CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Decoristic cashback - cumpara ceasuri, decoratiuni beton, cadouri, forme arhitecturale si castiga bani

Decoristic logo cumpara ceasuri, decoratiuni beton, cadouri, forme arhitecturale si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Decoristic

Cashback cu Decoristic castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de ceasuri, decoratiuni beton, cadouri, forme arhitecturale inapoiem o parte din bani

Ceasuri, decoratiuni beton, cadouri, forme arhitecturale

Magazin online Decoristic cu produse corporate și lifestyle din beton, realizate manual. Obiectele din beton, devin din ce în ce mai populare în designul interior modern datorită atractivității lor estetice și durabilității. Deținem o gamă variată de ceasuri unicat, obiecte decorative pentru casă și birou, aromaterapie, dar realizăm și trofee și premii custom-made pentru diverse companii.

Decorațiuni din beton Decoristic


Suport de Lumânări Nordic, din beton, în stil nordic, ce se armonizează cu orice spațiu din casă. Fie că este folosit în baie sau la o cină romantică, va adăuga o notă plăcută și călduroasă. Behållare – Suport Universal Decoristic, este perfect în baie pentru periuțele de dinți, pensule de make-up, pe birou pentru pixuri, creioane, în camera copilului. Suport de Lumânări Spa, din beton se va armoniza cu orice spațiu din casă. Mini Reni – Set 2 Bucăți, textură și un caracter unic pentru fiecare piesă. Tillandsia – Plantă Aeriană Decoristic, se hranesc exclusiv prin intermediul frunzelor. Smycken – Suport Pentru Bijuterii – Set 4 Conuri, petele ușoare, fisurile și bulele de suprafață sunt caracteristice betonului.

Ceasuri din beton


Ceas de Masă MINI Decoristic din beton este o completare modernă ideală pentru orice birou sau noptieră. Ceas de Perete – TERAZZO, acest ceas din beton a fost conceput printr-o tehnică diferită, ce implică mai multi pași, prin urmare o perioadă mai îndelungată de timp pentru realizarea lui. Ceas de Perete – DEEP OCEAN, este accesoriul suprem care oferă accentul perfect unui perete gol și înlocuiește cu ușurință un tablou sau o oglindă. Ceas de Perete Geometric – alb, sunt lucrate manual cu atenție la detalii. Folosim doar instrumente manuale fără nicio tehnologie avansată. Decoristic Ceas de Perete din beton PASSION, ceas din beton a fost conceput printr-o tehnică abstractă de artă, numită Acrylic pouring.

Forme arhitecturale din beton


Spiral – Minaretul Din Samarra, construit în secolulul IX, cel mai mare turn anexat unei moschei, cu o scară exterioară în spirală, ce duce până în vârf. Kupol – Suport de cărți Cupolă, decorative din beton Decoristic, realizate manual, sunt completarea perfectă pentru orice cameră și pot fi un cadou excelent pentru iubitorii de carte. Pot stiliza cu aspectul lor minimalist și adaugă un farmec unic oricărui design. Grön – Green City, formele arhitecturale au un impact vizual deosebit, ce se pretează decorării atât a locuințelor cât și a spațiilor de birouri. În combinație cu lichenii naturali, acestea transformă camera într-un loc mai primitor, mai sănătos și mai aproape de natură. Skog Hus – Căsuță cu Licheni, este alegerea câștigătoare, întrucât lichenii nu au nevoie de îngrijire, nici măcar de irigare.

Decoristic Aromaterapie


Lumânare IRRESISTIBLE – Mystery Decoristic, ce surprinde cu parfumul irezistibil, realizată din ceară de soia și turnată manual într-un recipient din beton. Set Suport și Bețișoare Parfumate, bețișoarele sunt realizate manual în India, dintr-un amestec de plante, infuzat printr-o tehnică specială, ce permite parfumului să se degaje treptat, cu o intensitate optimă. Lumânări Parfumate Xmas Edition, mirosul dulce al portocalei și proprietățile liniștitoare și calmante ale scorțișoarei creează un amestec irezistibil si o ambianță confortabilă și caldă în casa ta. Decoristic Lumânări Parfumate Flower Power, delectează–ți simțurile cu un buchet floral intens cu flori de iasomie și frezie, armonizate cu note elegante de iris și mosc.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.75%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
Mobila Laguna cashback - cumpara mobilier dormitor, bucatarie living, horeca si castiga bani online
Cashback 1.25%
Lenjerii de pat CumparaMisim logo - cumpara lenjerii castiga bani online
Cashback 1.5%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%

Decoristic cashback - cumpara ceasuri, decoratiuni beton, cadouri, forme arhitecturale si castiga bani online

Informatii contact Decoristic

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: Living House Consult & Deco SRL
Telefon: 0040736287271
Email: team@decoristic.ro
Adresa: Intrarea Triaj, nr 6, bl 5, ap 2, Ploiesti, Prahova, 100521, Romania

Categorii disponibile in Decoristic

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Bloomeria logo cumpara buchete flori, aranjamente florale, flori la cutie si castiga bani online
Cashback 7.5%
Camera de vis logo cumpara tablouri canvas, decoratiuni textile personalizate si castiga bani online
Cashback 7.5%
Light Smart logo cumpara becuri LED, plafoniere, sporuri, iluminat exterior si castiga bani online
Cashback 2.5%
Aqua Romania logo cumpara fitre apa robinet, rezerve filtru apa, cartuse filtrare apa si castiga bani online
Cashback 10%
Magazinul Blitz logo cumpara articole casa, pentru animale, inele, mamici si castiga bani online
Cashback 12%

Recenzii si pareri Decoristic

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide