CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Edureka cashback - cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani

Edureka logo cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani online
Primesti 7% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Edureka

Cashback cu Edureka castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java inapoiem o parte din bani

Cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java

Edureka este unul dintre cei mai importanti furnizori de formare in domeniul certificarii. Oferim instruire online in discipline precum Cyber Security, Cloud Computing, Managementul proiectelor, AWS, DevOps si Data Science, printre altele, unde tehnologiile si cele mai bune practici se schimba rapid, iar cererea pentru candidati calificati depaseste in mod semnificativ oferta. am ajutat peste 1.000.000 de profesionisti si companii din peste 100 de tari sa se instruiasca, sa dobandeasca certificari si sa-si imbunatateasca angajatii.

Avantajele cursului Edureka

Cursurile Edureka de pregatire sunt proiectate si actualizate de peste 1000 de experti din industria de renume Abordarea noastra mixta de invatare combina cursuri online, sali de clasa virtuale, instruite, conduse de instructori si asistenti didactici 24/7.
Peste 70 de organizatii de formare la nivel mondial ne-au recunoscut ca furnizor oficial de training de certificare.

Cursuri de cloud computing

Microsoft Certified Expert Edureka Azure Solutions Architect, in acest modul veti afla despre crearea unui cont gratuit de nivel Azure, accesand serviciile Azure prin portalul Azure si serviciul de stocare Azure. Salesforce Certification Training: Admin 201 and App Builder (DEV 401), cunoasteti conceptele de cloud computing, SAAS, PAAS, IAAS - model de serviciu, modele publice, private, comunitare si cloud hibrid. Google Cloud Certification Training Edureka Cloud Architect, cu acest curs, veti obtine o intelegere aprofundata a tuturor serviciilor GCP in retea, stocare, baze de date, containere, masini virtuale, motor de aplicatii, securitate.

Cursuri de certificare programare si framwork

Java, J2EE & SOA Certification Training, in acest modul, veti afla despre arhitectura Java, avantajele Java, dezvoltati codul cu diverse tipuri de date, conditii si bucle. Spring Framework Certification Training, este conceput pentru a va face un expert in utilizarea Spring Framework si pentru a afla tot ce este necesar pentru a crea aplicatii web din lumea reala cu Spring. Edureka Python Scripting Certification Training, permite programatorilor sa construiasca aplicatii usor si rapid. Mastering Magento for E-Commerce Certification Training, Magento Architecture, MVC, modele de date, sisteme de randare, Admin Html si REST Webservices pentru a deveni un expert Magento. PHP & MySQL with MVC Frameworks Edureka Certification Training, aflati tot ce este necesar pentru a crea aplicatii web din lumea reala cu PHP si MySQL.

Cursuri de certificare Big Data

Apache Spark and Scala Certification Training Edureka, este conceput pentru a va pregati pentru examenul de certificare pentru dezvoltatori Cloudera Hadoop si Spark (CCA175). Big Data Hadoop Certification Training, veti intelege care este Big Data, limitarile solutiilor traditionale pentru problemele Big Data, cum rezolva Hadoop acele probleme Big Data. Python Spark Certification Training using PySpark, este conceput pentru a va oferi cunostintele si abilitatile necesare pentru a deveni un dezvoltator de succes Spark folosind Python si pentru a va pregati pentru examenul de certificare pentru dezvoltatori Cloudera Hadoop si Spark (CCA175). Splunk Training & Certification- Power User & Admin, veti fi introdus in Machine Data, veti intelege provocarile pe care le prezinta si modul in care Splunk poate fi partializat pentru a obtine informatii operationale.

Cursuri de BI si vizualizare

Microsoft Power BI Training Edureka, acest modul va va prezenta Power BI, blocurile sale de constructie si diferitele concepte fundamentale ale Power BI. QlikView Certification Training, veti obtine o imagine de ansamblu asupra instrumentelor BI si veti fi prezentat QlikView. Mai departe veti afla despre caracteristicile si arhitectura acestuia. Advanced MS Excel 2016 Certification Training, de-a lungul cursului, vi se vor oferi sarcini practice si studii de caz pentru a pune cunostintele teoretice in practica.

Locatie: India

Interfata: engleza

Moneda: USD

Alte magazine recomandate

Lingoda logo cumpara invata online limbi straine cursuri engleza si castiga bani online
Cashback 121.25 Lei
Mondly logo cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani online
Cashback 20%
Futurelearn logo cumpara cursuri online it programare limbi straine management si castiga bani online
Cashback 16.65%
Udemy logo cumpara cursuri online invata programare C# git engleza si castiga bani online
Cashback 4%
Busuu logo cumpara invata engleza online germana spaniola franceza si castiga bani online
Cashback 5%

Edureka cashback - cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani online

Informatii contact Edureka

Tip companie: Organization
Nume companie: IndiQube ETA
Telefon: 001415 874 0153
Email: sales@edureka.co
Adresa: 3rd Floor, No.38/4, Adjacent to Dell EMC2, Dodanekundi, Outer Ring Road, Bengaluru, Karnataka, 560048, India

Categorii disponibile in Edureka

  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Futurelearn logo cumpara cursuri online it programare limbi straine management si castiga bani online
Cashback 16.65%
Udemy logo cumpara cursuri online invata programare C# git engleza si castiga bani online
Cashback 4%

Recenzii si pareri Edureka

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide