CashBack > Locuri de munca jobs

eComJobs cashback - aplica pesite de recrutare, locuri de munca in eCommerce si castiga bani

eComJobs cashback - aplica pe site de recrutare, locuri de munca in eCommerce si castiga bani online
Primesti 5% + 1 Lei cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


eComJobs

Cashback cu eComJobs castiga bani online la toate pachetele cumparate din acest site. La aplicarea pe site de recrutare, locuri de munca in eCommerce inapoiem o parte din bani

Site de recrutare, locuri de munca in eCommerce

eComJobs este primul si singurul site de recrutare dedicat industriei de eCommerce. Site-ul beneficiaza de un sistem de validare manual al CV-urilor inainte de a ajunge la companii, asadar calitatea CV-urilor este una mai ridicata fata de site-urile generaliste de recrutare.
Cauti sau oferi un loc de munca in cadrul unui magazin online? Suntem singurul site de recrutare dedicat magazinelor online.
In orice domeniu care se maturizeaza apare nevoia de pozitii specializate si, implicit, nevoia de specialisti care sa indeplineasca aceste cerinte. Aparitia unui astfel de site in peisajul comertului electronic din Romania nu face decat sa suplineasca o cerinta naturala a pietei si este in acelasi timp a aparitie bine-venita atat pentru specialisti cat si pentru angajatori.
Stim cu totii ca una dintre provocarile importante ale industriei de ecommerce este recrutarea. Sunt multi oameni care vor sa lucreze in domeniu si sunt multe companii care angajeaza - sunt sigur ca eComJobs.ro va fi un instrument util pentru ambele categorii.
Resursele umane specializate in e-commerce sunt o resursa vitala pentru orice business online, insa greu de gasit. eComJobs faciliteaza legatura intre cerere si oferta si simplifica foarte mult procesul de selectie.
Aceasta zona este intr-o continua dezvoltare, iar un astfel de site dedicat reprezinta o oportunitate, atat pentru candidati de a avea job-ul dorit, cat si pentru angajatori de a-si crea o echipa de oameni pasionati.
Pasiunea pentru un anumit domeniu (in cazul nostru eCommerce) constituie pentru multi proprietari de magazine online un important criteriu de angajare. De ce? Entuziasmul se identifica cu eficienta, cu ambiia de fi cel mai bun in domeniul in care profesam.
eCommerce-ul e in continua dezvoltare, asa ca e important sa fii la curent cu cele mai noi informatii din domeniu.
in e-commerce, in fiecare business, prima provocare este sa intelegi cine este clientul tau, sa ii vorbesti limba si sa gasesti un win-win intre obiectivele de business si obiectivele clientului tau.
Din ce probabil am vazut deja cu totii, mediul de lucru a devenit din ce in ce mai dinamic, mai volatil, lucrurile se intampla o viteza uriasa, se vor schimbari/implementari mai rapide in asa fel incat pe termen lung e mai rentabil sa ai oamenii tai de design, programare etc… mai observam ca oamenii isi schimb destul de des locul de munca. O buna stapanire a ecommerce-ului (pentru cine lucreza in marketing de exemplu) nu mai reprezinta de mult o provocare in materie de recrutare.
Cu cat gradul de specializare creste, cu atat si greutatea de a gasi oamenii doriti. De subliniat este ca oamenilor specializati si pasionati le plac provocarile, adica isi doresc sa experimenteze lucrul si cu alte nise, platforme, tehnologii. asadar putem spune ca sunt in cautare continua de oportunitati.

Alte magazine recomandate

eJobs cashback - cumpara serviciului CV Premium sau CV nou creat si castiga bani online
Cashback 0.5 Lei

eComJobs cashback - aplica pe site de recrutare, locuri de munca in eCommerce si castiga bani online

Categorii disponibile in eComJobs

  • Locuri de munca jobs
Acest site foloseste cookieInchide