CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Auto moto

Oferta inactiva - Edotec cashback - cumpara navigatie auto, alarme, monitoare auto si castiga bani

Edotec cashback - cumpara navigatie auto, alarme, monitoare auto si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Edotec

Cashback cu Edotec castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de navigatie auto, alarme, monitoare auto inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Suport bicicleta cashback - cumpara bare transversale, suport ski, cutii auto si castiga bani online
Cashback 5%
Obdeleven cashback - cumpara sistem diagnoza auto, teste auto, scanner OBD2 si castiga bani online
Cashback 2.5%
UpCar cashback - cumpara statii radio, portbagaje auto, accesorii auto si castiga bani online
Cashback 3.5%
Janta cashback - cumpara jante aliaj otel anvelope iarna vara roti complete si castiga bani online
Cashback 1.5%
PieseMotor cashback - cumpara piese de schimb pentru motociclete si castiga bani online
Cashback 5%

Navigatie auto, alarme, monitoare auto

Edotec.ro este magazinul online cu cea mai diversificata oferta de produse pentru autoturisme In Car Entertainment (ICE) din Romania. Suntem unic importator si distribuitor in Romania pentru urmatoarele branduri: Pandora, Steelmate, Dynavin, Connects2 si Caraudio Systems.

Sisteme de navigatie auto


Sistemele oferite spre vanzare sunt dedicate pentru modelele auto existente, au navigatie prin GPS si sunt pentru marci de autoturisme. Puteti gasi o Navigatie dedicata auto cu foarte mult optiuni multimedia si interconectare cu sistemele masinii. De la navigatii dedicate la DVD auto cu GPS USB SD, sistem de operare Android, iesiri video pentru monitoare in tetiere. Navigatie auto cu android,bluetooth gps usb dedicata Audi A4. Edonav E300 unitate multimedia cu ecran de 7" si Android universala internet pe Edotec, putere de procesare Octa Core Allwinner A83T, 2 GB RAM, 32 GB ROM.

Monitoare auto


Monitoare simple, cu dvr, cu navigatie cu redare multimedia, pentru camera video de spate. Oferim tetiere cu display lcd simple sau cu dvd inclus, normale sau cu touch screen (ecran tactil). Monitor auto cu dvr online la Edotec inregistrare trafic navigatie detector radar bluetooth redare filme. Are bluetooth carkit, sistem detectare radar, navigatie prin gps, si intrare de camera marsarier.

Alarme auto


Alarmele auto sunt o solutie foarte buna de a tine hotii la distanta si pentru a evita ca masina sa iti fie sparta. alarma pornire motor pe langa rolul de protectie impotriva spargerilor, acest tip de alarma va ofera posibilitatea de a porni masina de la distanta prin functia de pornire motor de la distanta. Pandora Smart PRO Sistem de alarma auto prin GSM 3G Bluetooth GPS si conexiuni CAN(modul pornire motor optional).

Senzori de parcare la Edotec


Senzori cu montare in bara, senzori de fata si/sau senzori de spate, senzori cu aspect OEM pentru masini mari, masini comerciale sau masini mici. Senzori de parcare spate cu integrare OEM pe display-ul masinii la VW/SKODA/SEAT STEELMATE PTS410VW02 MIB HU pe Edotec. Senzori de parcare fata si spate STEELMATE PTS810EX cu display LCD V10.

Subwoofer auto


Subwoofer auto pentru integrate ulterioara, subwoofer auto pentru a fi montat sub scaunele din fata, sau subwoofer auto integrate in cutii special concepute pentru maxima putere. Kenwood KFC-PS3016W difuzor subwoofer de 30 cm, 400W / 2000W. Kenwood KSC-W1200T subwoofer in incinta tub, diametru difuzor 30 cm, putere 200W / 1200W.

Camere video auto


Camere pentru asistenta la parcare, camera video fata, camera video pentru mersul cu spatele, camera universala sau dedicata. Camera video auto panoramica CAM180 fisheye pentru fata si spate unghi 180 la Edotec, poate face selectie intre mai multe moduri de vizualizare. Camera video auto DVR pentru inregistrare trafic este foarte folositoare pentru demonstrarea nevinovatiei in cazul unor incidente in trafic, pentru a descuraja comportamente agresive ale celorlalti participanti sau pentru a inregistra intamplari din trafic si drumurile preferate.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Edotec cashback - cumpara navigatie auto, alarme, monitoare auto si castiga bani online

Categorii disponibile in Edotec

  • Auto moto
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Anvelope Autobon logo cumpara cauciucuri anvelope iarna vara si jante si castiga bani online
Cashback 1.5%
Radburg logo cumpara anvelope turisme, 4x4, camioane, second hand, cauciucuri si castiga bani online
Cashback 2.5%
Kinderauto logo cumpara mini atv, masinute electrice copii, scutere trotinete si castiga bani online
Cashback 4%
ChromeBurner logo cumpara casti motociclete imbracaminte manusi cizme si castiga bani online
Cashback 3%
Kparts logo cumpara piese auto anvelope acumulatori caroseri filtre placute frana si castiga bani online
Cashback 3%
Acest site foloseste cookieInchide