CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Eset cashback - cumpara nod32 antivirus windows desktop server antimalware si castiga bani

Eset cashback - cumpara nod32 antivirus windows desktop server antimalware si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Gbp)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Eset

Cashback cu Eset castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de nod32 antivirus windows desktop server antimalware inapoiem o parte din bani

Nod32 antivirus windows desktop server antimalware

ESET este aici pentru a va securiza computerele si dispozitivele, va protejeaza imaginile cu familia si datele sau va protejeaza know-how-ul companiei. Protejam utilizatori precum dumneavoastra din peste 200 de tari si teritorii din intreaga lume, ajutandu-i sa exploreze toate oportunitatile de pe internet.
Toate solutiile noastre sunt concepute sa aiba un impact redus asupra sistemului si utilizeaza actualizari de dimensiuni mici care nu vor afecta performanta.

Solutii antivirus nod32 pentru windows

Va protejeaza impotriva atacurilor cibernetice, campaniilor de tip ransomware si phishing. Ofera echilibrul ideal intre viteza, detectie si uzabilitate. Atat cheia de licenta a ESET Internet Security, cat si a ESET Smart Security Premium pot activa orice produs ESET Home Edition pentru platformele Mac, Android si Linux. Functionalitatile oferite va varia in functie de produsul selectat.
Scannerul Avansat de Memorie este o tehnologie unica ESET care abordeaza in mod eficient o problema importanta ridicata de malware-ul modern - utilizarea frecventa a disimularii si / sau criptarii.

Securitate endpoint si mobile pentru companii

ESET protejeaza sistemele de operare cele mai utilizate cu acelasi nivel de functionalitate fara a lasa niciun punct neprotejat in reteaua dumneavoastra. Un singur strat de aparare nu este suficient pentru a amenaja peisajul amenintarilor in continua crestere. Toate produsele endpoint au capacitatea de a detecta malware-ul in orice etapa a sa: inainte, in timpul sau dupa executia acestuia. Prin faptul ca ESET nu se concentreaza doar pe o anumita parte din ciclul de viata al unui malware, acest lucru ne permite sa asiguram cel mai inalt nivel de protectie posibil.

Protectie avansata antimalware de tip multi-platforma

ESET NOD32 Antivirus Business Edition pentru Linux Desktop, ESET Security Management Center gestioneaza produsele endpoint dintr-un singur loc si poate fi instalat pe Windows sau Linux. in plus fata de instalare, ESET are un dispozitiv virtual importat pentru configurare rapida si usoara. Tehnologia multiplu-premiata ESET NOD32 ofera o protectie superioara impotriva programelor malware avansate, cu un impact minim asupra sistemului si o viteza de neegalat.
ESET Dynamic Mail Protection, solutie eficienta multi-platform enterprise-grade pentru securitatea mailului, augmentata de tehnologia de sandboxing bazata pe cloud. incorporeaza detectia bazata pe comportament si se gestioneaza cu usurinta printr-o singura consola online.

Protectie antivirus pentru servere

Tehnologia ESET NOD32 protejeaza VM-urile si lasa disponibile mai multe resurse de sistem. ESET File Security pentru Serverul Microsoft Windows, protectie anti-malware multi-platforma impotriva infectarilor prin intermediul fisierelor partajate sau a sistemului gazda. Network Attack Protection are capacitatea de a impiedica ransomware-ul sa infecteze vreodata un sistem prin oprirea exploatarii la nivelul retelei.
ESET Network Attack Protection imbunatateste detectarea vulnerabilitatilor cunoscute la nivel de retea. Acesta reprezinta un alt nivel important de protectie impotriva raspandirii malware-ului, a atacurilor realizate in retea si a exploatarii vulnerabilitatilor, pentru care un patch nu a fost inca lansat sau desfasurat.
Protectia Botnet ESET detecteaza comunicarea rau-intentionata utilizata de botneturi si, in acelasi timp, identifica procesele infractionale. Orice comunicare malware detectata este blocata si raportata utilizatorului.

Locatie: Anglia

Interfata: engleza

Moneda: GBP

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Eset cashback - cumpara nod32 antivirus windows desktop server antimalware si castiga bani online

Categorii disponibile in Eset

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Acest site foloseste cookieInchide