CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

Oferta inactiva - Eden Shop cashback - cumpara intrerupatoare cu touch, prize Livolo si castiga bani

Eden Shop cashback - cumpara intrerupatoare cu touch, prize Livolo si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Eden Shop

Cashback cu Eden Shop castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de intrerupatoare cu touch, prize Livolo inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Spy Shop logo- cumpara sisteme de supravegheresi castiga bani online
Cashback 0.5%
Atu Tech logo - cumpara camere supraveghere video si castiga bani online
Cashback 2.5%
Badabum cashback - castiga bani online cu produesele IT&C la toate cumparaturile
Cashback 1%
Conectica cashback - cumpara cabluri, adaptoare, retelistica si castiga bani online
Cashback 3%
AVMall logo cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%

Intrerupatoare cu touch, prize Livolo

Noi, cei de la Eden Shop oferim cele mai inovative produse ce ofera superioritate functionala si estetica la un pret competitiv.
Pasiunea noastra pentru produsele inteligente se reflecta in tot ceea ce facem si dorim sa oferim clientilor nostri cea mai frumoasa experienta catre produsele smart.
Prizele si intrerupatoarele LIVOLO fac parte din generatia actuala a electricelor si se disting prin modele unice si moderne, ce ofera clientilor un plus de eleganta, siguranta si confort, toate aceste calitati oferind consumatorului cea mai buna experienta in iluminatul actual al locuintei.
Produsel noastre sunt ideale pentru apartamente, case, spatii birouri sau spatii comerciale.
Eden Shop va ofera a gama variata de intrerupatoare tactile marca Livolo, in diverse culori cu functii wireless, cap scara, dimmer,temporizator, sunerie, sau actionare jalezele. Prizele Livolo pot fi simple, duble, triple, si le poti folosi pentru internet, tv, hdmi, calculator.

Intrerupatoare tactile


Intrerupator simplu Livolo, Negru la Eden Shop, simplu tactil cu panou din sticla marca Livolo dispune de doua pozitii on/off si are led rosu si albastru design modern, rezistent la apa, zgarieturi si umiditate. Intrerupator tactil dublu, wireles pentru actionare jaluzele sau draperie, dublu tactil cu panou din sticla Crystal marca Livolo.

Intrerupatoare Livolo cu protocolul ZigBee


Intrerupatoarele tactile Livolo cu protocolul ZigBee te ajuta sa iti controlezi inteligent casa, deschizi garajul jaluzelele.
Smart Hub Livolo ZigBee control Wifi Wireless C700ZW, printr-o simpla comanda vocala poti controla intrerupatorul Livolo, pentru a aprinde si stinge becurile. Intrerupator simplu Wifi/cap scara Zig Bee, Livolo de la Eden Shop, design modern, rezistent la apa, zgarieturi si umiditate. Intrerupator dublu, Wifi cu protocol Zig Bee, functioneaza impreuna cu hub-ul Livolo cu protocol ZigBee.

Prize Livolo


EdenShop.ro va ofera o gama variata de prize cu rama din sticla marca Livolo.Prizele sunt construite din materiale de calitate superioara, dispun de panou frontal din sticla crystal securizata rezistent la zgarieturi apa si foc.
Priza tripla Schuko + Schuko + Tv-Calculator, disponibile in patru culori:alb, negru, auriu si argintiu. Priza cvadrupla Schuko Livolo, Argintiu, grad de protectie: IP20, certificari: CE,Rohs. Priza dubla TV + retea Calculator Livolo, Argintiu, compusa din rama sticla, module de functionare si rama metalica.

Intrerupator mecanic


Intrerupator mecanic dublu Livolo, cap-scara pe Eden Shop, ideal pentru case, birouri, magazine. Intrerupator mecanic simplu Livolo, cu panou din sticla Crystal marca Livolo. Sticla securizata, daca sparge, cticla se fragmenteaza in cioburi foarte mici, inofensive, astfel fiind asigurata siguranta si protectia persoaanelor.

Accesorii Livolo


Telecomanda universala Hub BroadLink RM PRO IR, RF, Wi-FI pe Eden Shop, wireless, acum poti comanda intrerupatoarele LIVOLO (si nu numai!) de pe telefonul mobil. doza LIVOLO, Doza montaj aparataj pe zidarie. Telecomanda tip breloc - 3 circuite, poate actiona 3 pozitii (A,B,C - actioneaza cate un bec, D - inchidere centralizata, stinge toate 3 becurile) sau la 1 intrerupator simplu wireless cu variator.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Eden Shop cashback - cumpara intrerupatoare cu touch, prize Livolo si castiga bani online

Categorii disponibile in Eden Shop

  • Electronice
  • Casa decoratiuni si gradina
  • IT&C
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

DronShop logo cumpara drone DJI, Autel, Parrot, FPV, Osmo si castiga bani online
Cashback 2%
Room alert logo cumpara servere monitorizare temperatura, fum senzori si castiga bani online
Cashback 3%
Robot World logo - cumpara aspiratoare robot piscina masini tuns iarba si castiga bani online
Cashback 1.65%
Mobilab cashback - cumpara Electronice si castiga bani online
Cashback 4%
Robofun cashback - cumpara arduino, raspberry PI, imprimante 3D, roboti si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acest site foloseste cookieInchide