CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Editura Bestseller cashback - cumpara carti bestseller cu autograf si castiga bani

Editura Bestseller cashback - cumpara carti bestseller cu autograf si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Editura Bestseller

Cashback cu Editura Bestseller castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti bestseller cu autograf inapoiem o parte din bani

Carti bestseller cu autograf

Editura Bestseller este o pagina web foarte asteptata de cititorii din Romania. Pe parcursul a 4 ani de activitate am avut peste 100,000 de carti vandute, multe dintre titluri aflandu-se perioade indelungate in topul vanzarilor in librarii si online. Printre bestseller-urile editurii noastre se numara: De vorba cu Emma de Vitali Cipileaga, Eu sunt femeie de Maria Cristiana Tudose si trilogia Trei metri deasupra cerului de Federico Moccia.
Fiecare carte pe care am publicat-o a fost cu cititorul in gand.

Carti cu autograf Editura Bestseller


In umbra patilor tai (Carte cu Autograf), de Vitali Cipileaga la Editura Bestseller, lumea lui Theodor se prabuseste in momentul in care o pierde pe Paula intr-un accident rutier. De aici incolo totul isi pierde orice rost. Lasa cariera in advertising, se muta cu traiul si incepe o noua viata. insa fara Paula aceasta e o suferinta continua.
De vorba cu Emma (Carte cu Autograf), autor Vitali Cipileaga online la EdituraBestseller, o carte care te provoaca sa gasesti calea spre sufletul tau si te cheama intr-o lume in care linistea, nebunia si iubirea adevarata sunt un tot intreg. Portocalele verzi (Carte cu Autograf), de Vitali Cipileaga, un roman despre incredibila forta vindecatoare a dragostei si legatura puternica dintre om si natura.

Cele mai bine vandute carti


Trei metri deasupra cerului, autor Federico Moccia, bestseller International, o mare poveste de dragoste. Pe de o parte tinerii, viata de grup, motocicletele si cursele, pe de alta parte incertitudinile si tacerile unor familii nefericite. Un microcosmos de vieti furioase care incearca sa se desprinda de la pamant. Dor de dor de tine, de Constantin Romulus Preda, o carte ce se citeste mai mult in vis decat in realitate, o carte a dorului de zbor, de stele, de nemarginire. Amintiri din viitor, autor ndreea Russo, cum e sa traiesti cu amintiri din viitor? Cum e sa stii ce va fi maine? Intr-o viata in care viitorul si trecutul isi schimba locurile, ramane doar prezentul. Dar cum sa iei o decizie in prezent atunci cand iti cunosti viitorul? Eu sunt femeie, autor Maria Cristiana Tudose, se cunosc online, fiecare in spatele unui ecran. Ea in Italia, el in Romania. Ceea ce parea initial un amuzament se transforma intr-o iubire virtuala. Se indragosteste inainte de a-l vedea.
Fata cu vise alb-negru pe Editura Bestseller, de Andreea Russo, Mia este o pianista remarcabila. Toti ii prevad un viitor frumos pana in ziua in care dispare fara nicio urma, in drum spre casa. Timp de 24 de ani nimeni nu o poate gasi. Ce s-a intamplat?
MoArt. Arta de a muri, de Andreea Russo, fiecare om trebuie cel putin o data sa moara, ca dupa aceea sa inceapa sa traiasca. Moartea e doar un inceput, nicidecum un sfarsit.

Pachete promotionale Bestseller


Noul Pachet Promotional Bestseller, in colectie gasiti urmatoarele carti de la Editura Bestseller:1) Dor de dor de tine de Constantin Romulus Preda; 2) Portocalele verzi de Vitali Cipileaga; 3) MoArt de Andreea Russo; 4) Vol. 3 din trilogia Trei metri deasupra cerului de Federico Moccia; 5) Taine si povesti la feminin de Maria Cristiana Tudose.
October Bestseller Box, o cutie cu cartea lunii si alte lucruri dragute pentru tine! In fiecare luna lansam un pachet nou Bestseller Box din dorinta de-ati imbunatati experienta de lectura!

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
Books Express logo - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%

Editura Bestseller cashback - cumpara carti bestseller cu autograf si castiga bani online

Categorii disponibile in Editura Bestseller

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Readers Do Good logo cumpara carti Vasi Radulescu cani ebooks si castiga bani online
Cashback 3.5%
Librex cashback - cumpara carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate si castiga bani online
Cashback 5%
Librarie pentru pici cashback - cumpara carti cu activitati, muzicale si castiga bani online
Cashback 5%
Carti pentru oameni dragi logo cumpara carti personalizate si castiga bani online
Cashback 10%
Andra Olarean cashback - cumpara carti bestseller cariera femei si castiga bani online
Cashback 9%
Acest site foloseste cookieInchide