CashBack > Casa decoratiuni si gradina

DIPpanels cashback - cumpara trepte balustrade scari din lemn masiv si castiga bani

DIPpanels cashback - cumpara trepte balustrade scari din lemn masiv si castiga bani online
Primesti 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


DIPpanels

Cashback cu DIPpanels castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de trepte balustrade scari din lemn masiv inapoiem o parte din bani

Trepte balustrade scari din lemn masiv

DIPpanels.ro este brandul companiei DIP & GIP s.r.l, companie de familie, infintata in anul 1991. Printre brandurile pe care compania le mai detine se numara : Paradisul Acvatic si hotel ALINALEX din Brasov.
DIPpanels este singura platforma magazin online din Romania care se adreseaza direct consumatorului final, oferind acestuia posibilitatea de a customiza treptele din lemn conform nevoilor acestuia in mai putin de 2 minute.
Pana in prezent, DIPpanels s-a adresat exclusiv pietei vest-europene, unde, in 20 de ani de productie a livrat peste 4.5 milioane de metri patrati de panouri din lemn masiv(materia prima in prelucrarea treptelor). Produsele DIPpanels se bucura de numeroase certificari in domeniu, obtinute la institutii de prestigiu din Germania.
Cel mai simplu si sigur mod de a realiza scara interioara - IN 3D PASI : urmeaza cei 3 pasi simpli si paseste pe scara ta in numai 10 zile lucratoare. De la proiectare si pana la asamblare, serviciile Dippanels.ro sunt concepute pentru a-ti conserva resursele si pentru a-ti garanta rezultatul.
Trepte din lemn masiv 100% - Concepute pentru a oferi eleganta, dar in acelasi timp rezistenta, modelul Classic al treptelor de scara este realizat din lemn masiv de fag sau stejar, utilizand technologia Finger Joint.
Trepte din lemn pentru scari interioare Vintage (Stejar), treptele Vintage sunt realizate din lemn masiv de stejar si sunt tratate cu ulei destinat suprafetelor solicitate pentru a oferi o protectie sporita.
Blaturi din lemn masiv de fag sau stejar - Utilizate cel mai frecvent in productia blaturilor de bucatarie, blaturile din lemn masiv reprezinta solutia ideala pentru cei ce isi doresc sa integreze un element natural in decorul spatiului de locuit.
Blat de bucatarie Cherry (Cires), nobil, pentru proiecte unice, blaturile din lemn masiv de cires va vor rasfata privirile. Structura unica a fibrelor, caracterizate de rezistenta si elasticitate crescute, recomanda aceasta specie de lemn pentru utilizarea sa in elemente de mobilier de clasa superioara.
Balustrada din lemn masiv Line, cu design unic, conceput de Dippanels.ro ,cuprinde toate elementele necesare pentru a intregii scara interioara.
Balustrada din lemn, mana curenta U, este realizata din lemn masiv de fag sau stejar, prin tehnologia Finger Joint, are la baza designul nordic, minimalist, ce va lasa frumusetea naturala a lemnului sa fie punctul de rezistenta in aspectul scarii interioare.
Atunci cand te confrunti cu provocarile realizarii scarii interioare, nu este cazul sa mai accepti compromisuri. Creaza designul proiectului tau de la forma, culoare si pana la detalii complexe, cu ajutorul tehnologiei utilizate de Dippanels.ro.
Cel mai simplu si sigur mod de a realiza scara interioara - IN 3D PASI : urmeaza cei 3 pasi simpli si paseste pe scara ta in numai 10 zile lucratoare. De la proiectare si pana la asamblare, serviciile Dippanels.ro sunt concepute pentru a-ti conserva resursele si pentru a-ti garanta rezultatul.
Trepte din lemn | Scari interioare Blocks (Stejar), adevarata interpretare a masivitatii lemnului de stejar. Modelul Blocks al treptelor din lemn de stejar este alegerea ideala pentru scarile din lemn suspendate si nu numai.
Sistemul Multi Layer ofera treptelor de scara rezistenta sporita, astfel fiind solutia ideala pentru utilizarea in proiecte de scari interioare suspendate.

Alte magazine recomandate

SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Lenjerii de pat CumparaMisim cashback - cumpara lenjerii castiga bani online
Cashback 2.5%
ScauneOnline cashback - cumpara scaune si mese si castiga bani online
Cashback 4%
Bonami cashback - cumpara accesorii si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 3.5%
Decorino cashback - cumpara amenajari interoiare covoarare mochete si castiga bani online
Cashback 2.5%

DIPpanels cashback - cumpara trepte balustrade scari din lemn masiv si castiga bani online

Categorii disponibile in DIPpanels

  • Casa decoratiuni si gradina
Acest site foloseste cookieInchide