CashBack > Servicii

E.ON Flash cashback - cumpara gaze naturale si electricitate si castiga bani

E.ON Flash cashback - cumpara gaze naturale si electricitate si castiga bani online
Primesti 5 Lei cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


E.ON Flash

Cashback cu E.ON Flash castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de gaze naturale si electricitate inapoiem o parte din bani

Gaze naturale si electricitate

O noua energie, fara cozi, fara hartie @ E.ON Flash!
Intr-o lume digitala in care consumatorii isi doresc servicii rapide, transparenta si informare corecta oriunde si oricand, E.ON s-a intrebat de ce nu ar transforma si energia intr-o experienta noua, digitala, pe intelesul tuturor?
Astfel s-a nascut E.ON Flash, companie licentiata pe piata concurentiala de energie din Romania, si a devenit primul furnizor de energie online de pe piata locala.
Promisiunea E.ON Flash?

  • cel mai simplu proces de schimbare furnizor de pe piata, online, fara cozi, fara hartie;
  • produse si servicii inovatoare pentru consumatorii casnici de energie, adaptate tuturor nevoilor de consum;
  • decizii informate si o mai buna intelegere a pietei energetice prin articole si actiuni educative. Ducand mai departe experienta si bunele practici din E.ON, compania E.ON Flash isi propune sa aduca acel plus in fapte, asezand clientul pe primul loc, prin deschiderea catre o noua generatie de consumatori.
E.ON Flash, energie libera, ca tine!
E.ON Flash este un furnizor de energie, ce ofera produse si servicii online, pe platforma eonflash.ro, consumatorilor care doresc sa isi schimbe furnizorul de gaze naturale si electricitate, in contextul liberalizarii pietei de profil.
La E.ON Flash, schimbarea de furnizor este responsabilitatea noastra. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe eonflash.ro, sa cumperi produsul de energie dorit si sa incarci o poza a actului de identitate si a ultimei facturi. Este important sa stii ca schimbarea de furnizor nu presupune interventii la instalatii si nici la contor.
11 luni platesti aceeasi suma la factura de energie, iar ultima luna este de regularizare. Procesul se va repeta si in anul 2 de contract.
Daca alegi pachetul 24 Egal Gaz si Electricitate, ai o singura factura pentru ambele utilitati.
Cel mai simplu proces de schimbare a furnizorului fara interventii la instalatii, fara costuri.
E.ON Flash este o viziune devenita realitate intr-un start-up care, in mai putin de 3 luni, a devenit o noua companie licentiata pe piata concurentiala pentru furnizarea de energie electrica si gaze naturale.
Puterea de decizie este la tine, iar inovatia si-o dam noi. Facem parte din grupul E.ON, cu peste 30 milioane de clienti in lumea intreaga si avem acces la tehnologiile de ultima ora din domeniul energiei si nu numai.
Avem planuri marete, incepand cu produsele personalizate in functie de comportamentul de consum al clientilor, pana la introducerea de surse alternative de energie.
E.ON Flash promite sa livreze clientilor sai, prin produsele si serviciile dezvoltate: rapiditate, simplitate, diversitate, transparenta, fara a supune consumatorul la eforturi suplimentare, prin cel mai facil proces de schimbare a furnizorului din piata, cu minimum de documente necesare, fara costuri suplimentare.
Acum, la E.ON Flash tu decizi de la care furnizor alegi energia electrica si gazele naturale. Tu decizi cat si cum sa platesti. Tu alegi cand sa schimbi produsul ori sa incetezi contractul. Tu si comunitatea ta sunteti bonificati doar pentru ca impartasesti vestile bune si pentru ca va pretuim. Mama, bunica sau matusile tale nu mai sunt nevoite sa stea la cozi, sa desluseasca facturi de consum ori sa petreaca ore in sir pe telefon cu operatorii.

Alte magazine recomandate

Profitshare cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 100 Lei
Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
Daedalus Online cashback - inscriete pentru realizarea de sondaje online pentru firme si castiga bani online
Cashback 0.7 Lei
2Performant cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 0.05 Eur
Conectoo cashback - cumpara solutie completa de email marketing, newsletters si castiga bani online
Cashback 7.5%

E.ON Flash cashback - cumpara gaze naturale si electricitate si castiga bani online

Categorii disponibile in E.ON Flash

  • Servicii

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Valoarea comisionului este de 5 lei pentru fiecare contract 24 Egal Gaz si Electricitate sau 24 Egal Electricitate confirmat de sistemul nostru ca fiind incheiat de un client din judetul targetat: Arges, Bucuresti, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Gorj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Tulcea, Teleorman, Valcea si Vrancea.
In cazul in care, se opteaza pentru un alt tip de contract in afara de 24 Egal Gaz si Electricitate si 24 Egal Electricitate, noi iti oferim un Comision in valoare de 3.5 lei pentru fiecare contract confirmat de sistemul EON Flash ca fiind incheiat de un client din judetul targetat.
Acest site foloseste cookieInchide