CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Ingrijire personala si sanatate

Daco Shoes cashback - cumpara saboti medicali, papuci de casa si castiga bani

Daco Shoes cashback - cumpara saboti medicali, papuci de casa si castiga bani online
Primesti 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Daco Shoes

Cashback cu Daco Shoes castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de saboti medicali, papuci de casa inapoiem o parte din bani

Saboti medicali, papuci de casa

Papucii Daco Shoes sunt confortabili si au fost creati cu focusul pe oamenii care lucreaza in industria alimentara, medicala sau conexe acestora. Sabotii Daco Shoes iti ofera tot ce ai nevoie de la o incaltaminte speciala pentru un job unde orele petrecute in picioare sunt cele mai multe.

Saboti medicali pentru femei la Daco Shoes


Saboti din piele 10 petali violeta, aceasta incaltaminte este recomandata in special celor care trebuie sa petreaca mult timp stand in picioare, oferind confort si stabilitate. Saboti medicali pentru femei 191707 alb, Saboti medicali 191708 blue, Brant cu memorie, Saboti din piele pentru dama 15 alb, cu talpa ortopedica, usori si confortabili. Exteriorul si interiorul este facut din piele perforata. Saboti autoclavabili Saniflex 140 verde, saboti chirurgicali autoclavabili femei Saniflex verzi, cu orificii de ventilatie, destinati personalului medical din medii solicitante: clinici, spitale, sali de operatie. Saboti din piele Daco 575 R alb, sunt prevazuti cu o bareta care se poate fixa dupa preferinta in fata sau in spate. Saboti din piele pentru dama 19 GRIGIO, tocul are inaltimea de 4 cm. Saboti din piele DACO 3062 BLUE, brantul este de asemenea din piele, este incaltaminte comoda si usoara, ofera confort si stabilitate.

Saboti medicali de barbati


Saboti medicali pentru barbatidin piele 3500 alb, talpa din poliuretan face incaltamintea foarte usoara. Saboti barbati din piele 56 alb, conceputi in special pentru industria alimentara, hoteliera si medicala. Saboti autoclavabili Saniflex 141 royal, cu orificii de aerisire in partea laterala, destinati personalului medical din medii solicitante: clinici, spitale, sali de operatie. Saboti medicali din piele Daco 5020 alb, talpa antiderapanta.

Papuci de casa pentru barbati


Papuci de casa pentru barbati Inblu: BG 30 tdm, sunt construiti sa se evidentieze, sunt rezultatul unui brand cunoscut si in care se are incredere. Papuci barbati de casa Inblu PO 61 blue de pe Daco Shoes, potrivit pentru sezonul toamna-iarna. Papuci de casa Inblu model: BG 30 NERO, produsele Inblu sunt colorate si sunt la cel mai bun raport calitate/pret. Papucii Inblu sunt fashion si trendy.

Papuci de casa pentru dama


Papuci de casa Inblu model: CI 72 GHIACCIO, numele Inblu reprezinta confort. Papuci de casa pentru dama Inblu CL 71 bordo, confectionati din burete si textile. Papuci de casa pentru femei Inblu CI 75 grigio, materiale usoare pentru confort sporit. Papuci de casa Inblu BJ 83 prugna, rezistenta la miros, usor de curatat, se usuca repede. Papuci de casa Inblu BJ 77 blue, cu talpa din poliuretan. Papuci de dama de casa Inblu EC 14 grigio, papucii Inblu sunt fashion si trendy.

Papuci de casa pentru copii


Papuci de casa de copii Befado 110P322 la Daco Shoes, sunt construiti sa se evidentieze, sunt rezultatul unui brand cunoscut si in care se are incredere. Papuci pentru copii de casa Befado 114X299, Papuci de casa Inblu B9 20 blue, Papuci de casa Befado 290X164.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Farmec cashback - cumpara produse cosmetice pentru ten par corp, machiaje si castiga bani online
Cashback 3.5%
CaliVita cashback - cumpara produse tratamente terapii naturiste si castiga bani online
Cashback 3%
Mattca cashback - cumpara suplimente, vitamine, cosmetice, apicole si castiga bani online
Cashback 3%
Oralix logo - cumpara periute de dinti, dusuri bucale, pasta de dinti si castiga bani online
Cashback 1.5%
Rangali cashback - cumpara produse cosmetice organice 100% naturale si castiga bani online
Cashback 4%

Daco Shoes cashback - cumpara saboti medicali, papuci de casa si castiga bani online

Categorii disponibile in Daco Shoes

  • Ingrijire personala si sanatate
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

ImunoFix logo cumpara purificator aer apa carne legume fructe generator ozon si castiga bani online
Cashback 5%
Aromateria logo cumpara uleiuri esentiale pure hidrolati difuzoare dilutie si castiga bani online
Cashback 5%
Ezen logo cumpara difuzoare aromoterapie uleiuri esentiale apa zen si castiga bani online
Cashback 4.5%
Fares logo cumpara ceaiuri medicinale traditionale siropuri tincturi si castiga bani online
Cashback 4%
Aronia Charlottenburg cashback - cumpara suc de aronia natural bio fructe desihidratate si castiga bani online
Cashback 3.5%
Acest site foloseste cookieInchide