CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Editura Atman cashback - cumpara carti spiritualitate, dezvoltare personala si castiga bani

Editura Atman cashback - cumpara carti spiritualitate, dezvoltare personala si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Editura Atman

Cashback cu Editura Atman castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti spiritualitate, dezvoltare personala inapoiem o parte din bani

Carti spiritualitate, dezvoltare personala

Editura ATMAN s-a infiintat in februarie 2013 si ne-am dedicat tuturor acelora pentru care scopul lor este dezvoltarea continua, atat o dezvoltare personala cat si spirituala, care vor sa isi transforme relatia de cuplu ducand-o pe o treapta superioara de intelegere precum si in sprijinul celor care doresc sa isi imbunatateasca starea de sanatate.
Oferim periodic informatii privind ultimele noutati cat si promotiile pe care le avem in desfasurare din cadrul editurii Atman.

Carti dezvoltare personala


Iluminarea si cunoasterea de sine, Marius Mihai Lungu, toata cautarea noastra se rezuma la un lucru foarte simplu: gasirea propriei identitati. De ce mindfulness este mai bun decat ciocolata, David Michie, ne ofera mijloacele prin care ne putem reconecta mintea la fericire. Intelepciunea inimii la Editura Atman, Ruediger Schache, inima umana este o creatie plina de minuni si deosebit de complexa, cu un spectru larg de abilitati neimaginate pana acum. Viseaza-te constient, B. Alan Wallace, visarea lucida si yoga visului tibetana pentru revelatie si transformare, surprinde atat desteptarea noastra din viata-ca-un-vis, cat si constientizarea noastra in timp ce visam noaptea.

Carti budism


Budism pentru oameni ocupati, David Michie, Gasirea fericirii intr-o lume grabita, autorul ne arata cum a inceput sa includa practici budiste in viata lui de zi cu zi si cum a ajuns sa inteleaga diferenta dintre placerile efemere ale vietii cotidiene si sentimentul profund de bunastare si seninatate. Pisica lui Dalai Lama si puterea lui miau, David Michie, cititorii parasesc lumea exotica si fermecatoare a manastirii lui Dalai Lama din Muntii Himalaya si arunca o privire in mintea unei fiinte delicios de imperfecte, aflate pe calea spre iluminare.

Carti hinduism la Editura Atman


Viata completa a lui Krishna bazata pe cele mai vechi traditii orale si pe scrierile sacre, Mataji Devi Vanamali, realitate si fictiune, adevar si fantezie se impletesc. Intelepciunea nisipurilor, de la Editura Atman o noua perspectiva asupra insecuritatii, Osho, va invit in aceasta binecuvantare numita sufism, dar veti putea intra doar cu sufletul deschis. Shiva, legenda marelui zeu, povestiri si invataturi din Shiva Mahapurana, Mataji Devi Vanamali, in ametitoarea galaxie de zei a panteonului hindus, Shiva iese in evidenta ca fiind cel mai vechi si cel mai iubit.

Carti despre stiinta si spiritualitate


Stiinta, religia si cautarea inteligentei extraterestre, autor David Wilkinson, ne ofera o discutie detaliata si cuprinzatoare cu privire la problemele pe care aceasta ipoteza le implica din punct de vedere fizic, biologic si teologic, o discutie care consider ca va fi foarte instructiva pentru multi dintre noi. Revolutia atentiei la Editura Atman, dezvaluirea puterii extraordinare a mintii ferm focalizate de B. Alan Wallace, ne-a facut tuturor un mare serviciu, sintetizand secole de intelepciune practica pe calea shamatha intr-un format accesibil, usor de folosit, un tratat care sa ne calauzeasca intr-o profunda calatorie interioara.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
LibHumanitas cashback - cumpara carti, ebooks, muzica sau filme si castiga bani online
Cashback 5%
BookCity cashback - cumpara carti, ebooks, jocuri, cadouri si castiga bani online
Cashback 4.5%

Editura Atman cashback - cumpara carti spiritualitate, dezvoltare personala si castiga bani online

Categorii disponibile in Editura Atman

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide