CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Editura dph cashback - cumpara carti povesti copii, gazeta matematica jocuri, carti si castiga bani

Editura dph logo cumpara carti povesti copii, gazeta matematica jocuri, carti si castiga bani online
Primesti 4% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Editura dph

Cashback cu Editura dph castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti povesti copii, gazeta matematica jocuri, carti inapoiem o parte din bani

Carti povesti copii, gazeta matematica jocuri, carti

Didactica Publishing House își dorește să ofere sprijin cadrelor didactice în desfășurarea activității lor și în același timp să propună soluții, oferite de specialiștii din domeniu, pentru a transforma procesul educațional într-o experiență plăcută atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice.

Carti pentru copii


100 de povesti de adormit copii Editura dph, aventuri cu multe personaje simpatice care vor stimula imaginația copiilor. 3 povesti pentru copiii de 3 ani, coperta cartonata. 9 povesti pentru copiii de 9 ani, ca să evadezi și să te ia fiorii. Activitati pe anotimpuri dupa metoda pedagogica Montessori, această carte vă propune mai mult de 70 de activități pe care le puteți realiza pas cu pas împreună cu copilul vostru. Animale salbatice - Carte pliata, învață care sunt animalele sălbatice din imagini. Ceasul desteptator al lui Platon si alte inventii antice uimitoare.

Jocuri si Activitati


100 de cuvinte in limba germana Editura dph Joc bilingv, invață primele cuvinte în limba germană. 30 de activitati de relaxare pentru copii, pentru a se relaxa, pentru a se elibera de stres și furie. 50 de jocuri de jucat in avion, jocuri distractive și multe activități interesante. 52 de Enigme pe care sa le rezolvi cu prietenii tai, trebuie doar să-și pună mintea la contribuţie. Alfabetul - Invat cu Robin, puzzle lanț cu literele alfabetului. Cartea mea de colorat - Primavara. Modelam din plastilina, copiii pot crea animale din plastilină.

Gazeta Matematica


Abonament Edituradph Gazeta Matematica Junior 2021-2022 - 10 numere, cuprinde exerciții de matematică pentru toate clasele primare. Culegere pentru concursul Gazeta Matematica Junior Editura dph Clasa a II-a, poate fi folosită și la recapitularea generală pentru etapele concursului. Culegere pentru concursul Gazeta Matematica Junior - Clasele III-IV, conține 15 de teste a câte 7 exerciții și probleme fiecare pentru fiecare din cele două clase. Gazeta Matematica Junior nr. 88.

Carti scolare


Biologie - Fise de lucru - Clasa a VI-a. Caiet de comunicare in limba Romana - Clasa pregatitoare - Activitati interdisciplinare. Caiet de Matematica Editura dph Clasa a III-a Semestrul I. Chimie - Ghid pentru clasele VII-X (Pocket Teacher), modele atomice, tabel periodic și legături chimice. Minutul de comunicare - Clasele III-IV, copii trebuie să învețe să inițieze o conversație, să-și exprime punctele de vedere. Probleme de mate pentru mici genii - Clasa pregatitoare, ilustrații care te ajută la rezolvarea problemelor. Teste transdisciplinare pentru pregatirea Evaluarii Nationale - Clasa a VI-a.

Carti Editura dph


100 de citate despre Leadership Editura dph, citate care vor informa, vor inspira și vor distra. 50 de exercitii ca sa gandesti mereu pozitiv, vă îndeamnă să restabiliți doza potrivită de optimism și entuziasm în viața voastră. Arta relaxarii, inveti aă dai deoparte problemele stresante. Bucatarie vegetariana, 100 de rețete minunate, savuroase și sănătoase. Gate C30 - O poveste despre adevarata fericire si implinire,deschid ochii cu privire la ceea ce este cu adevărat important în viață. Invata prin desen Editura dph Deyrolle - Antistres prin arta, 120 de motive de a învăța și de a crea tablouri minunate.

Carti cadre didactice


Cum sa predai Editura dph Strategii didactice, ceea ce ar trebui să faci în sala de clasă. Aplicații ale noului curriculum pentru învățământul preșcolar - Nivel II (5-7 ani) - Vol. III, se regăsesc descrieri ale unor scenarii zilnice sau a unor scenarii de activități integrate. Educația fizică în grădiniță, otențarea calităților psihofizice. Ghid pregătire pentru profesorii de Biologie - Definitivat, titularizare. Cum sa predai matematica elementara, mai eficient.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 4.5%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
Books Express logo - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%

Editura dph cashback - cumpara carti povesti copii, gazeta matematica jocuri, carti si castiga bani online

Informatii contact Editura dph

Tip companie: Organization
Nume companie: Didactica Publishing House SRL
Telefon: 0040214108818
Email: contact@edituradph.ro
Adresa: Splaiul Unirii Nr. 16 Et. 5 Ap. 506, Bucuresti, Sector 4, 040035, Romania

Categorii disponibile in Editura dph

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Colectii Libertatea logo cumpara carti masini de colectie avioane ceasuri timbre si castiga bani online
Cashback 6%
Anticariat unu logo cumpara carti mobilier argintarie arta desorativa muzica pictura si castiga bani online
Cashback 5%
DJ Super Store logo cumpara echipamente dj casti console microfoane monitoare boxe si castiga bani online
Cashback 1.5%
Antic Exlibris logo cumpara carti copii dictionare carti engleza literatura arta si castiga bani online
Cashback 3.5%
CLB logo cumpara carti manuale scolare genti jucarii rechizite scolare si castiga bani online
Cashback 4.5%

Recenzii si pareri Editura dph

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide