CashBack > Invatare

Oferta inactiva - Eurocor cashback - cumpara cursuri la distanta gratuite, lectii online si castiga bani

Eurocor cashback - cumpara cursuri la distanta gratuite, lectii online si castiga bani online
Oferta inactiva

Eurocor

Cashback cu Eurocor castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cursuri la distanta gratuite, lectii online inapoiem o parte din bani

Cursuri la distanta gratuite, lectii online

Institutul Eurocor – cel mai mare furnizor de cursuri la distanta din Romania.
Compania ofera cursuri la distanta cu plata, la preturi foarte atractive. Cursantii platesc lunar, sub forma unui abonament, un pret mai mic decat cel al unei singure sedinte de meditatii. In schimb, primesc suportul de curs in format tiparit, CDuri audio cu vorbitori nativi si acces pe platforma Eurocor la contul de student online, pentru un studiu modern, facil si interactiv: aici au formatul digital al lectiilor de curs si suportul audio, teste de evaluare, posibilitatea de a face plati sau verifica statusul expeditiei cursurilor si acces gratuit la un profesor personal care ii indruma pe toata durata studiului.Totul pentru un studiu usor, confortabil si eficient, dupa o metoda de studiu folosita cu succes de milioane de oameni in Europa.
Lectiile de curs in format tiparit sunt trimise prin posta sau curier oriunde in tara, deci sunt accesibile oricui, indiferent de locatia geografica.
Sunt peste 80 cursuri in oferta, Institutul Eurocor fiind in acest moment cel mai mare furnizor de cursuri la distanta din Romania.
Cursurile acopera o gama variata de domenii, de la limbi straine (engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, japoneza, rusa, chineza,turca) la cursuri de management, IT, contabilitate, vanzari, marketing, resurse umane, turism, frumusete etc. sau chiar cursuri hobby pentru cele mai diverse nise (astrologie, feng shui, handmade, fotografie, psihologie etc.). Exista chiar si cursuri in limba maghiara.
Pentru fiecare dintre cele peste 80 de cursuri Institutul Eurocor ofera celor interesati de instruire lectii demonstrative GRATUITE in format electronic (HTML). Acestea au aproximativ 20 de pagini si contin informatii relevante pentru curs si utile pentru cursantii interesati sa testeze cursurile Eurocor.
Descarcarea lectiei demonstrative este complet gratuita si are scopul de a familiariza publicul larg interesat de instruirea la distanta, cu metoda de studiu Eurocor, cu specificul cursurilor si cu tematicile acestora.
uati-va adio de la cursurile de limba engleza plicticoase, de la salile de training prafuite sau colegii invidiosi! Institutul Eurocor va ofera cea mai confortabila metoda de studiu la distanta si un curs de engleza incepatori pe care pur si simplu il veti adora! In plus primiti cursul direct acasa, asa ca puteti incepe invatarea oricand si oriunde doriti!
Daca doriti sa va initiati in design si programare web, atunci cursul nostru, alcatuit din 16 module, este cel de care aveti nevoie. Cheia pentru un site de succes realizat chiar de dumneavoastra este la Eurocor.
Cursurile de Contabilitate Eurocor vin in ajutorul cursantilor cu informatii complete, actualizate permanent, prezentate intr-un format usor de parcurs - ideal pentru studiul de acasa, din confortul propriei locuinte.
Pentru inceperea, dar si pentru dezvoltarea propriei afaceri trebuie sa aveti cunostinte de baza in multe domenii cum ar fi: legislatie, contabilitate, administratie, marketing si publicitate, logistica, resurse umane etc. In acest sens cursul nostru va asigura o pregatire completa.

Alte magazine recomandate

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Cashback 4%
GoldenSite cashback - cumpara cursuri video DVD, cursuri format electronic si castiga bani online
Cashback 10%

Eurocor cashback - cumpara cursuri la distanta gratuite, lectii online si castiga bani online

Categorii disponibile in Eurocor

  • Invatare

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

La solicitarea oricarei lectii demonstrative GRATUITE, solicitantul trebuie sa completeze un scurt formular incluzand nume, prenume, e-mail si telefon. De asemenea, trebuie sa fie de acord sa primeasca informatii comerciale din partea Eurocor. Completarea acestui formular corect si complet si trimiterea lui reprezinta un lead.
Acest site foloseste cookieInchide