Lei
Slim ON logo cumpara abonamente antrenamente fitness sfaturi nutritie slabit si castiga bani online
Cashback 10%
IaBilet logo cumpara bilete online concerte teatru festivaluri stand-up arene si castiga bani online
Cashback 1%
Fiddmark logo cumpara card de cadouri servicii si oferte cu discount si castiga bani online
Cashback 7.5%
IMS Vintage Photos logo cumpara fotografii vechi, imagini vechi arhiva si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide