CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii financiare

Oferta inactiva - Euro tax cashback - cumpara recuperare taxe returnare primire alocatie Germania Austria si castiga bani

Euro tax logo cumpara recuperare taxe returnare primire alocatie Germania Austria si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Euro tax

Cashback cu Euro tax castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de recuperare taxe returnare primire alocatie Germania Austria inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Castiga bani la creditele Viva credit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 20 Lei
provident.ro cashback - castiga bani la toate imprumuturile obtinute
Cashback 10 Lei
Hora Credit cashback - cumpara oferte credite online, imprumut 0% dobanda si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
CreditFix logo - aplica pentru un credit rapid online, pe termen scurt, nebancare si castiga bani online
Cashback 22.5 lei
Credius.ro cashback - castiga bani online la cereri de credit
Cashback 75 Lei

Recuperare taxe returnare primire alocatie Germania Austria

Grupul de firme Euro-Tax.pl Capital Group a fost infiintat in primul trimestru al anului 2008, din fuziunea companiilor Euro-Tax.pl Sp.z.o.o. si CUF Sp. Z.o.o. - ambele fiind companii lider in domeniul serviciilor financiare pentru emigranti. In prezent, grupul nostru de firme este lider incontenstabil in domeniul returnarilor de taxe.

Returnarea impozitului din Germania

Daca lucrezi sau ai lucrat in Germania, poti obtine o returnare a impozitului Euro tax platit in plus statului german. Sumele recuperate pot ajunge la cateva sute de euro, si de aceea merita sa incerci sa faci ceva. Mai mult, e bine sa stii ca depunerea unei declaratii fiscale la biroul din Germania si obtinerea returnarii de taxe nu are legatura si nici nu influenteaza in vreun fel situatia ta fiscala din Romania.
Orice persoana angajata legal in Germania poate solicita o returnare de impozit. Biroul fiscal Finanzamt analizeaza si emite decizia fiscala in termen de cca 4-6 luni de la data inregistrarii dosarului la biroul fiscal. Ai dreptul sa iti primesti taxele inapoi doar pe ultimii 4 ani incheiati.

Euro tax returnarea impozitului din Marea Britanie

Tot ce iti trebuie este fisa fiscala P45 sau P60 (un document centralizator al taxelor platite) emisa de fiecare din angajatorii tai din Marea Britanie (sau, daca nu le ai - fluturasii de salariu payslips). Poti cere returnarea taxelor Euro tax dupa incheierea anului fiscal (incepand cu 5 aprilie a fiecarui an, pentru anul fiscal anterior), sau dupa ce ai terminat perioada de angajare in Marea Britanie (cu conditia sa nu mai muncesti in UK pana la finalul anului fiscal). Timpul mediu de asteptare pana la primirea taxelor din UK, daca lucrezi cu noi, e de cca 4-6 luni (atunci cand ai P45 / P60).

Obtinerea beneficiului familial Kindergeld, din Germania

Alocatia Kindergeld este acordata de Familienkasse, nu doar copiilor care locuiesc in Germania, ci si copiilor ramasi in Romania, in varsta de maxim 25 de ani (cu conditia sa urmeze inca studiile). Dupa emiterea deciziei de acordare a alocatiei Euro tax, Familienkasse trebuie sa fie informata ori de cate ori solicitantul face schimbari in situatia lui familiala sau de viata - mai ales daca nu mai are dreptul sa primeasca Kindergeld!
Daca primesti alocatie in Romania, in momentul acordarii si platii Kindergeld, Familienkasse este institutia care va deduce sumele primite in Romania, si iti va plati diferenta. Daca nu ai primit acest beneficiu in Romania, trebuie sa prezinti o dovada a neprimirii acestor beneficii in Romania.

Returnarea impozitului din Austria

Ai muncit in Austria si acum te intrebi daca poti sa iti recuperezi impozitul platit, usor si fara riscuri? Lohnzettel este echivalentul Fisei Fiscale anuale eliberata de un angajator roman. Este un centralizator al tuturor veniturilor brute obtinute de o persoana in cursul unui an fiscal, plus si a tuturor taxelor si retinerilor platite / deduse de angajator.
Daca lucrezi sau ai lucrat in Austria, poti obtine o returnare a impozitului pe salariu Euro tax, impozit platit in plus statului austriac.

Returnarea impozitului din Olanda

Pentru a solicita o returnare Euro tax de impozit din Olanda iti trebuie fisa fiscala Jaaropgaaf sau ultimul fluturas de salariu Salaris. In plus, trebuie sa obtii certificatul EU/EWR (format european), prin care sunt confirmate veniturile tale obtinute in Romania. La finalul fiecarui an ori la finalul perioadei de angajare, toti angajatorii olandezi sunt obligati sa inmaneze angajatului documente din care sa confirme cuantumul tuturor taxelor platite pentru angajat. Aceste documente stau la baza returnarii de impozit, ele reprezentand niste confirmari oficiale ale taxelor platite.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Euro tax cashback - cumpara recuperare taxe returnare primire alocatie Germania Austria si castiga bani online

Informatii contact Euro tax

Tip companie: Organization
Nume companie: Servicii Fiscale Emigranţi SRL
Telefon: 0040317809094
Email: info@euro-tax.ro
Adresa: Str. Știrbei Vodă nr 35, Buftea, Ilfov, 070000, Romania

Categorii disponibile in Euro tax

  • Servicii financiare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

AXI Card logo aplica la credit nevoi personale, cu card atasat, imprumut rapid si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
IQ Option logo cumpara cumparare crypto tranzactionare actiuni forex si castiga bani online
Cashback 17.5%
CuraDebt logo cumpara decontarea datoriilor, scutirea datoriei gestionarea si castiga bani online
Cashback 80 Lei
Nibble Finance logo investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani online
Cashback 0.7%
Ferratum cashback - cumpara primul credit gratuit 0 comision, 0 DAE si castiga bani online
Cashback 35 Lei

Recenzii si pareri Euro tax

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide